Frumusețe Sfaturi folositoare

3 remedii infailibile pentru părul deteriorat, vopsit

Părul vopsit are nevoie de o îngrijire specială. Din păcate, vopsirea este o procedură care provoacă deteriorare. Uscarea, lipsa de strălucire, ruperea, căderea părului – toate acestea pot apărea în urma vopsirii părului. Din fericire, există trei trucuri minunate pentru a repara părul!

1. Masca de păr este esențială

Balsamurile nu sunt suficiente pentru părul vopsit. Măștile sunt folositoare. Componentele dintr-o mască au concentrație ridicată, astfel încât acționează mai intens. Merită să aplicați o mască de păr cu cele mai bune ingrediente după spălare. Un produs remarcabil nu doar oferă părului un aspect mai frumos, ci și hrănește straturile interne. Este, de asemenea, benefic să alegeți măști care includ cheratină hidrolizată în compoziție. De ce? Cheratina redă strălucirea și repară structura internă a părului. Nanoil Keratin Mask (nanoil.us/keratin-hair-mask) este o alegere perfectă pentr părul slăbit și deteriorat.

2. Tratarea părului cu delicațe este o prioritate

Părul vopsit necesită un tratament extrem de delicat. Ideal, ar trebui să folosiți o metodă super delicată de balsam-șampon-balsam. Este ideală pentru părul deteriorat, consolidează atât scalpul, cât și părul, hidratează și stimulează strălucirea. Metoda implică trei pași simpli: 1. Aplicarea balsamului. 2. Șamponarea 3. Aplicarea balsamului

Un alt aspect important este setarea fluxului de aer rece la uscător și mișcarea acestuia în loc de a-l fixa doar pe secțiune a părului. Dacă este posibil, renunțați la placa și ondulatorul de păr (dacă se întâmplă să le folosiți, aplicați mai întâi un produs de protecție termică). Rețineți să folosiți un ser pe bază de silicon pentru păr în fiecare zi. Lăsați spray-ul de păr și produsele de stilizare pentru ocaziile speciale. În timpul perierii, nu trageți părul – pieptănați-l delicat, masând scalpul.

3. Remedii împotriva căderii părului după vopsire

Dacă vă cade și vi se rupe părul excesiv, este timpul să luați măsuri. Există două remedii pe care le putem combina. În primul rând, încercați să oferiți părului biotină, vitamina A și vitamina E. Cu aceste suplimente, veți îmbunătăți condiția întregului organism, inclusiv a părului. Doar două săptămâni de administrare regulată va aduce rezultate vizibile. Un alt remediu este tratamentul scalpului. Încercați să găsiți produse fără alcool. Ideal, folosiți-le în fiecare zi sau cel puțin, înainte de fiecare spălare. Efectele garntate includ creșterea unor noi fire de păr, o creștere a părului mai rapidă și, cel mai important, încetarea căderii părului. Pe de altă parte, dacă remediile efectuate acasă nu au succes, de ce nu solicitați ajutor profesional? Un tricologist va efectua teste și alege cel mai eficient tratament. Este posibil să vă confruntați cu o cădere excesivă a părului din cauza unor tulburări hormonale sau afecțiuni ale tiroidei.