Make-Up

Cum să-ți faci ochii să arate mai mari?

Ți-ai dori să ai ochii mai mari? Te-ai întrebat vreodată de ce ochii tăi par destul de mici, iar în cazul în care crezi că ceva e în neregulă ce faci când te machiezi? Nu numai că vei învăța câteva sfaturi și trucuri de bază despre cum să-ți faci ochii să pară mai mari, ci vei și evita anumite lucruri în machiajul tău de zi cu zi. De obicei, aplicăm produsele greșite sau în zonele greșite chiar și fără să realizăm că poate nu ar arăta mai bine..

So Big Eyes

De făcut
Makeup-Tips-For-Big-EyesAtunci când te machiezi întotdeauna să utilizezi o bază de ochi. Acesta va împiedica fardului de pleoape să se șifoneze și culoarea să fie mai vibrantă și pigmentată. Acum este timpul pentru jocul de culoare. Utilizați nuanța luminoasă pentru a mări anumite zone, culori închise pentru a face lucrurile mai mici. Când utilizați alb, nuanța cremoasă, ochiul tău va reieși în evidență. Aplicați fard de pleoape de lumină în mijlocul pleoapei superioare, și sub arcadă. În acest fel veți obține un efect eyelift instantaneu fara intervenții chirurgicale sau Botox. Puteți pune, de asemenea un pic de umbăa perla sau un marker în colțurile interioare ale ochiului. Acest truc simplu va face ochii să pară mai strălucitori, deschiși, și trezi. Trebuie să realizați că umbra luminoasă în colțurile interioare face ochii să pară mai aproape unul de altul. Dacă ochii tăi sunt înguști, săriți peste acest pas.
Ia nuanța mai inchisă, de preferință în ton cald, și trageți chiar deasupra cutelor dumneavoastră. Amestecati bine prin crearea cavității ochiului. Acesta este un mod perfect de a adăuga mai multe profunzime privirii. În plus, dacă ai pus nuanța mai ușor decât a cutelor dumneavoastră, vă va crea iluzia de suprafață mai mare între osul frunții și pliu.
Aplicați nuanța întunecată sub linia genelor de jos, astfel încât ochiul să arate mai larg. Marele truc pentru a vă face ochiul mai mare este să folosiți creionul alb pe linia de plutire. Utilizați rimelul negru din rădăcinile genelor pentru sfaturile lor. Genele lungi sunt cel mai bun efect pe care îl vei obține. Încercați să vă concentrați pe vârfurile genelor și pe marginile exterioare. Nu uitați să aplicați un pic de corector pentru a vă acoperi gri-ul sub cercurile ochilor.

De nefăcut

Nu utilizați viziera închisă aproape de linia genelor . Nu aduceți nuanța întunecată spre interior. Chiar dacă acoperiți întreaga pleoapă cu nuanța, este important să nu lăsați cutele goale, fără nuanță. Dacă veți face asta, se va părea că pleoapa se termină în locul unde umbra nu o face. Nu utilizați niciodată fard de pleoape sub osul frunții. Evitați utilizarea creionului de ochi negru pe linia de plutire. Va face ochii să pară înguști și mici. Utilizați întotdeauna rimel pe genele din funz pentru a întinde vizual ochiul. Rimelul de culoare, cum ar fi unul albastru sau gri nu vă va ajuta să aveți un ochi mare și luminos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *