Make-Up

Pune-ți extensii de gene de una singură! Verifică TOP 5 gene cluster!

Să-ți pui singură extensiile de gene? Fără programări la salon? Ceea ce altădată părea imposibil este acum realitate. Companiile de produse cosmetice au surprins femeile prin lansarea extensiilor de gene de tip cluster DIY pentru acasă. În doar câteva minute, fiecare femeie își poate crea evantaiul de gene mult visat, fără ajutorul unui tehnician de gene. Prin urmare, este timpul să descoperim TOP 5 produse care le întrec pe celelalte!

TOP 5 produse pentru extensia de gene DIY. Ce trebuie să știi înainte de aplicare?

Extensiile de gene făcute acasă stârnesc încă sentimente contradictorii în rândul femeilor. Cele mai multe preferă să își pună extensiile la tehnicieni de gene experimentați și să plece din salon cu un evantai uimitor de gene care le conferă împrospătare și strălucire.

Pe de altă parte, extensiile de gene semipermanente au un efect incredibil de negativ asupra genelor noastre reale. După ce le îndepărtează, femeile tind să aibă goluri în gene, iar firele de păr sunt pur și simplu slăbite. Acest lucru dovedește că nu sunt o opțiune bună pentru toată lumea.

De îndată ce au apărut pe piață primele extensii de gene cluster DIY, femeile au început să observe beneficiile purtării lor. Astfel de gene false ne permit:

 • să creăm orice stil de gene ne dorim în câteva minute.
 • să evităm să încărcăm genele naturale.
 • să facem schimbări și să modificăm stilul de gene creat ori de câte ori dorim.
 • să obținem gene cu aspect natural fără programări la salon.

Având în vedere beneficiile minunate, nu ne miră faptul că tot mai multe femei optează pentru genele de tip cluster DIY. Purtarea unor astfel de gene false oferă multe avantaje. Mai presus de toate, îți economisește timp și bani.

Producătorii au observat rapid interesul tot mai crescut pentru astfel de produse și continuă să lanseze diverse stiluri de gene, însă nu toate sunt întâmpinate cu căldură.

În cele din urmă, trebuie să răspundem la întrebarea: ce marcă oferă cele mai bune extensii de gene cluster DIY?

TOP 5, sau gene cluster DIY cu care trebuie să faci cunoștință!

Topul celor mai bune 5 produse pentru extensia DIY a genelor ia în considerare câțiva factori importanți, printre care:

 • cât timp rămân genele fixate.
 • ușurința cu care se aplică genele cluster DIY.
 • aspectul lor.
 • accesoriile suplimentare din anumite kituri.

Ținând cont de cele de mai sus, am reușit să facem un clasament cu cinci produse care merită cea mai multă atenție!

1. Genele cluster DIY Lash Extensions de la Nanolash

Femeile din întreaga lume iubesc brandul Nanolash. Acesta oferă produse eficiente și de calitate pentru gene de mulți ani. Produsul DIY Lash Extensions al brandului este cu siguranță lider în domeniul extensiilor de gene DIY. Printre cele mai mari beneficii ale acestora se numără:

 • gene cu aspect natural – aceste gene cluster DIY arată uimitor și imită genele reale ca niciun alt tip de gene false.
 • bandă subțire, neagră – se îmbină perfect cu linia genelor și conferă un aspect voluminos genelor.
 • clustere ușoare – nu vei simți că porți extensiile de gene DIY Lash Extensions.

De asemenea, trebuie subliniat faptul că un pachet de clustere de gene conține până la 36 de bucăți, în trei lungimi: 10, 12 și 14 mm, ceea ce îți permite să obții nenumărate efecte. Femeile le pot folosi pentru stiluri precum Russian Volume sau pur și simplu pentru gene delicate de zi cu zi. Există până la 8 stiluri și tipuri de curburi din care poți alege, astfel încât fiecare femeie să-și găsească cel mai potrivit set.

De asemenea, trebuie precizat faptul că Nanolash oferă accesorii suplimentare care sunt esențiale pentru a aplica genele cluster acasă. Pe lângă gene, kitul de extensii conține:

 • bonder Nanolash
 • remover Nanolash
 • sealer Nanolash
 • și o pensetă pentru gene

Toate accesoriile au cinci mililitri și țin mult timp. Penseta pentru gene ergonomică, cu formă adecvată, fabricată din oțel inoxidabil și acoperită cu un înveliș ce îmbunătățește aderența, permite aplicarea rapidă și lipsită de probleme a buchețelelor de gene.

Aplicarea DIY Lash Extensions de la Nanolash durează doar 10 minute. Trebuie doar să aplicăm bonderul și să așteptăm 30-60 de secunde pentru ca acesta să devină lipicios, apoi să plasăm buchețelele sub genele naturale, cât mai aproape de linia genelor, și să presăm segmentul cu penseta. Ca tușă finală, aplicăm sealerul. Oricine se poate descurca cu aceste extensii de gene atât de ușor de aplicat, chiar dacă este începător în experimentele legate de gene!

Brandul garantează că putem purta clusterele timp de 5 zile, însă unele fete mărturisesc că genele lor rămân fixate timp de o săptămână întreagă!

Pe scurt, decizia de a pune Nanolash pe primul loc în top era evidentă. DIY Lash Extensions merită această distincție!

2. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit este următorul în clasament. E un kit de extensii de gene de bază pentru acasă. Conține gene cluster în trei lungimi, plus accesoriile esențiale pentru aplicarea lor. Păcat că setul nu include un sealer pentru a fixa genele la locul lor și a le face să reziste mai mult timp. De asemenea, îi lipsește un remover pentru a îndepărta genele cluster în mod sigur și rapid.

Clusterele de gene de la Glamnetic Lash Extension Kit au un design natural și se îmbină cu genele reale, însă trebuie să aplicăm mai întâi rimel. De ce? Bonderul din kitul Nanolash uniformizează culoarea genelor, dar Glamnetic Lash Extension Kit nu oferă un astfel de beneficiu. Pentru un aspect natural, trebuie să dedicăm mai mult timp procesului.

Brandul promite că extensiile de gene cluster de la Glamnetic Lash Extension Kit pot fi purtate timp de aproximativ cinci zile, însă totul ține de îngrijirea ulterioară. Trebuie să piepteni genele periodic și să te ferești de produsele cosmetice pe bază de ulei. Procedând astfel, sunt șanse să le porți timp de cinci zile, dar nu este garantat. Nu există informații clare cu privire la posibilitatea reutilizării genelor cluster.

3. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Următoarea poziție în clasamentul nostru este ocupată de genele cluster de la Ardell X-tended Wear Lash System Kit. Aceste extensii de gene DIY vin în diferite lungimi și stiluri la alegere.

Cu ajutorul lor, poți opta pentru gene de tip Russian Volume sau pentru extensii de gene mai delicate. Buchețelele par un pic false, deoarece – în afară de faptul că oferă lungimi diferite – toate arată la fel. Considerăm că prețul este în regulă, durabilitatea este adecvată prețului, dar nu avem cum să obținem efecte cu aspect natural folosind Ardell X-tended Wear Lash System Kit.

În detaliile produsului citim că aplicarea ar trebui să dureze câteva minute. Să ne reamintim de extensiile de gene DIY Lash Extensions, a căror aplicare necesită doar 10 minute. În cazul de față, s-ar putea să ai nevoie de mai multă experiență pentru a-ți pune extensiile în cele zece minute promise. Femeile care își pun extensii de gene pentru prima dată pot avea unele probleme cu Ardell X-tended Wear Lash System Kit.

Pachetul de gene cluster gata făcute vine cu un bonder și un aplicator. Nu există însă niciun sealer pentru îndepărtarea stratului lipicios de adeziv, ceea ce este cu siguranță un dezavantaj. De asemenea, nu există nici dizolvant pentru îndepărtarea și curățarea rapidă și comodă a clusterelor. Producătorul comercializează aceste două produse separat.

Se presupune că genele cluster rămân fixate timp de câteva zile, însă brandul precizează că timpul exact variază în funcție de predispozițiile individuale și de rutina de întreținere ulterioară.

4. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Următorul kit de extensii de gene de pe lista noastră vine de la firma Amor Lashes. QuickLash Starter Kit, la fel ca multe alte produse, conține gene de tip cluster de diferite lungimi, astfel încât poți să-ți faci diferite stiluri de gene cu ajutorul său.

Este disponibil doar un singur tip de curbură, ceea ce poate pune probleme atunci când încerci să potrivești genele la forma ochiului.

În ceea ce privește clusterele de gene propriu-zise, sunt moi dar trainice, însă nu vei obține un aspect natural cu ele. Buchețelele de gene arată mai degrabă artificial pe ochi, prin urmare nu le recomandăm pentru uzul zilnic.

Aplicarea clusterelor de gene, conform promisiunilor producătorului, durează în jur de 10 minute, dar există recenzii online în care femeile spun că prima aplicare nu le-a fost plăcută sau ușoară.

Când vine vorba de durabilitatea Amor Lashes, nici acest brand nu oferă un timp exact. Cu buchețelele Nanolash știm exact cât timp ne putem bucura de gene uimitoare, și anume cinci zile sau mai mult. Brandul Amor Lashes a menționat doar că durata de purtare a extensiilor depinde de corectitudinea cu care le aplicăm. Acesta este un mare defect, mai ales dacă ne gândim la persoanele care nu au experiență în aplicarea extensiilor de gene.

5. Invisi-Lash Kit TATTI

Ultimul produs din clasamentul nostru este Invisi-Lash Kit de la TATTI. Un produs demn de luat în seamă, însă nu merită o poziție înaltă în TOP 5 extensii de gene DIY.

Genele cluster DIY de la brandul TATTI sunt moi, lejere și nu conțin latex. Din păcate, oferta de stiluri și lungimi de gene este săracă. Acestea se situează la un nivel inferior în comparație cu DIY Lash Extensions de la Nanolash, care sunt disponibile în 3 lungimi și 8 stiluri.

Punându-ți genele Invisi-Lash Kit TATTI, poți crea stiluri de gene delicate cu aspect natural, însă nu vor funcționa pentru genele cu volum. Producătorul estimează timpul de aplicare la aproximativ 15 minute. Comentariile online confirmă acest lucru.

Banda pe care sunt fixate aceste grupulețe de gene pare să fie problematică. Nu este banda neagră standard, ci una transparentă. Ce înseamnă acest lucru în practică? Înseamnă că este mai vizibilă pe ochi și nu adaugă volum la baza genelor. Banda transparentă este mult mai izbitoare pe femeile cu gene închise la culoare, așa că nu le recomandăm pentru această categorie de pasionate de gene cluster.

Durata de purtare a genelor cluster de la TATTI Invisi-Lash Kit e estimată la 4-5 zile. Este similară cu cea a altor produse, așa că nu avem nimic de reproșat.

Pe de altă parte, multe recenzente se plâng de faptul că kitul este la suprapreț, mai ales în comparație cu genele cluster Nanolash. Acesta este motivul pentru care Invisi-Lash Kit se situează pe ultimul loc în clasament.

TOP 5 extensii de gene cluster DIY. Rezumatul recenziei

Genele cluster DIY sunt menite să ajute femeile să își contureze o frumoasă ramă în jurul ochilor. Mai mult decât atât, ele sunt concepute să facă acest lucru posibil în doar câteva minute, garantând în același timp rezultate de lungă durată.

Produsele enumerate în clasament îndeplinesc criteriile, însă Nanolash DIY Lash Extensions sunt liderul incontestabil. Acestea oferă o gamă largă de lungimi și stiluri din care poți alege, precum și posibilitatea de a le purta mai mult de cinci zile – lucru pe care femeile îl confirmă.

Este important să reții că numai produsul potrivit îți va permite să obții rezultate optime. Trebuie să-l alegi cu înțelepciune și să iei în considerare recomandările din materialul nostru.

Astfel, te asiguri că aplicarea genelor cluster este întotdeauna plăcută, ușoară și eficientă!