Cumpărături

Cel mai bun creion de sprâncene. Cum să-l găsiți? Verificați clasamentul

Este greu de crezut că accentuarea și nuanțarea sprâncenelor nu a fost la modă acum un deceniu. Din fericire, produsele de sprâncene reprezintă baza machiajului modern. Un creion bun de sprâncene are loc în orice set de machiaj. Dacă nu este selectat corespunzător, machiajul nu va fi la fel de frumos și precis precum ar putea fi. Cel mai bun creion de sprâncene – este dificil de găsit?Oice este ușor cu clasamentul nostru!

Cum ar trebui să fie cel mai bun creion?

Produsul perfect de nuanțare a sprâncenelor este dificil de găsit? Cum ar trebui să fie? Cel mai important, ar trebui să fie ușor de folosit și rezistent. Vârful, de asemenea, are o importanță majoră: un creion bun nu este prea moale sau tare, deoarece nu va trasa la fel de bine și va oferi rezultate slabe.

Culoarea, de asemenea, este crucială – când alegeți, optați pentru nuanțe neutre sau în tonuri reci, pentru ca efectul să fie natural și creionul să iasă în evidență. Cu cât vârful este mai subțire, cu atât machiajul va fi mai precis și veți putea obține diferite rezultate de machiaj. Un alt aspect de luat în considerare este întrebarea dacă creionul este recomandat – recenziile sunt o sursă bună de informații despre produs, eficacitatea sa și rezultatul la care vă puteți aștepta. 

Motivele pentru care este recomandată folosirea creionului de sprâncene în machiaj

Gelurile, pudrele și pomadele pot fi benefice în machiaj. Totuși, dacă ar trebui să alegem un produs, alegerea noastră ar trebui să fie un creion de sprâncene bun, infailibil, recomandat de numeroase consumatoare. De neînlocuit în machiajul zilnic. Îl puteți folosi individual pentru a crea un aspect complet sau doar pentru a trasa fire de păr suplimentare. Creioanele moderne sunt mult mai precise decât în trecut! Haideți să-l alegem pe cel mai bun astăzi. Am testat câteva produse, dar clasificarea include doar câteva – le-am diferențiat pe cele cu cele mai bune vârfuri, pigmenți și efecte durabile. Descoperiți-le și alegeți-l pe cel mai bun pentru voi!

Creioane de sprâncene – clasament. Descoperiți-le pe cele mai bune!

1. Nanobrow EYEBROW PENCIL –  cel mai bun creion de sprâncene

Creionul Nanobrow conceput pentru machiajul precis este o alegere excelentă pentru toate tipurile de sprâncene: groase și subțiri, stufoase și peticite. Cele patru culori frumoase, foarte naturale și rafinate au nuanțe neutre și se potrivesc fiecărui tip de sprâncene. Veți găsi, cu siguranță, o culoare și când o veți folosi, veți descoperi că este cel mai bun creion de sprâncene pentru dumneavoastră! Suntem înnebunite după creionul Nanobrow și suntem sigure – ca multe alte femei – că vom fi loiale acestui produs și că nu-l vom înlocui niciodată! Nanobrow Eyebrow Pencil a primit mii de recenzii minunate și este apreciat de fanii de machiaj. Are un vârf ultra-fin, precis de duritate potrivită, culori bine-pigmentate și oferă efecte durabile. Este infailibil!

2.  Anastasia Beverly hills Wiz – un creion de sprâncene recomandat

Când Anastasia BH și-a făcut apariția pe piața de frumusețe, Brow Wiz a devenit subiectul discutat de toată lumea. A fost unul dintre primele creioane care a oferit și popularizat vârful retractabil și periuța cu care puteți îndepărta excesul de produs. În mod surprinzător, produsul este disponibil în 12 nuanțe! Cum să alegeți una care să vi se potrivească? Da, suntem de acord că poate fi un pic intimidant. Creionul este minunat, rafinat și a câștigat numeroase opinii pozitive online. Unii artiști de mahiaj îl folosesc în mod regulat. Este o metodă de a efectua un machiaj rapid și ușor care arată întotdeauna frumos.

3. Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler – un creion de sprâncene celebru

Știm că Fenty Beauty lansată de Rihanna este una dintre cele mai faimoase mărci cosmetice din lume. Produsele Fenty Beauty au devenit la fel de populare precum fondatoarea mărcii. Nici creionul Ultra Fine Brow Pencil & Style nu este o excepție. Este un creion bun de sprâncene, disponibil în 14 nuanțe. Formula sa este rezistentă la apă și la întindere. Un adaos revoluționar este pensula în formă de paletă, excelent pentru amestecarea produsului, perierea și stilizarea firelor de păr. Unele voci susțin că forma neobișnuită este un avantaj, alții au o părere diferită – mai ales pentru cele cu sprâncene mai subțiri. Un lucru este sigur; datorită gamei largi de nuanțe disponibile pentru cele cu păr roșcat, blond, șaten și negru, veți găsi, cu siguranță, un produs care să vă se potrivească perfect.

4. Diorshow Brow Styler – un creion de sprâncene cu prestigiu

Rafinat și frumos conceput. Acest creion prestigios de sprâncene are un vârf ultra-subțire, destul de precis. Pentru multe femei, un creion retractabil de sprâncene este esențial. Creionul Diorshow este deseori discutat și recomandat, deși prețul său este departe de a fi perfect. Vârful, cel mai probabil, nu se va rupe atunci când îl apăsați pe piele. Producătorul susține că produsul prezintă nuanțe subtile și foarte naturale care se potrivesc tuturor tipurilor de sprâncene. După testare, nu credem că nuanța maro este la fel de naturală precum subtonurile sale calde. Este mai indicată pentru cele cu păr și sprâncene castanii.  

5. Benefit Cosmetics Precisely – un creion de sprâncene care stârnește discuții

Benefit este un brand care lansează în principal produse dedicate machiajului de sprâncene. Dacă sunteți în căutare unui loc unde puteți găsi o mulțime dintre acestea, atunci Bemefit, după Nanobrow, este pentru dumneavoastră! Oferă o gamă largă de stilizare și îngrijire a sprâncenelor, precum și demachainte. Sa revenim la creion: avantajul său major este calitatea sa de produs rezistent la apă. Creionul este extrem de durabil și rezistă toată ziua. Acest produs precis a fost destul de celebru la timpul său! Un alt plus este dat de variantele de culoare – puteți găsi chiar și o nuanță de roșu! Deși ca mărime este destul de mic, este foarte solid, astfel încât nu trebuie să vă îngrijorați că se va rupe cu ușurință. Chiar dacă nu este 100% perfect, merită un loc în clasamentul nostru.

6. MAC Eyebrow Styler – un creion bun de sprâncene

Acest creion de sprâncene ne-a surprins cu formula sa cerată, neobișnuită. Nuanțează sprâncenele destul de bine și multe persoane îl descriu ca un ”creion bun de sprâncene”. Marca oferă 14 nuanțe, totuși, cei mai profesioniști artiști de machiaj susțin că doar patru nuanțe merită atenția noastră: Fling, Lingering, Stud și Spiked. Creionul nu se întinde, este rezistent și destul de dificil de îndepărtat. Vârful este mai degrabă moală, un aspect cu care utilizatoarele trebuie să se obișnuiască.