Cumpărături Frumusețe

GHASEL Face Moisturiser – Din iubire pentru îngrijirea naturală a pielii

Marca malteză GHASEL creează produse de înfrumusețare de cea mai bună calitate pe baza celei mai dulci mieri malteze cu proprietăți puternice de hidratare.

Unicul Ghasel Maltese Honey Face Moisturiser este un produs conceput pentru îngrijirea pielii dimineața și seara. Acest elixir natural al tinereții oferă o gamă de antioxidanți și formula sa anti-îmbătrânire oferă rezultate spectaculare. Folosindu-l regulat, puteți obține hidratare și calmare îndelungate.

GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser

Această cremă facială este ideală pentru toate tipurile de piele deoarece se adaptează chiar și la nevoile tenului foarte exigent. Hidratarea este cel mai important pas în rutina zilnică de îngrijire a pielii și puterea mierii malteze previne deshidratarea.

Această miere pură, excepțională conține cea mai ridicată concentrație de polen de cimbru din toate cele care există în lume. Acest umectant de neînlocuit combate eficient problemele și imperfecțiunile pielii. Conține vitamine și micro și macro elemente. Oferă o doză imensă de nutrție pentru tenul de orice vârstă și condiție.

Miere cosmetică în îngrijirea facială

Oferă un plus de energie pielii obosite și terne. Mierea maltează întărește pielea, îmbunătățește aspectul și stimulează radianța. Acest antioxidant combate eficient îmbătrânirea pielii, netezește ridurile și previne apariția unor noi riduri. 

Doza perfectă de hidratare 24 de ore? Doar cu Maltese Honey Face Moisturiser! Zi de zi, întărește abilitățile de protecție ale pielii, astfel încât poate combate factorii nocivi de mediu, precum smogul, radicalii liberi, temperaturile extreme și razele UV.

Unicul elixir al tinereții GHASEL

GHASEL Maltese Honey Moisturiser – beneficii:

  • protecție ridicată împotriva factorilor de mediu
  • hidratare toată ziua
  • piele tânără și fermă, fără imperfecțiuni
  • piele netedă și suplă
  • o stimulare puternică a energiei

Conține:

➜ Miere malteză – proprietățile sale de hidratare și hrănire oferă un aspect tânăr și o piele radiantă. Acțiunea sa antibacteriană este indispensabilă în tratamentul acneei. Promovează elasticitatea și suplețea pielii, stimulându-i radianța naturală.

➜ Unt de Shea – oferă hidratare pielii uscate și susține regenearea tenului gras, mixt și normal. Reduce iritațiile și netezește ridurile și liniile fine, prevenindu-le pe cele noi.

➜ Cofeină – stimulează pielea, consolidează vasele sanguine și stimulează reînnoirea celulară a pielii. Energizează pielea, reduce semnele de oboseală, lăsând pielea proaspătă și radiantă.

➜ Ulei de ricin – proprietățile antibacteriene și antiinflamatorii sunt folosite în procesul de regenerare a pilii.

➜ Vitamina E – neutralizează efectele nocive ale radicalilor liberi, previne degradarea lipidelor pielii și stimulează metabolismul celular.

➜ Extracte de plante – tonifiază și regenerează pielea, uniformizează tonul pielii și reduce porii, prevenind punctele negre și imperfecțiunile. Oferă un ten ferm și suplu, reducând liniile fine și ridurile.