Cumpărături

Rețetă pentru păr superb: Nanoil Keratin Hair Mask

Visați la un păr ca cel din reclamele la șampon? Probabil știți deja că balsamul nu este suficient pentru a obține un astfel de păr. Dacă părul dumneavoastră necesită reparare, alegeți o mască bună de păr care îmbunătățește condiția și aspectul părului. Știți care este numele celei mai bine vândute măști de reparare a părului pe bază de cheratină? Descoperiți rețeta pentru o coafură superbă. Încercați Nanoil Keratin Hair Mask!

Nanoil Keratin Hair Mask: de ce este un tratament de păr foarte eficient?

Masca Nanoil conține cele mai bune substanțe: în afară de cheratina cu proprietăți de reparare a părului, conține pantenol care nu doar îmbunătățește aspectul sau intensifică strălucirea părului, ci și stimulează efectul cheratinei deoarece îmbunătățește repararea și facilitează pătrunderea proteinelor în straturile profunde ale părului. Pantenolul nu conține alcool, ceea ce facilitează absorbția nutrienților și oferă părului un aspect superb!

Să explicăm efectele cheratinei la nivelul părului. Această proteină structurală are un impact semnificativ asupra structurii, aspectului și condiției părului. Știați că proteinele de cheratină construiesc părul? Cheratina este un bloc de construcție major și de aceea, este necesar să o oferim continuu părului. Organismul, de cele mai multe ori, nu reușește să producă o cantitate optimă.

Pentru ce tip de păr este recomandat produsul Nanoil Keratin Hair Mask?

Acesta mască este perfectă pentru orice tip de păr. Deoarece are la bază cheratină, este ideală pentru părul deteriorat care are nevoie imediată de un tratament de recuperare, însă acționează minunat și la nivelul părului sănătos: nu așteptați până când condiția părului se înrăutățește. Preveniți deteriorarea oferind părului molecule de cheratină pentru a-l menține sănătos, puternic și fabulos. 

Rețeta pentru cel mai frumos păr: cum se aplică masca Nanoil?

  1. SPĂLAȚI PĂRUL. Încercați șamponul micelar Nanoil care curăță părul de toxine, reziduuri de produse, praf, exces de sebum, etc.
  2. USCAȚI DELICAT CU PROSOPUL. Eliminați delicat excesul de apă.
  3. APLICAȚI O DOZĂ DE NANOIL KERATIN HAIR MASK. Nu aveți nevoie de mult. O cantitate mică de produs este suficientă pentru a acoperi uniform părul.
  4. ACOPERIȚI PĂRUL CU O CASCĂ DE DUȘ (opțional). Căldura facilitează acțiunea produsului deoarece deschide cuticulele, iar părul devine mai absorbant. Acest truc este minunat pentru părul deteriorat. Desigur, îl puteți omite. Lăsați masca să acționeze în jur de 20 de minute.
  5. ÎNDEPĂRTAȚI MASCA DUPĂ 15-20 DE MINUTE. Utilizați apă rece pentru clătirea finală pentru a închide cuticulele și pentru a face părul rezistent la deteriorare și deshidratare.

Beneficiile Nanoill Keratin Hair Mask

Veți observa îmbunătățirea condiției părului chiar după prima aplicare: efectul de înfrumusețare a pantenolului lasă părul mai puternic, mai sănătos și mai strălucitor. Gata cu șuvițele rebele, uscate și încurcate!

Doar câteva săptămâni de tratament cu cheratină reparatorie sunt sufiente pentru un păr sănătos și puternic: rezistent la deteriorare, aspect minunat și culoare intensă și uimitoare. Masca de păr cu cheratină Nanoil previne estomparea culorii și intensifică strălucirea părului. Părul dumneavoastră are șansa de a arăta întotdeauna perfect ca după un tratament la salon!

De unde se poate cumpăra Nanoill Keratin Hair Mask?

Vizitați [www.nanoil.ro] pentru a descoperi toate produsele minunate de frumusețe din oferta Nanoil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *