Corp

Peeling-ul chimic și Microdermabraziunea

Credeți că scrub-ul este doar pentru față? Puteți să faceți scrub pentur brațe, picioare, coapse, și chiar cap. Scrub-ul îl putem cumpăra cu ușurință din orice magazin de cosmetice sau să-l facem noi înșine din ingredientele gasite în orice bucătărie. Ce se întâmplă dacă scrub-ul blând nu ajută și avem nevoie de curățarea pielii grele? Cojile chimice sunt ceea ce ar trebui să căutăm. Du-te și încearcă acest nou tratament de înfrumusețare și întinerire.

Ce este peeling-ul corpului?

Acesta este cel mai eficient tratament de frumusețe care este larg efectuat de cosmeticieni, dermatologi sau esteticieni. În timpul peeling-ului chimic, celulele pielii vechi sunt exfoliate. Contrar scrub-ului nromal, pielea este scoasă de soluții acide speciale. Circulația sângelui este crescută, iar pielea poate respira și se vindecă. Există multe peeling-uri chimice diferite și cel pe care îl alegeți depinde de ceea ce doriți să tratați. Cojile chimice pot lua o bucată mare de piele departe grăsime și întineri unul nou, mai perfecționat.

Cojile de piele sunt excelente pentru mai multe indicații diferite; ele sunt bune pentru acnee, acnee de speriat, reducând liniile fine. Coaja pielii îmbunătățește textura pielii și din acest motiv, pielea poate absorbi mai multe vitamine din creme. Există numeroase alte beneficii ale peeling-ului chimic. Pielea ta calmează, pata este minimalizată, se uniformizează, de asemenea, decolorarea pielii.

Există multe tipuri diferite de peeling. Putem distinge peeling-ul chimic si microdermabraziunea. Procedura a doua acoperă cu nisip orice imperfectțuni ale pielii, care este similară cu scrub-ul pe care îl facem in baie nostru, dar mai eficient. După ce aveți peelingul chimic făcut, te poți întoarce la rutina de zi cu zi, deoarece acestea sunt atât de blând și nu provoacă nici o iritatie pe piele.

Altele însă, voința necesită mai mult timp pentru piele pentru a se vindeca, deoarece pielea este penetrată adânc. Cojile chimice nu sunt recomandate persoanelor cu pielea mai inchisă pentru că coaja este de natură să albească pielea la câteva nuanțe mai ușoare.Microdermabraziunea ar fi o mai bună alternativă dacă aveți probleme cu pielea, dar doriți să aveți totuși aceeași nuanță.

Coaja chimică a fost bine cunoscută în antichitate și folosită în Grecia și Roma de multe femei. În zilele noastre, scrub-ul pentru față este extrem de popular fiindcă ne oferă rezultate imediate și poate fi efectuat ca tratament in ambulatoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *