Cumpărături

Lashcode, serul ce oferă cea mai rapidă creștere a genelor

Serul pentru gene este deja un produs iconic: reprezintă o adevărată revoluție în ceea ce privește îngrijirea genelor, având mare grijă de genele care au fost neglijate. Astăzi suntem capabili să le reparăm, dar și să le oferim volum sau să le alungim fără vreun tratament la salon. Toate acestea ce se pot realiza cu un ser de calitate. Lashcode funcționează cel mai rapid. Care este secretul acestui puternic ser?

Lashcode Eyelash Serum – cele mai mari beneficii

Ești în cautarea unui produs care să funcționeze rapid și să nu te descurajeze după două săptămâni de utilizare? Nu vei simți acest lucru cu Lashcode. Îi vei observa efectele după aproximativ 14 zile: genele sunt mai puternice, mai groase, de o culore mai închisă, nu mai cad, sunt mai bine hrănite și arată mai sănătos. Sunt gata să crească!

După o lună, nu le vei recunoaște în oglindă! Vor fi mai lungi și cu un aspect mult mai plin, deoarece vor crește în lungime, chiar și cele mai mici fire. Te vei îndrăgosti de noul lor aspect!

Lashcode Eyelash Serum pentru a activa creșterea

Lashcode oferă genelor tot ce au nevoie pentru o creștere sănătoasă și intensificată. Formula perfect concepută lucrează la nivelul foliculilor; cu alte cuvinte, întărește genele de la rădăcină. Astfel, acestea capătă puterea de a deveni mai frumoase, îngroșate și alungite.

După câteva săptămâni de utilizare, acestea ajung la lungimea lor maximă, iar Lashcode se asigură că vor crește sănătoase, puternice, cu aspect superb și alungite. Tot ce trebuie să faci este să îl folosești de două sau trei ori pe săptămână.

Lashcode Eyelash Serum pentru volum suplimentar

Linia genelor cu un aspect plin este efectul unui ser care lucrează pe fiecare geană, fără nicio excepție. Lashcode întărește foliculii „adormiți”, care nu au crescut de mult timp. Astfel, un număr mare de gene noi cresc, oferindu-ți o linie a genelor uluitoare.

Gene tale vor deveni mai voluminoase și mai uimitoare ca niciodată, fără a fi nevoie să mergi la salon sau să îți aplici extensii false – acest efect poate fi obținut doar cu Lashcode!

Lashcode Eyelash Serum pentru a opri pierderea genelor

Lashcode stopează pierderea genelor. Foliculii de păr slabi nu vor mai fi pe lista ta de probleme. Nici genele căzute pe discheta de bumbac – nici măcar frecarea ochilor puțin mai puternică nu va provoca daune, deoarece genele vor fi protejate de orice daune mecanice și de mediu (vânt, temperatură cu minus, căldură, poluare, lumina soarelui).

Cum se folosește Lashcode Eyelash Serum?

Lashcode este atât de ușor de utilizat, încât folosirea lui va deveni rapid o nouă rutină în programul tău, așa cum este periajul de dinți sau spălarea mâinilor. Cum se folosește serul?

  1. În fiecare seară, după îndepărtarea machiajului, aplică-l pe pleoape – exact pe linia genelor, așa cum ai aplica un tuș pentru ochi. Pensula de tip eyeliner face aplicarea foarte ușoară – dintr-o singură mișcare e gata!
  2. Serul se absoarbe rapid, deci poți trece la următorii pași ai rutinei tale zilnice aproape imediat apoi.

Poți utiliza Lashcode dimineața, dacă preferi – aplică-l pe pleoapele curate, înainte de orice machiaj al feței. Poți folosi serul și dacă porți lentile de contact – pur și simplu scoate-le înainte de a aplica Lashcode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *