Cumpărături

Nanoil Anti-Redness Face Serum: Schimbați-vă tenul predispus la rozacee!

Vă confruntați zilnic cu roșeată facială, piele subțire și capilare vizibile (adică vene în formă de pânză de păianjen)? Nu trebuie să fie așa! Tenul predispus la rozacee nu trebuie să fie dificil de îngrijit. Chiar dacă o mulțime de produse de îngrijire a pielii declanșează iritații la nivelul tenului dumneavoastră sensibil, există și numeroase produse profesionale care îl pot îngriji minunat. Nanoil Anti-Redness Face Serum – conceput special pentru capilarele sparte de pe față – este unul dintre acestea. În postarea de astăzi, vă vom dezvălui de ce merită să-l alegeți și ce efecte oferă.

Unele dintre noi ”moștenim” pielea predispusă la rozacee de la părinți, însă, câteodată, acest tip de ten este cauzat de fluctuații hormonale, anticoncepționale, afecțiuni de sânge, probleme de tensiune sau stres puternic. Aveți pielea predispusă la capilare sparte și roșeață? Rețineți să evitați:

 • produsele cosmetice care includ substanțe iritante
 • aerul condiționat și schimbările bruște de temperatură
 • alcoolul și alte substanțe stimulatoare
 • alimentele condimentate și fierbinți
 • suprasolicitarea fizică

Ce ameliorează tenul predispus la roșeață și capilare slăbite?

Dermatologii și cosmeticienii sunt de acord că în afara stilului de viață sănătos, trebuie să folosim produse potrivite de îngrijire a pielii, iar un ser facial eficient are cel mai benefic efect la nivelul tenului predispus la roșeață. Stilul de viață sănătos (renunțarea la fumat și alcool, reducerea stresului) combinat cu o îngrijire mai bună a tenului va aduce rezultate minunate. Nu știți ce produs anti-roșeață să alegeți? Serul Nanoil este alegerea noastră – conceput special pentru tenul predispus la rozacee.

Ingrediente Nanoil Anti-Redness Face Serum

Această formulă conține câteva ingrediente, însă acestea se dovedesc a fi perfecte pentru tratarea venelor în formă de pânză de păianjen și obrajilor înroșiți. Nu conține conservanți inutili, coloranți sau PEG-uri.

Deoarece Nanoil Anti-Redness Face Serum are o formulă ușoară și este pe bază de apă, se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa un strat lipicios. Pielea noastră se îmbunătățește datorită amestecului de extracte pe bază de plante care sunt ideale pentru tenul predispus la rozacee:

 • extract de tei
 • extract de conuri de chiparos
 • extract de castan sălbatic
 • extract de rădăcină de Boerhavia Diffusa (Punarnava)

Acestea alcătuiesc formula care întărește pereții vasculari slăbiți, calmează senzația de usturime și pielea înroșită și previne apariția telangiectaziei și venelor în formă de pânză de păianjen. Iată încă un avantaj suplimentar: Nanoil Anti-Redness Face Serum are un efect puternic de hrănire, hidratare și anti-îmbătrânire. Tenul sensibil, predispus la rozacee poate, de asemenea, arăta impecabil. Nanoil uniformizează tonul pielii, oferind netezime și finețe.

Aplicarea Nanoil Anti-Redness Face Serum

Poate fi aplicat dimineața și seara, precum și în timpul verii. Serul protejează împotriva tuturor factorilor externi care desclanșează înroșirea pielii în timpul zilei. Noaptea, repară și calmează pielea pentru a vă oferi un aspect minunat la trezire!

Cum se aplică Nanoil Anti-Redness Face Serum? Distribuiți serul după curățarea și toniferea tenului. Masați delicat cu ajutorul vârfurilor degetelor. Se absoarbe imediat și are nevoie de doar câteva minunte pentru a vă îmbunătăți condiția pielii. Este recomandat să finalizați rutina de îngrijire facială aplicând un produs hidratant eficient pentru ten sensibil, predispus la rozacee. 

cel mai bun ser facial anti-roșeață Nanoil

Efectul Nanoil Anti-Redness Face Serum

Serul Nanoil începe să ne îmbunătățească pielea chiar după prima aplicare. Fața dumneavoastră va arăta perfect hidratată, ameliorată și mai netedă încă de la prima folosire. Este ca un oftat de ușurare pentru pielea ”furioasă”, reactivă. În timp, vă puteți aștepta la rezultate pe termen lung:

 • estimparea hiperpigmentației și un ton al pielii mai uniform
 • eliminarea venelor în formă de pânză de păianjen, înroșirii, inflamațiilor
 • îmbunătățirea elasticității și prospețimii pielii
 • întârzierea procesului de îmbătrânire

Nanoil Anti-Redness Face Serum este conceput pentru tenul predispus la rozacee și cel inflamat, însă veți adora efectele și dacă aveți pielea deshidratată, ternă sau lăsată. Doriți să aflați mai multe informații? Vizitați www.nanoil.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *