Corp

Epilarea cu laser

Fiecare femeie visează la o piele netedă mătăsoasă în orice moment al zilei sau nopții, indiferent de anotimp. Noi încercăm să scăpăm de părul nedorit de pe picioare, axile, și alte zone ale noastre. Am câștigat de multe ori lupte, dar ce să facem pentru a câștiga bătălia? Există mai multe metode de îndepartare a părului redundant. Unii oameni preferă să folosească aparatul de ras sau alte epilatoare mecanice. În ambele metode, de obicei, părul crește la loc destul de repede. Există multe alte metode, mai eficiente și permanente, de obicei, fiind oferite în saloane de frumusete sau spa-uri. Timp de mulți ani, epilarea cu laser a devenit mai accesibilă și, prin urmare mai populară în rândul femeilor tinere.

laser

Tratamentul îndepărtării părului cu laser–Sumar

Această metodă este una dintre cele mai eficiente atunci când vine vorba de a distruge foliculii de păr. În timpul epilării cu laser, raza de lumină acționează asupra părului, care este vizibil pe suprafața pielii și a părului, care este în faza de creștere. Ținta impulsului laserului este pigmentul melatoninei, care este situată în păr. Fibra impulsului părului acționează asupra rădăcinilor distrugându-le.

În timpul epilări cu laser, părul nu dispare complet după prima sesiune. Datorită impulsului de lumină, părul cade pe cont propriu de la două la trei săptămâni după tratament. Următoarea generație de păr este gata de tratament după aproximativ 5 săptămâni și 3 până la 5 tratamente vor urma apoi în 5 perioade săptămână pentru a distruge toți foliculii de păr. După aceea, corecțiile se fac în mod individual. Urmărirea frecvența tratamentului depinde de nivelul de hormon care se poate schimba în acea perioadă. Este important să realizăm că, fie orice dezechilibru hormonal cauzat de sarcină, alăptare, sau boală poate promova creșterea părului în viitor.

Laserová epilácia

Pielea înainte de tratament ar trebui să fie de culoare cafenie și sănătoasă. Lungimea optimă a parului este de 1-2 mm. Tratamentul cu laser nu poate fi efectuat la femeile însărcinate și la cei care au probleme respiratorii sau cardiace. A fost dovedit că epilarea cu laser este mai eficientă pe oamenii care au părul închis la culoare și nuanța pielii luminoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *