Make-Up

TOP 5 gadgeturi pentru sprâncene

Toate femeile visează la sprâncene perfecte, însă majoritatea nu sunt satisfăcute de forma dăruită de natură. Forma sprâncenelor voastre este departe de ce cea visată? Datorită acestor cinci gadgeturi de sprâncene pe care vi le-am pregătit astăzi, veți obține șansa de a le îmbunătăți!

1. SERUL DE SPRÂNCENE

Probabil că nu v-ați dat seama, dar serul de sprâncene este întotdeauna primul cu care ar trebui să începeți. Este cel mai bun produs pentru femeile cu sprâncene rare, asimetrice sau subțiri. Balsamul de sprâncene va îmbunătăți condiția acestora, le va proteja și hrăni, stimulându-le, în același timp, creșterea.

2. CREIONUL DE SPRÂNCENE

Probabil că majoritatea dintre noi deținem un creion de sprâncene. Datorită acestuia, aspectul vostru este plin de prospețime, mai ales atunci când folosiți un creion neutru în colțul intern al ochiului și pe linia apei. Acest ”truc” va mări optic ochiul.

Subliniați conturul sprâncenelor și pensați doar firele de păr din afara liniei. Astfel, sprâncenele vor deveni simetrice și uniforme.

3. VOPSEA DE SPRÂNCENE

Este un produs durabil și rezistent la apă care asigură un efect natural și precis. Dacă aveți sprâncene rare și subțiri, acest cosmetic va umple toate deficitele și golurile. Puteți, literalmente, trasa fiecare fir de păr!

4. PENSULA DE SPRÂNCENE

Nu este ușor să creăm un machiaj atât de perfect încât sprâncenele să capete un aspect natural. Cel mai important este să dispunem de pensula potrivită. Aceasta ar trebui să fie flexibilă, să aibă forma și dimensiunea perfectă. Pensula voastră de sprâncene este tipul potrivit? Sintetică, plată, unghiulară – aceasta este descrierea pensule perfecte pentru machiajul sprâncenelor. Este cel mai important să alegem o astfel de pensulă pentru a facilita trasarea rapidă și fără efort a unei linii subțiri.

5. APARAT DE RAS SPRÂNCENELE

Forma și dimensiunea sa sunt similare unui ondulator de gene, doar că dispune de un aparat de ras la capăt. În cel mai scurt timp, veți putea tăia firele de păr inutile. Este un gadget care merită achiziționat.