Sfaturi folositoare

Cum se face manichiura – această metodă vă va oferi unghii perfecte!

Unghiile frumoase sunt atributul feminității, dar și caracteristica noastră distinctivă. Multe femei le tratează precum o decorațiune, așa că nu este de mirare că ne dorim ca acestea să fie frumoase. Totuși, câteodată, avem zile când unghiile noastre, pur și simplu, nu vor să coopereze. Nu doar crapă, oja de unghii de decojește, ci în general, întreaga manichiură nu funcționează. Dacă și voi aveți ojă de unghii pe cuticule sau nu ați aplicat oja de unghii uniform, aflați totul despre cum puteți să o faceți în mod corect. Cunoaștem metoda perfectă pentru unghii frumoase și pilite.

PILA DE UNGHII

Este necesară pilirea unghiilor, dar poate fi, de asemenea, periculoasă pentru condiția acestora. O pilă nepotrivită poate provoca marginilor unghiilor micro deteriorare. Marginile pot deveni neregulate și, timpul zilei, apa și umiditatea pot deteriora unghia. Patul unghiei se poate crăpa și rupe. De aceea, aveți nevoie de o pilă din sticlă, aceasta îngrijind cel mai bine unghiile delicate. Rețineți să piliți unghiile în aceeași direcție pentru ca marginea să fie netedă și pentru ca unghia să nu se crape.

APLICAREA OJEI DE UNGHII PAS CU PAS

  1. Piliți și curățați patul unghiei pentru ca oja de unghii să reziste mai bine.
  2. Aplicați baza pentru a proteja unghia împotriva componentelor dăunătoare din oja de unghii și pentru a preveni decolorarea patului unghiei. Baza oferă rezistență manichiurii și hrănește unghiile mai bine.
  3. Este timpul să aplicăm culoarea! Aplicați un picătură din oja de unghii aleasă în mijlocul patului unghiei – încercați să aplicați picătura un pic deasupra cuticulelor. Rețineți că picătura nu poate fi prea mare pentru a evita răspândirea ojei pe piele.
  4. Acum, distribuiți delicat picătura spre piele cu ajutorul pensulei cu o cantitate mică de produs.
  5. Apoi, distribuiți picătură în direcția opusă marginii unghiei. Distribuiți până la capătul patului unghiei.
  6. Acum este timpul să aplicați pe margini. Plasați pensula la baza unghiei – chiar lângă piele și distribuiți cu atenție de-a lungul zonei rotunde a patului, pe marginea unghiei.
  7. Acum, printr-o mișcare lină, distribuiți oja de unghii pe marginile patului unghiei. Procedați la fel și pe cealaltă parte a unghiei. Repetați la fiecare unghie.
  8. Ar trebui să aplicați două straturi de produs pe fiecare unghiei. Rețineți să așteptați un pic înainte de aplicarea celui de-al doilea strat pentru ca oja să aibă timp să se usuce. După două straturi, culoarea ar trebui să fie vibrantă și expresivă. Dacă observați că unghiile au nevoie de al treilea strat – evident, îl puteți aplica, dar rețineți că prea mult produs poate reduce durabilitatea manichiurii.
  9. Ultimul pas constă în folosirea unui produs incolor pentru a oferi strălucire și protecție unghiei împotriva deteriorării. Dacă doriți ca manichiura să dureze mai mult decât o zi sau două, protejați marginea unghiei cu ojă de unghii incoloră. Trebuie doar să treceți pensula pe marginea unghiei. Acum aveți o manichiură superbă!