Sfaturi folositoare

Cum să aplici un fond de ten ca un profesionist

Multe fete care încep aventura de make-up se pot simti confuz și copleșite de alegerea fondurilor de ten disponibile. S-ar putea găsi o mare varietate de diferite nuanțe și consistenta. Cum se alegem fondul de ten perfect pentru tipul nostru de piele si care sa acopere imperfecțiunile pielii noastre? Cel mai bun fond de ten este produsul de frumusețe nr.1 produs pe care fiecare femeie trebuie să il aibă în geanta ei. Anticearcanul nu se poate ascunde doar pete dar, de asemenea pot lucra ca fundament și este un instrument excelent pentru a contura fata ta.

Cele mai multe fonduri de ten care pot fi găsite pe orice raft din farmacie conține trei ingrediente de bază: talc, dioxid de titan, și ulei de Macadamia. Când te gândești la bârfă, s-ar putea simți îngrijorat în timp ce, probabil, instantaneu văzut cum o mare cantitate de acesta este inhalat direct la plamani. Discuție în cantitate mică utilizate în produsele cosmetice este foarte sigur și rolul său este de a absorbi excesul de ulei care pielea ta produce. Dioxid de titan, utilizat pe scară largă în creme de soare, creează stratul protector care nu permite fondului de ten să ajungă la pori. Aceasta reflectă, de asemenea razele soarelui face pielea să apară în stare proaspătă și strălucitoare. Ultimul ingredient, uleiul de Macadamia este foarte hranitor pentru pielea ta si-o hidrateaza pe tot parcursul zilei.

Pinsel zum Schminken

Cum aplicați fondul de ten?

Totul depinde ce consistența este și în cazul în care doriți să-l puneți. Dacă aveți produs lichid pe care doriți să utilizați bagheta care in mod normal merge cu produsul. Restul fondului ar trebui aplicate cu pensula plat. Pentru a ascunde ochii tăi sub cercurile intunecate, pe care doriți să folosiți o perie mică; pentru conturarea, puteți utiliza fondul de ten sau o perie de dimensiuni de mijloc separat. Există totuși, fond de ten în formă băț, care au o consistență groasă. În scopul ca produsul să fie distribuite în mod egal, cel mai bine este să se aplice o cantitate mică de pe un deget și cald un pic înainte de a atinge in pielea.

Cum se ascund imperfecțiunile tenului?

Pentru a minimiza aspectul de gri în zona ochilor folositi corectorul care este de 2-3 nuante mai deschisa decat pielea ta ca vrei sa-l lumineze. Există un mit comun spune că pentru a acoperi culoarea blusher avem nevoie pentru a utiliza anticearcan roz. Adevărul este că umbra roz pe partea de sus de culoare gri sau verde poate duce la a face acest domeniu iasă în evidență și de a fi mai vizibile. Încercați să găsiți tonul neutru mai ușor decât pielea pentru cel mai bun efect. În scopul de a ascunde orice pete negre sau cosuri nu folosesc anticearcan foarte ușoară, deoarece atunci când este mai ușor decât restul feței va fi vizibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *