Make-Up

Idei de machiaj de Anul Nou

Ajunul Anului Nou bate la uşă. Deşi v-aţi ales vestimentaţia, încă nu aveţi nicio idee în privinţa machiajului de petrecere? Nu ştiţi ce să faceţi pentru a străluci? Nicio grijă, descoperiţi mai jos tredurile de top în materie de machiaj de Anul Nou.

Nu trebuie să petreceţi ore întregi în faţa oglinzii pentru a arată incredibil de frumoase în ajun de Anul Nou. Ce contează este o idee creativă şi un stil de machiaj bine ales (de fapt, nu toată lumea arată bine cu machiaj smokey eyes).

Machiaj de Anul Nou – alegeţi sclipici!

În acest an, cel mai popular machiaj pentru ajunul Anului Nou va fi, în mod categoric, sclipiciul. Nu este nimic neobişnuit, în astfel de ocazii, fiecare femeie îşi doreşte mai degrabă să strălucească decât să se piardă printre miile de lumini, focuri de artificii şi scântei.

În această noapte, cele mai noi trenduri includ sclipiciul, nuanţele aurii şi argintii, fardurile de ochi metalice şi iluminatoarele iridescente. Sclipiciul, care tronează în acest sezon, este, de asemenea, reflectat în trendurile ajunului Anului Nou – va fi vizibil pe pleoape şi unghii, dar şi pe sprâncene! Efectul metalic pot fi obţinut prin aplicarea nuanţelor de auriu şi argintiu, precum şi prin utilizarea unor farduri de ochi colorate în versiuni metalice.

Topul culorilor de Anul Nou

Fără îndoială, petrecerea de anul nou este un timp plin de culoare al anului. Este bine de ştiut ce culori sunt în top în acest sezon. Cea mai uşoară modalitate de a afla răspunsul este prin a observa trendurile din ajunul Anului Nou.

Cea mai mare diversitate se poate observa în fardurile de ochi. Artiştii de machiaj recomandă alegerea unor nuanţe saturate de violet şi roz. O alegere, de asemenea, bună este burgundy, albastru şi verde murătură. Machiajul smokey eyes ar trebui înlocuit de această dată cu farduri de ochi metalice, de exemplu, în nuanţe de violet.

Deţi ochii frumos iluminaţi vor fi în centrul atenţiei, culorile pot fi utilizate şi pentru machiajul buzelor.

Trendul 1 de Anul Nou: tuş de ochi argintiu

Sclipiciul arată frumos în machiajul de seară, dar doar dacă este folosit într-o cantitate potrivită. Pentru a evita un aspect kitsch, puteţi adăuga un pic de strălucire sub forma unui accesoriu. Succesul acestui an va fi tuşul de ochi argintiu. Merită să achiziţionaţi un tuş de ochi sub formă de gel sau lichid în nuanţe argintii cât mai repede posibil. Cum se aplică? Ca un tuş de ochi clasic, în combinaţie cu un creion de ochi negru sau aplicat doar la nivelul liniei pleoapei inferioare.

Trendul 2 de Anul Nou: iluminatoare iridescente

Pielea iluminată nu este un trend nou. În orice caz, pentru o astfel de ocazie precum ajunul Anului Nou, acesta se prezintă într-o formă complet nouă. În această noapte, cel mai trendy look va include aşa numita piele mirror glazed, cu un aspect final strălucitor şi lucios. Despre ce este vorba? Pielea arată ca şi cum ar fi acoperită cu o glazură transparentă, de oglindă. Impresia de piele umedă, iridescentă este un alt trend pentru ajunul Anului Nou.

Trendul 3 de Anul Nou: Alegeţi sclipiciul!

Ajunul Anului Nou este dominat de ochii puternic iluminaţi. Machiajul de ochi se aseamănă unei mingii de discotecă şi pleoapele acoperite cu fulgi de aur reprezintă unul dintre cele mai fierbinţi trenduri din acest an. Sclipiciul nu este folosit doar pentru ochi, îl putem aplica şi la nivelul buzelor, obrajilor, unghiilor şi părului. Un trend interesant în machiajul de Anul Nou este iluminarea sprâncenelor cu o culoare naturală, combinată cu particule de sclipici aplicate deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *