Corp

Tu ești ceea ce mănânci! 5 alimente care îți distrug aspectul

Cum sa arati la superlativ: Tu esti ceea ce mananci!

Obiceiul de a obţine informaţii despre oameni prin ceea ce mănâncă nu mai este unul rar. Adesea ne face cercetarea alimentelor prescrise ca fiind benefice unei diete sănătoase şi îi condamnăm pe cei care mănâncă. Acum că ne dorim să avem o siluetă atrăgătoare, să nu cădemânăm alimentele încărcate caloric şi să adopţi o dietă cu conţinut scăzut în calorii, este esenţial să ne uităm mai atent la ce mâncăm. Există alimente care pot fi de folos pentru sanatate, dar pot avea efecte secundare nedorite asupra aspectului exterior. Aici, vom discuta despre cinci alimente care distrug aspectul exteior. Ştiind ceea ce să evitaţi, veţi reuşi să obţineţi cu uşurinţă imaginea pe care o doriţi.

1. Alcool

Principala problemă cu alcoolul este că nu conţine nutrienţi, nici calorii – doar containut caloric ridicat. Deşi vă puteţi aştepta la efecte minore, cum ar fi un sentiment de bunădispoziţie, o consumaţe îndelungată poate provoca supraîncăldire, uscarea pielii şi riduri, cauzând probleme precum pete brune, pierderea elasticităţii şi atingerea precoce a scara divizorului. De asemenea, alcoolul poate cauza şi creşterea în greutate prin încărcarea caloriilor inutile și printr-un apetit scăzut pentru alimentele sănătoase. Alcoolul poate, de asemenea, să scadă starea de bine şi să ducă la multiple schimbări care pot fi evidentiate pe piele, cum ar fi pete pigmentare.

2. Cafea

Un pahar de espresso poate ajuta să scăpaţi de frumuseţea somnului, dar adevărata problemă este că un consum regulat de cafea poate provoca efecte negative asupra aspectului exterior. Cafeaua poate usca si poate scoate în reliev liniile fine şi ridurile. un alt efect negativ este „Asa numitul” „efect al ochiului înroşit”. Această afecţiune se masterizează adesea prin excesul de cafea, pe care foarte mulţi oameni îl consumă în fiecare zi. Este important să încercaţi să limitaţi consumul de cafea la aproximativ trei căni pe zi şi să luaţi întotdeauna în considerare cu atenţie cantitatea de cafea băută.

3. Dulciuri

Gustările delicioase sunt considerate de multe ori o problemă, din cauza conţinutului lor de zahăr şi grăsimi. Acestea sunt considerate a fi abuzive şi pot fi un pericol chiar şi în doze mici. Acest tip de alimente conţin adesea grăsimi saturate şi trans, care poate provoca probleme la nivelul tenului, iar consumul excesin, care este adesea asociat cu astfel de gustări de tip junk food, poate duce la 20 grăsimi corporale. Acest lucru poate fi observat în mod special în jurul abdomenului. Pe lângă faptul că face pe oameni să arate supli, grăsimea excesivă poate provoca iritații ale pielii.

4. Alimente procesate și dulciuri

Alimentele procesate şi dulciurile, precum biscuiţii, chips-urile etc., trebuie consumate în cantităţi mici, deoarece de regulă conţin au conţinut caloric ridicat şi nu nu sunt sănătoase. Aceste alimente sunt foarte bogate în sare, ceea ce duce la deshidratare şi îmbătrânire prematură a pielii. De asemenea, puteti deveni dezechilibrată chimic in organism, acest tip de alimente fiind pline de aditivi alimentari, arome și conservanți care sunt adăugati pentru a le face mai „aratosi”. Această expunere gălbuie la chimicalele eludate poate provoca dezechilibru hormonal și afecțiuni ale pielii.

5. Băuturile îndulcite

Băuturile făcute din frructe trebuie abordate cu grijă, deoarece acestea sunt adesea pline cu cantităţi semnificative de zahăr. Deoarece nu este nevoie de un consum ridicat de zahăr pentru a asigura nutrienţii care ne sunt necesari pentru a fi sănătoşi, este important să urmaţi să alegeţi întotdeauna băuturi fără zahăr. Consumul excesiv de zahăr poate provoca uscarea pielii, ceea ce îmbătrâneşte aceste această zonă. În plus, poate contribui la factori de stres oxidativ sintetizaţi în organism, ceea ce poate duce la apariţia prematură a ridurilor și la pierderea elasticităţii pielii.

Concluzie

În cele din urmă, este important să menționăm că observarea acestor recomandări nu garantează un aspect exterior minunat, dar vă poate ajuta, într-adevăr, să mențineţi o stare bună de sanatate fizică și mentală. Menţinerea unei diete sănătoase este o modalitate de a ne asigura că luăm în mod corect nutrienţii de care corpul nostru are nevoie pentru a funcţiona la cote optime. Ceea ce consumaţi poate avea un impact pozitiv sau negativ asupra aspectului exterior