Sfaturi folositoare

Cele mai bune Sfaturi & Trucuri de înfrumusețare

Cele mai bune Sfaturi & Trucuri de înfrumusețare

Știm cu toții elementele de bază ale make-up, dar nu mulți știm că, în loc de a urma traseul convențional al make-up putem face lucrurile un pic diferit. Aici sunt 10 trucuri si sfaturi care ar face viața fiecărei persoane mai ușoară.

5021f161

  1. Înainte de a vă face un machiaj la ochi, umeziți peria cu apă sau picături astfel încât să se poată ridica pigmentul mai bine. În acest fel culoarea va apărea mai luminoasă și mai vibrantă pe piele.
  2. Dacă fardul de pleoape sau setarea pulberii presate a fost spulberat puteți repara prin amestecarea acestuia cu alcoolul. Când nuanța se usucă puteți începe să utilizați din nou
  3. Când rimelul devine sub formă de ciorchine, puteți prelungi durata de valabilitate de punere a tubului in apa fierbinte timp de cinci minute. Dați-i un bun amestecător și vă puteți bucura de machiajul perfect. Puteți adăuga, de asemenea, un pic de picături pentru ochi astfel încât tot rimeluk uscat să fie la fel de nou.
  4. Încearcă să faci toate produsele de frumusețe scumpe de una singură. În loc să cumperi scrub de corp extrem de scump, fă-ți unul. Amestecă zahăr cu miere, adaugă-ți picăturile preferate dintr-un parfum. Voila! Scrub-ul tău natural și făcut acasă este gata.
  5. În cazul în care rimelul pe care îl iubești este scump, nu-l mai cumpăra. Un bun rimel de 90% este definit de perie buna. Reutilizați peria dvs veche, scumpă într-un rimel mai accesibil. Acesta este obligat să lucreze la fel.
  6. Pentru a aplica fondul de ten lichid încercați să utilizați peria sau degetele dumneavoastră, deoarece acestea iau mai puțin decât produsul buretele. Buretele absoarbe o mulțime de fundație care rezultă în risipa de produse.
  7. Înainte de a-ți stabili o întâlnire cu cosmeticiana sau frizer verifică site-ul web www.groupon.com pentru orice reducere in orasul tau.
  8. Dacă nu vă puteți permite pensulele Sigma sau Mac, puteți folosi cu succes o pensulă mai ieftină. Le veți găsi în orice magazin de ambarcațiuni. Ele vin în aceeași textură și dimensiune ca make-up standard de pensule.
  9. Creșteți volumul genelor prin aplicarea unui praf pentru copii ușor pe genele înainte de al doilea strat de rimel. Acesta le va face de două ori mai groase și voluminoase.
  10. Creați un lac de unghii personalizat prin amestecarea fardului dvs vechi, rupt cu un lac curat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *