Corp

Cum să te pregătești picioarele pentru vara: îngrijirea picioarelor și pedichiura

Iată că, încetul cu încetul, începem să lăsăm iarna în urmă și să ne pregătim treptat pentru vremea fierbinte și zilele de vară. Verile sunt minunate, dar aduc și o mulțime de schimbări în stilul nostru de viață. Ne întoarcem la ținuturi mai lejere, alegem o mulțime de activități în aer liber și e de așteptat ca acești pași să însemne o expunere mai mare a picioarelor tale. Înainte să începi vacanța sau pur și simplu să sărbătorești vara, este important să te asiguri că ești pregătit de la cap la picioare. Iată câteva sfaturi despre cum să te îngrijești de picioarele tale înainte de a începe vara.

Preparați picioarele pentru sandale

Primul lucru de care trebuie să ții cont este faptul că, de îndată ce temperatura devine mai caldă, trebuie să te pregătești să porți sandale. Acest lucru înseamnă că ai nevoie să te uiți în mod special la picioarele tale și să le vezi ce îngrijire specială nevoie. De obicei, acest lucru presupune să te duci la salon pentru a profita de un masaj relaxant pentru picioare și pedichiură. Este important să știi că produsele și tehnicile folosite sunt deosebite față de cele folosite pentru îngrijirea zilnică a picioarelor tale. De asemenea, nu uitați să utilizați lotiuni sau alte produse hidratante menite să vă ofere o elasticitate a pielii.

Exfolierea corectă

O altă etapă importantă în pregătirea picioarelor pentru vara este exfolierea. Acest lucru ajută la reducerea excesului de celule moarte și la îmbunătățirea circulației sangvine. Folosește un scrub cu particularități fine și masorează-ți picioarele 10 minute bună. După aceea, folosește un prosop și îndepărtează toate resturile de scrub. Dacă decideți să faceți acest lucru în propriul dvs. acasă, asigurați-vă că alegeți un scrub particular cu produse speciale create pentru exfolierea picioarelor, care ar trebui folosite în mod regulat pentru un rezultat maxim.

Îndepărtați petele maronii și petele de grâu

Alte pete suparatoare care se pot dezvolta pe picioare, în special în zone de presiune cum ar fi calcai și călcăie sunt petele maronii și petele de grâu. Acestea pot fi îndepărtate prin exfoliere. Tot ce se poate face este să folosiți o cremă specială de exfoliere sau un scrub pentru picioare, care să conțină acizi. Aceste creme pot ajuta la îndepărtarea petelor de grâu și petelor maronii.

Încearcă machiajul pentru picioare

După exfoliere, hidratare și îndepărtarea petelor neplăcute, este momentul să te bucuri de sandalele tale. Un lucru bun pe care îl poți face pentru a avea picioare frumoase în vara aceasta este să încerci machiajul pentru picioare. Acesta funcționează ca o pudră de colorare care acoperă petele și petele de pe picioare. Acesta vine într-o mulțime de culori, astfel încât să poată fi ușor potrivită cu tonul pielii. Trebuie să faceți acest lucru într-un mod corect pentru ca efectul să fie natural. Trebuie să aplicați machiajul din centru în sus și în jos și să îl neteziți cu o perie fină și moale. În plus, nu uitați să folosiți produse de machiaj adecvate pentru zone pielii sensibile.

Pedichiura

Pedichiura poate fi cel mai bun truc pentru a prepara picioarele pentru vara. Dacă sunteți prea ocupat pentru a face asta acasă, mersul la un salon poate fi cea mai bună soluție. Un profesionist te poate ajuta să obții echilibrul perfect pentru ca picioarele tale să arate și să se simtă extraordinar și, în același timp, să ofere confort și suport maxim.

Îngrijirea picioarelor înainte de vară poate fi ceva minunat de făcut. Acest lucru poate necesita un pic de timp, dar veți obține rezultate minunate. Nu uitați să exfoliați corect, hidratați, îndepărtați petele și puteți chiar încerca machiajul pentru picioare înainte de a merge în Străinătate în vacanță. Pedichiura va completa perfect toate aceste trucuri și te va face să arăți și să te simți minunat. Ai grijă de picioarele tale și fii gata pentru vara care vine!