Frumusețe

6 trucuri pentru gene absolut superbe!

Gene lungi, superbe, separate, care atrag privirea – acesta este look-ul pe care doriți să-l creați în fiecare dimineață. Din păcate, realitatea este, deseori, diferită. Dați-ne voie să vă spunem cum să creați un aspect impecabil care să dureze toată ziua și cum să obțineți gene care atrag atenția. Ce rimel să folosiți, cum să-l aplicați și cum să vă îngrijiți genele pentru a deveni lungi și frumoase? Căutați trucurile artiștilor de machiaj? Veți descoperi tot ce aveți nevoie. Lectură plăcută!

1. Gene curbate pentru un aspect atractiv.

Știm de ce vă place ondulatorul de gene, dar nu vă recomandăm să-l folosiți. Acest truc vă oferă gene mai lungi și mai dese, în plus, vă mărește optic ochii. Din păcate, poate, de asemenea, rupe și distruge firele de păr. Deci, renunțați la ondulator și folosiți acest sfat: aplicați primul strat de rimel și presați degetele pe gene timp de câteva secunde. Aplicați un alt strat de rimel. Veți obține efectul dorit de curbare a genelor fără un onduator.

2. Dacă simțiți că nu se poate fără ondulator…

… deoarece genele voastre sunt foarte rigide și drepte, folosiți-l din când în când, dar nu apăsați îndelungat. Nu-l folosiți prea frecvent deoarece genele devin, treptat, mai subțiri și mai slăbite, astfel încât capătă automat un aspect mai nefavorabil. Dacă doriți să obțineți un efect intens de curbare, încercați un tratament la salon care vă va oferi rezultate de durată. Aceasta vă va permite să renunțați la ondulator timp de câteva săptămâni.

Observație: nu trebuie să aplicați foarte multă presiune atunci când folosiți ondulatorul. Dacă folosiți prea multă forță, cel mai probabil că vă veți rupe genele. Trebuie să apăsați delicat ondulatorul și să mențineți presiunea doar câteva secunde, fără a clipi.

3. Ser de gene – un produs bun de îmbunătățire a genelor.

Dacă genele super subțiri și fragile v-au deranjat toată viața și, în plus, le distrugeți cu ondulatorul, este posibil să întâmpinați dificultăți în regenerarea acestora. Din fericire, există un produs care facilitează creșterea unor gene puternice, sănătoase și uimitor de frumoase. Folosiți un ser de gene în mod regulat. Va trebui să alocați tratamentului câteva secunde în fiecare zi, înainte de culcare. Vă veți obișnui rapid. Iar genele? Vor crește chiar și de două ori mai lungi, mai groase, mai puternice și mai închise la culoare. Un ser eficient de gene este cel mai bun tratament pentru genele subțiri și scurte.

4. Un rimel bun este secretul genelor impecabile.

Optați pentru un rimel ușor, simplu de aplicat, care vă permite să aplicați mai multe straturi fără a alipi genele. De asemenea, este minunat dacă rimelul conține și unele substanțe de îngrijire a micilor fire de păr. Cele mai bune produse stimulează volumul, îndesesc genele și conțin extracte de plante cu efect de întărire. Unele rimeluri pot, de fapt, stimula creșterea genelor!

5. Pudrați genele înainte de machiaj.

Artistii de machiaj adoră acest truc. Nu aveți nevoie de un primer pentru un machiaj superb. Luați o pudră pulbere translucidă și aplicați-o pe gene (evident, trebuie mai întâi să închideți ochii). Apoi, aplicați rimelul. Efectul de gene mai dese și mai lungi va fi garantat.

6. Nu vă plângeți de genele voastre!

Nu trebui să vă luptați pentru a obține gene impecabile în fiecare zi. Adorați-le așa cum sunt. Dacă reușiți să găsiți cel mai bun ser de gene și vă amintiți să-l aplicați cu regularitate, acestea vor crește, eventual, asta este sigur. Și apoi, veți renunța chiar și la rimel.