Cumpărături Frumusețe Make-Up

6 pomezi cu evaluări de top pe piața de frumusețe

Pomada de sprâncene este o alternativă minunată la creioanele, pudrele sau rimelurile de sprâncene. Dacă vă place să duceți machiajul de sprâncene la următorul nivel, o pomadă este soluția perfectă. Descoperiți cele mai bune pomezi de sprâncene disponibile în prezent pe piața de frumusețe.

Special pentru voi, am creat o listă de 6 pomezi cu evaluări de top de stilizare a sprâncenelor care vă vor permite să creați aspecte perfecte pentru orice ocazie. Care acționează cel mai bine?

6 POMEZI DE SPRÂNCENE DE TOP PE PIAȚA DE FRUMUSEȚE

Numărul 1. NANOBROW Eyebrow PomadePomadă de sprâncene 

nanobrow eyebrow pomade

Această pomadă rezistentă la apă cu textură delicată vă fixează sprâncenele toată ziua fără a le supraîncărca și fără a le lăsa lipicioase. Formula sa intensifică strălucirea și vă permite să vă umpleți sprâncenele imediat. Vă asigură că puteți crea rapid machiajele visate și obține rezultate de lungă durată, fabuloase. Nanobrow Eyebrow Pomade vă oferă control deplin asupra sprâncenelor. Textura catifelată vă permite chiar și să imitați firele de păr reale. Un efect accetuat dar natural de sprâncene voluminoase? Și dumneavoastră îl puteți obține! În funcție de ocazie, intensificați efectele, creând atât aspecte de zi, cât și mai accentuate de seară. Această pomadă corespunzător de densă camuflează orice goluri, oferind un aspect final tridimendional. Este un produs preferat printre cumpărătoarele obișnuite și artiștii de machiaj din toată lumea. Doar 3 pași sunt suficienți pentru a oferi sprâncenelor o formă precisă. Pur și simplu, colectați o cantitate mică de pomadă pe pensulă, conturați sprâncenele prin linii subțiri și umpleți-le delicat cu culoare. Ușor, nu-i așa? Dacă efectul este prea intens, eliminați excesul de pomadă cu o periuță. Merită să alegeți această pomadă deoarece este o soluție minunată pentru toate femeile care nu sunt încântate de aspectul sprâncenelor lor. Indiferent dacă sunt subțiri și abia vizibile sau groase și dificil de stilizat, pomada Nanobrow a fost creată cu toată lumea în minte și este o alegere minunată pentru orice buget.

Numărul 2. Anastasia BH Dipbrow Pomade

Această pomadă perfect pigmentată este disponibilă în nuanțe intense, dar naturale. Vă permite să vă stilizați sprâncenele exact așa cum doriți, fără nevoia retușărilor pe tot parcursul zilei. Vă acoperă uniform firele de păr din zona sprâncenelor cu una dintre nuanțele minunate cu efect final satinat. Vă asigură că nu mai trebuie să vă faceți probleme în legătură cu aspectul sprâncenelor voastre. Puteți avea certitudinea că vor rămâne fixate timp de multe ore. Pentru a aplica cu precizie produsul, alegeți o periuță sintetică care acționează bine cu formulele cremoase (incluse). Începeți cu o cantitate mică de produs, periind sprâncenele în jos și definind linia superioară a sprâncenelor. După doar câteva utiizări, veți stăpâni aplicarea și veți deveni cea mai bună stilistă de sprâncene a dumneavoastră. Formula rezistentă la apă se menține în toate condițiile atmosferice, creând aspecte fabuloase chiar și pe ploaie torențială sau pe vreme fierbinte. Este un pic mai costisitor, dar o opțiune care merită, fără nicio îndoială.

Numărul 3. WBco The Brow Pomade

Pomada de sprâncene extrem de naturală oferă un aspect final mat. Definește și umple chiar și cele mai rebele și stufoase arcuri. Este ușor de aplicat – acoperiți, pur și simplu, ambele părți ale pensulei convenabile cu produs, făcându-le plate pentru a crea linii ascuțite. Creați forma dorită de sprâncene și bucurați-vă de un aspect spectaculos toată ziua. Această pomadă se asigură că puteți crea arcuri definite și umplute. Periuța convenabilă separă cu precizie firele de păr ale sprâncenelor, ajungând chiar și la cele greu accesibile. Acest produs cremos imită extrem de bine firele de păr reale din zona sprâncenelor pentru un aspect natural. Vă permite să obțineți o definiție deliicată și subtilă și aspecte puternice și accentuate. Nuanțele sunt disponibile în tonuri reci pentru a vă asigura că nu veți obține un efect exagerat. Acesta este un produs pe lângă care, pur și simplu, nu puteți trece. 

Numărul 4. Benefit Cosmetics POWmade

Această pomadă cremoasă de sprâncene cu pigmentare minunată vă poate transforma sprâncenele până la 36 de ore! Umple natural orice goluri și zone rare prin doar câteva mișcări din pensulă. Textura cremoasă, ușoară și formula ușor de amestecat acoperă firele de păr din zona sprâncenelor cu o culoare frumoasă și oferă un finisaj satinat. POWmade este un produs rezistent la apă, astfel încât rămâne neatins în orice condiții. Dispune chiar și de o zonă încorporată pentru a îndepărta igientic excesul de produs de pe pensulă fără a-l irosi. Multe femei din toată lumea confirmă efectul excelent de sprâncene perfect umplute. Pigmentarea perfectă vă permite să creați volumul visat de sprâncene. Pomada este disponibilă în numeroase nuanțe, astfel încât puteți fi sigure că o veți găsi pe cea care se potrivește trăsăturilor voastre.

Numărul 5. TARTE Frameworker Brow Pomade 

Aceasta este o pomadă vegană pentru fanele produselor de înfrumusețare ecologice. Este cremoasă și bine pigmentată și rezistă la nivelul sprâncenelor 24 de ore, creând aspecte remarcabile. Umple imediat orice goluri, asigurându-vă că nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la aspectul sprâncenelor dumneavoastră de-a lungul zilei. Sprâncenele frumos definite scot în evidență adâncimea privirii. Produsul fără ingrediente derivate din animale a provocat senzație în toată lumea. Conține ulei de babassu, care hrănește, hidratează și îngrijește sprâncenele. Textura moale este ușor de aplicat, oferind sprâncenelor forma potrvită și camuflând orice goluri. Pomada Tarte acționează cel mai bine când folosiți pensula de sprâncene convenabilă fill service™, care face rutina zilnică de machiaj cât mai plăcută. Produsul este ușor de aplicat: aplicați o cantitate mică de produs pe pensulă și trasați o linie deasupra liniei inferioare a sprâncenelor. Apoi creați câteva linii subțiri precum firele de păr, începând din partea de jos a sprâncenelor. Adăugați cât de multe straturi aveți nevoie, apoi periați sprâncenele cu o periuță pentru a le fixa. Doriți să perfecționați forma arcurilor? Folosiți corectorul Shape Tape™ și pensula precisă, unghiulară. 

Numărul 6. Refy Brow Pomade

Gata cu sprâncenele rebele, lipsite de definiție. De acum înainte, acestea vor avea un aspect frumos, vor fi strlucitoare în mod natural și perfect stilizate! Pomada iconică cu consistență de gel Refy Brow cu efect durabil oferă sprâncenelor voastre un aspect de vis. Această pomadă de sprâncene a devenit o senzație în înfrumusețare în SUA! În doar câteva momente, puteți crea atât machiaje subtile, cât și accentuate care arată întotdeauna fenomenal. Această pomadă vă permite să definiți chiar și cele mai subțiri și rare sprâncene care au nevoie de volum. Formula rezistentă la apă durează toată ziua fără nevoia de retușări. Formula oferă efecte fabuloase, umple sprâncenele cu nuanțe naturale și îmbunătățește densitatea și forma sprâncenelor. Formula sa rezistentă fixează sprâncenele în orice condiții. Această marcă este unul dintre producătorii de top de produse de machiaj al sprâncenelor. Nici de această dată nu a dezamăgit – a creat o pomadă accesibilă în nuanțe intense, dar cu aspect natural, oferind efecte durabile. Aplicarea facilă este, de asemenea, tentantă. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați o cantitate mică de produs pe pensula convenabilă și să vă umpleți sprâncenele, începând de la bază și continuând în sus. Pomada Refy Brow se asigură că sprâncenele voastre au întotdeauna un aspect impecabil! Produsul este vegan și nu conține parabeni.