Make-Up

Cele mai bune Hack-uri de Make-Up

Cum să-ți găsești nuanța perfectă de ruj nude ? Mulți dintre noi se luptă cu această sarcină. Știm cu toții cum arată culoarea nude însă atunci când mergem la magazin, vom găsi 20 de variante diferite de culoare nude. Se pare că nuanța perfectă de nude nu ar trebui să se potrivească cu culoarea buzelor tale, ci cu … gingiile. La cumpărarea rujului din magazin doar zâmbește larg și alege nuanța care este cât mai aproape de culoarea gingiilor cât mai aproape posibil.

bestmakeuphack

Gene mai lungi, mai groase fără falsuri? Una dintre cele mai bune trucuri este de a folosi pudra pentru copii. Tot ce ai nevoie sunt două produse, rimelul tău preferat, și, mirosul unei pudre de bebeluș. În primul rând, se aplică rimelul apoi puneți pudra pe bud-ul dvs. de bumbac și când rimelul este încă ud doar treceți fașă de-a lungul genele. Așteptați rimelul sa se usuce și se aplică un alt strat de rimel pe partea de sus a acesteia. În acest fel veți obține gene uimitor de lungi, groase. Se pare că pulberea copil este produs de frumusete cu adevărat universal, deoarece în afară de prelungirea genelor poate fi, de asemenea, utilizat ca un sampon uscat. Dacă sunteți într-o grabă și nu au timp pentru a spala parul si apoi sufla-se usuce, Masati o cantitate mica de pulbere in scalp si apoi periați, astfel încât să nu aveți niciun reziduu . Pulberea suge tot excesul de ulei și va conferi părului tău aspectul de proaspăt și curat.

Utilizați orice carte de hârtie și puneți-o în spatele genelor atunci când se aplică mascara. Aceasta va salva make-up de pete. De asemenea, puteți să le utilizați pe genele inferioare și sunteți sigur că rimelul nu se va duce în zona ochilor.

przebojowa_laseczka

Sunt buzele tale subțiri și mici? Creați-vă buzele mai durdulii, care va face buzele mult mai mari într-o fracțiune de secundă. Adaugă un pic de ulei de mentă pentru a da luciu buzelor și se amestecă-l cu fermitate. Dacă nu aveți de ulei de mentă sau dacă nu sunteți un mare fan al acestui parfum, puteți înlocui cu un vârf de cuțit de scorțișoară. Datorită acestui truc, îmbufnarea dvs. va arăta și mirosi minunat.

Daca vă place fardul de ochi și doriți culoarea pentru potrivită, încercați să aplicați conturul alb sau o umbră crem deschisă ca bază. Acest truc va face umbra să apară mai luminoasă și mai vibrantă. Atunci când se aplică umbra pe o pleoapă umedă, umbra ochiului tău va părea, de asemenea,mult mai pigmentată. Acesta este trucul perfect pentru orice gene lungi. Dacă aveți gene de oțel, încălziți un pic cu uscător de păr. Apoi genele crețe având grijă să nu ardeți pielea. Căldura ajută genele să stea mai lungi și crețe pentru intreaga zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *