Frumusețe Make-Up

Privire superbă cu genele false tip cluster de la Nanolash – DIY Lash Extensions!

Gene frumoase și lungi în 10 minute? Este visul oricărei femei. Mama natură, însă, nu a fost foarte generoasă cu noi toate în această privință. Totuși, merită să profităm de soluțiile disponibile pentru a corecta orice imperfecțiune minoră a genelor. Genele tip cluster de la Nanolash – DIY Lash Extensions sunt una dintre aceste soluții!

Ce face ca DIY Lash Extensions de la Nanolash să fie din ce în ce mai populare?

Nu putem nega faptul că orice femeie a experimentat cu diverse produse destinate genelor. De obicei, acestea implică rimeluri și balsamuri, care ar trebui să hrănească genele și să le stimuleze creșterea. Din păcate, în cazul acestor tipuri de produse cosmetice, efectele pot fi temporare sau pot apărea după o perioadă lungă de așteptare.

Genele sunt printre cele mai importante trăsături ale feței. Datorită lor, nu numai că putem să ne scoatem în evidență ochii, dar facem ca privirea să pară mai misterioasă și mai izbitoare.

Până acum, extensiile de gene semipermanente păreau cea mai bună soluție. Însă, femeile au observat în scurt timp că acestea erau nu numai costisitoare, ci și că necesitau mult timp.

De aceea, extensiile de gene DIY au primit tot mai multă atenție în ultima vreme! Aceste gene cluster concepute pentru a fi aplicate de una singură acasă au multe avantaje. Printre acestea se numără:

  • moliciunea și lejeritatea – aceste gene tip cluster prefabricate, cu aplicare la domiciliu, sunt imperceptibile atunci când le porți;
  • ele permit o extindere ușoară și rapidă a genelor acasă – aplicarea durează doar 10 minute;
  • durabilitatea – aspectul genelor tale poate rezista până la 5 zile;
  • perfecțiunea – DIY Lash Extensions sunt concepute să imite perfect genele naturale.

Având în vedere toate aceste avantaje, nu e de mirare de ce atât de multe femei au decis să încerce extensiile de gene DIY acasă!

Ce versiuni ale DIY Lash Extensions sunt disponibile?

Pe site-ul web Nanolash, creatorul produsului DIY Lash Extensions, poți găsi mai multe versiuni de gene tip cluster pentru aplicarea în regim DIY. Acestea vin într-o singură casetă. Caseta conține 36 de gene cluster (smocuri), în 8 stiluri din care să alegi. În fiecare cutie găsești 3 lungimi: 10 mm, 12 mm și 14 mm.

Aceste gene false îți permit să creezi un aspect al genelor de tip Hollywood Volume, dar și o versiune delicată, ideală pentru a fi purtată zilnic.

Un kit complet pentru extensii de gene la domiciliu este, de asemenea, disponibil pentru achiziționare. Pe lângă genele smocuri, acesta conține și alte accesorii care te vor ajuta să te descurci mai ușor cu aplicarea pe cont propriu.

Kitul include:

  • bonder Nanolash – această soluție de culoare neagră îți permite să aplici smocurile și să uniformizezi culoarea genelor tale;
  • remover Nanolash – această soluție dizolvă bonderul și îți permite să îndepărtezi genele false fără probleme;
  • sealer Nanolash – permite îndepărtarea stratului lipicios al bonderului;
  • instrument de aplicare a genelor.
Gene False Smocuri nanolash

Cum aplici extensiile de gene cluster acasă?

Aplicarea extensiilor de gene cluster de la Nanolash necesită doar 10 minute. Nu are importanță dacă ai experiență în acest domeniu. Întreaga aplicare începe cu un strat de bonder. Trebuie să aștepți aproximativ 30-60 de secunde pentru ca acesta să devină cleios. Apoi, cu ajutorul instrumentului aplicator de gene, aplici smocul sub genele naturale, la aproximativ 1 mm de linia genelor. Apoi, trebuie doar să aplici pe rezultatul final un strat de sealer.

În general, este nevoie de aproximativ 4 sau 5 smocuri pentru o singură aplicare, în funcție de efectul pe care dorești să îl obții. Aspectul complet al genelor ar trebui să dureze până la 5 zile.

DIY Lash Extensions – o inovație în materie de stilizare a genelor

DIY Lash Extensions este un produs premium care devine din ce în ce mai popular în rândul femeilor. Genele tip cluster moi și ușoare fac posibilă finalizarea aplicării în doar 10 minute.

În sfârșit, poți renunța la programările din salonul de frumusețe. DIY Lash Extensions e conceput pentru aplicarea DIY la domiciliu. Aceste gene smocuri sunt perfect adaptate la forma ochiului și imită genele naturale.

Cu extensiile de gene DIY pentru utilizare la domiciliu, orice femeie își poate transforma lookul în doar 10 minute!