Cumpărături

Produse de îngrijire naturală a pielii de la Legume

Acestea au un gust minunat, dar acestea pot vindeca pielea noastra. Știi care sunt astea? Ai dreptate, legumele. În mod ideal, dacă acestea au crescut în propria noastră grădină. Ne place gustul lor, dar nu mulți știu că pot fi utilizate utilizate și în alte scopuri decât cele alimentare.

De ce legumele sunt atât de bune pentru sănătatea noastră? Împreună cu fructele, ele sunt cea mai bună sursă de vitamine și minerale. Acestea conțin vitamina A, C, P, K, B și fibre, care sunt esențiale pentru bunăstarea noastră și digestia bună. Legumele proaspete, crude sunt scăzute în calorii, accelerează metabolismul nostru și au proprietati de detoxifiere uimitoare. Putem rămâne în formă și plini de energie pentru ani lungi, dacă vom consuma o cantitate destul de mare de legume suculente, inclusiv frunze verzi. Datorită vitaminelor și mineralelor, vederea noastră este clară, pielea strălucește și sistemul nostru imunitar devine mai puternic.

superfood 1

Putem folosi legume sub formă de pulpă și să aplicăm pe pielea noastra pentru a asista uimitor la vindecarea și întinerirea sa.

O legumă populară care a fost folosită de mii de ani este dovleacul. Semințele, precum și carnea sunt bogate în calciu, fier, zinc, magneziu. Această combinație de minerale poate ajuta la reconstruirea foarte eficientă a celulelor pielii. De asemenea, hidratează pielea uscată și reduce inflamația. Dovleacul este bine cunoscut pentru uciderea tuturor tipurilor de bacterii și agenți patogeni.

Morcovul este vitamina bombă. Aceasta uniformizează culoarea pielii și o protejează de razele solare nocive. Se recomandă mai ales persoanelor mature cu pielea uscată. Pentru a obține cel mai bun rezultat, prăjiți morcovul, amestecați-l cu o cantitate mică de miere și smântână greacă, și aplicați pe piele timp de 20 min. Apoi, clătiți cu apă caldă și aplicați o cremă hidratantă.

Castravetele este, probabil, cea mai populară legume de înfrumusețare. Știm cu toții că poate calma ochii obosiți, dar știi că se poate face, de asemenea, look-ul mai mic. Similar cu lămâia, acesta este un înălbitor puternic și natural, care poate fi utilizat pentru a minimaliza orice decolorare a pielii. Acesta poate fi salvatorul direct pentru oricine cu acnee. Dacă utilizați masca cu castravete sistematic, veți observa o mare diferență în aspectul pielii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *