Frumusețe

Set profesional de laminare a sprâncenelor acasă – Nanobrow Lamination Kit. Vezi și tu cât de ușor este!

Laminarea sprâncenelor acasă? Doar cu ajutorul kitului inovator de laminare a sprâncenelor Nanobrow! Este un set complet pentru liftingul și laminarea sprâncenelor de lungă durată, pentru a defini și a da volum firelor de păr din sprâncene, cu efecte care durează 6 săptămâni. Sprâncene cu aspect natural și definite? Da, se poate! Laminarea DIY a sprâncenelor nu este complicată dacă ai instrumentele potrivite. Setul de laminare Nanobrow conține tot ce ai nevoie pentru a lamina sprâncenele acasă.

Ce face Nanobrow Lamination Kit?

Kitul avansat de laminare a sprâncenelor Nanobrow relaxează și înmoaie firele de păr din sprâncene, astfel încât acestea să devină mai rezistente și mai ușor de manevrat. Obții 6 săptămâni de sprâncene perfect conturate, fără nicio retușare, după un singur tratament de 30 de minute! Kitul profesional de laminare a sprâncenelor Nanobrow îți va asigura 10 laminări. Laminarea sprâncenelor este o alegere perfectă pentru cele care își doresc arcuri definite cu naturalețe. O metodă simplă și infailibilă de a da sprâncenelor forma dorită și de a le crește rezistența. Laminarea sprâncenelor acasă nu numai că stilizează sprâncenele, dar le și îmbunătățește din interior, hidratându-le și hrănindu-le. După laminare, sprâncenele sunt conturate optim, ridicate, netede și definite, plus că au o strălucire naturală.

Nanobrow Lamination Kit – trusa de laminare a sprancenelor

Kitul de lifting pentru sprâncene Nanobrow – sprâncene cu o formă impecabilă timp de 6 săptămâni

Nanobrow Lamination Kit permite o laminare a sprâncenelor DIY plăcută și ușoară. Dacă te-ai săturat de firele de păr rigide și ieșite în afară formei sprâncenei, atunci laminarea este cu siguranță alegerea potrivită. Cu setul complet de lifting și laminare a sprâncenelor de la Nanobrow, vei da sprâncenelor forma dorită rapid. Setul profesional de stilizare a sprâncenelor, ușor de folosit, este excelent atât pentru saloanele de înfrumusețare, cât și pentru utilizarea la domiciliu. Acest set de laminare a sprâncenelor include tot ceea ce ai nevoie pentru laminarea lor într-un mod simplu și rapid! Laminarea sprâncenelor va adăuga definire firelor de păr, făcându-le să arate mai pline și mai groase și, în plus, va camufla toate golurile. Datorită laminării, poți da uitării sprâncenele rare și imposibil de stăpânit. Tratamentul este excelent și în combinație cu nuanțarea sprâncenelor, așa că nu mai sta pe gânduri dacă îți dorești arcuri super definite.

Sprâncene laminate acasă cu Nanobrow Lamination Kit

Femeile adoră Nanobrow Lamination Kit. Este un set popular pentru sprâncene datorită soluțiilor concepute cu atenție, a aplicării facile și a rezultatelor impresionante care durează 6 săptămâni. Sprâncenele tale vor fi în sfârșit definite, mai voluminoase și îți vor încadra perfect fața și ochii. Setul de lifting de sprâncene – Nanobrow Lamination Kit – îți va face sprâncenele să arate îngrijite și elegante în fiecare zi! Laminarea DIY a sprâncenelor nu trebuie să fie dificilă – te vei descurca chiar dacă nu ești o expertă în materie de sprâncene. Nanobrow Lamination Kit este disponibil la prețuri atractive, iar flacoanele îți vor permite să realizezi 10 laminări.

Cum se realizează laminarea DIY a sprâncenelor?

Cu Nanobrow Lamination Kit, laminarea sprâncenelor acasă va decurge întotdeauna fără probleme!

  • Pasul 1. Demachiază-te cu ajutorul unui demachiant fără ulei. Firele de păr din sprâncene trebuie să fie degresate, astfel încât soluțiile să se absoarbă complet.
  • Pasul 2. Aplică o cantitate mică de adeziv și așteaptă 25-50 de secunde.
  • Pasul 3. Aplică soluția de lifting urmând direcția de creștere a părului.
  • Pasul 4. După 5 până la 8 minute, șterge-o cu ajutorul unei dischete uscate din bumbac.
  • Pasul 5. Aplică ultima soluție pe sprâncene și nu uita să le păstrezi forma dorită. După 5 până la 8 minute, îndepărteaz-o folosind o dischetă de bumbac umedă.
  • Pasul 6. Piaptănă-ți sprâncenele și bucură-te de arcuri wow săptămâni la rând!

Sugestie: timpul de menținere a soluțiilor pe sprâncene depinde de grosimea și susceptibilitatea firelor de păr din sprâncene.

Sprâncenele voluminoase, periate în sus cu precizie vor adăuga definire feței tale și îi vor da un aspect mai tineresc. Te poți baza pe astfel de rezultate dacă folosești setul de lifting a sprâncenelor – Nanobrow Lamination Kit! Este cel mai bun mod de a îmblânzi sprâncenele dezordonate. Laminarea DIY a sprâncenelor oferă efectele dorite: goluri camuflate, arcuri ridicate și fire de păr fixate la locul lor chiar și pentru 6 săptămâni – nu mai trebuie să îți faci griji sau să le stilizezi zilnic. Sprâncenele laminate sunt în tendințe!

Află mai multe pe www.nanobrow.ro!