Frumusețe

BEST-SELLER – Obțineți cu ușurință un păr voluminos și îndesit folosind Nanoil Hair Volume Enhancer

Părul vostru își pierde rapid densitatea? Este adevărat că tipul părului este determinat în mare parte de gene, însă și produsele pe care le folosim pentru îngrijirea sau stilizarea părului contează. Chiar dacă aveți părul fin, puteți obțineți o coafură superbă și voluminoasă! Există un remediu simplu: optați pentru un spray de volumizare a părului de la Nanoil!

Nanoil Hair Volume Enhancer – primer minunat de stilizare

Nanoil Hair Volume Enhancer este un primer de stilizare pentru toate tipurile de păr – fie că este des sau fin, gras, fie că își pierde rapid densitatea. Cu Nanoil, nu veți avea nevoie de alte produse de pre-stilizare. Acesta hrănește în profunzime părul. Acționează imediat, ridicând rădăcinile părului și oferind densitate și volumizare incredibile. Coafura superbă va rezista toată ziua!

Produsul Nanoil de ridicare a rădăcinilor părului: ce ingrediente conține?

Ați văzut alte produse de ridicare a rădăcinilor părului atât de bogate în ingrediente nutritive și de înfrumusețare? Nici noi! Nanoil Hair Volume Enhancer depășește în performanță toți competitorii. Descoperiți componentele:

 • Cheratină – proteină fibroasă care are capacitatea de a repara părul, dar și de a ridica rădăcinile și intensifica strălucirea. Este un ingredient puternic de consolidare care oferă mai multă densitate părului.
 • Pantenol – bine cunoscuta provitamină B5 care sigilează moleculele de apă în păr, hidratând și oferind strălucire și netezime incredibile.
 • Proteine de grâu – substanțe nutritive prețioase care protejează și condolidează minunat părul.
 • Vitamina B3 – un umectant benefic care asigură hidratarea perfectă a podoabei capilare; menține condiția adecvată a tulpinii părului și promovează o creștere sănătoasă.
 • Vitamina E – denumită și vitamina tinereții; un antioxidant cu efect anti-îmbătrânire.

 

Produsul Nanoil de ridicare a rădăcinilor părului – sfaturi de aplicare

Acest produs de ridicare a părului de la rădăcină este foarte ușor de folosit și poate fi aplicat în multe feluri diferite (după spălare, pe părul umed, înainte de a pune bigudiuri, pe părul uscat). Puteți volumiza fără efort părul datorită aplicatorului eficient care pulverizează uniform produsul în tot părul. În plus, nu se consumă rapid; 3 sau 4 doze sunt suficiente la o aplicare. Pentru început – pulverizați Nanoil în păr, periați și folosiți un uscător – stilizați apoi părul ca de obicei. Pentru mai multă densitate, lăsați capul în jos în timpul uscării! Nanoil Hair Volume Enhancer ridică părul de la rădăcini, oferă imediat volum și lasă părul strălucitor și catifelat. Spuneți adio părul plat, inestetic odată pentru totdeauna.

nanoil Hair Volume Enhancer

Nanoil Hair Volume Enhancer – cel mai bine vândut produs de ridicare a rădăcinilor părului!

 1. Volum impresionant care rezistă toată ziua și o coafură încântătoare cu aspect natural.
 2. Textură ușoară care nu supraîncarcă sau îngrașă părul.
 3. Nanoil Hair Volume Enhancer este singurul produs de pre-stilizare care conține proteine de grâu, vitamina B3 (niacină), cheratină, vitamina E și pantenol (provitamina B5).
 4. Păr plin de o strălucire superbă, neted și hidratat în profunzime.
 5. Scut de protecție împotriva condițiilor externe, deteriorării mecanice, toxinelor din aer.
 6. Ușor de aplicat și un preț scăzut pentru toate aceste efecte remarcabile!

Doriți să încercați acest remediu simplu și rapid pentru un păr cu volum maxim? Adăugați Nanoil Hair Volume Enhancer în rutina zilnică de stilizare a părului. Optați pentru un primer impresionant, recomandat de clienții, dar și de profesioniștii din domeniul îngrijirii părului! Îl puteți comanda cu livrare rapidă la domiciuliu pe www.nanoil.ro