Frumusețe Make-Up

Bucurați-vă de precizie perfectă în machiajul pentru sprâncene cu Nanobrow Eyebrow Styling Soap!

Dacă urmăriți tendințele în machiaj, știți cu siguranță ce este „săpunul pentru sprâncene„. Este o metodă eficientă și de lungă durată de stilizare a sprâncenelor care implică perierea acestora cu ajutor săpunului, folosind o periuță specială. Machiajul unic pentru sprâncene îmblânzește firele de păr și le ține sub control ore în șir. Cu Nanobrow Styling Soap veți obține un efect al sprâncenelor perfecte, stufoase și strălucitoare. Deși o astfel de stilizare arată foarte natural, sprâncenele vor deveni vizual mai groase. Funcționează bine atât cu sprâncenele pline și stufoase, cât și cu cele rare și subțiri.

Cum funcționează Nanobrow Eyebrow Styling Soap?

Formula unică a săpunului pentru sprâncene de la Nanobrow nu necesită umezirea periuței. Este alcătuită în principiu din glicerină, dând săpunului o consistență plăcută. În plus, hidratează și protejează sprâncenele. Săpunul acoperă delicat orice fir de păr, chiar și pe cele mai mărunte, creând o iluzie de multiplicare a acestora, care va avea ca rezultat sprâncene vizual mai stufoase. Va fi un înlocuitor excelent pentru pomade, mascara sau geluri. Avantajul său cel mai mare este eficiența și ambalajul convenabil sub formă de borcan aplatizat, astfel încât să fie ușor de utilizat cu un spoolie. Cu Nanobrow sprâncenele dumneavoastră vor arăta perfect chiar și fără machiaj.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap- săpun de sprâncene

De ce merită Nanobrow Eyebrow Styling Soap achiziția?

 • O baghetă specială concepută pentru periajul și stilizarea sprâncenelor este inclusă în setul Nanobrow Eyebrow Styling Soap.
 • Cu Nanobrow Eyebrow Styling Soap veți crea un aspect natural în fiecare zi, precum și un machiaj precis.
 • Este transparent, prin urmare poate fi amestecat cu alte produse de machiaj pentru sprâncene.
 • Orice sprâncene – chiar și cele rare – vor arăta bine cu acest produs.
 • Îmbunătățește, stilizează, îmblânzește și oferă forma perfectă.
 • Efect de laminare pentru sprâncene
 • Fixează firele de păr întreaga zi – fără retușuri.

Rețeta pentru sprâncene perfecte? Nanobrow Eyebrow Styling Soap!

Nanobrow Eyebrow Styling Soap este sigur pentru cei care suferă de alergii și pentru cei cu piele sensibilă, deoarece nu provoacă alergii sau iritații. Formula sa blândă pe bază de glicerină hrănește fiecare fir de păr, făcându-l moale și hidratat întreaga zi. De asemenea, nu lasă reziduuri albe pe sprâncene. Este complet sigur și foarte eficient.

stilizarea sprâncenelor

Cum se obține efectul „sprâncenelor săpun”?

 1. Pregătiți o periuță mică sub forma baghetei sau a unui spoolie. Aplicați o cantitate mică de Nanobrow Eyebrow Styling Soap frecând ușor periuța pe săpun.
 2. Nu este nevoie să umeziți periuța – Săpunul de la Nanobrow este sucifient de moale și de maleabil.
 3. Periați firele de păr folosind periuța pentru a îndrepta sprâncenele.
 4. Lăsați săpunul să acționeze pentru a fixa firele de păr în direcția potrivită.
 5. Puteți utiliza un stilou de sprâncene, pomada sau umbrele pentru definiție suplimentară, sau le puteți lăsa naturale.