Frumusețe

Cum să-ți faci genele să arate mai mari

Toată lumea vrea să aibă gene lungi si atrăgătoare. Ce se poate face în cazul în care mama natura nu a fost suficient de generoasă pentru a vă oferi gene groase? Există câteva opțiuni disponibile.

  1. Gene false

    rias3Cu toții le cunoaștem. Au fost introduse o pereche de ani în urmă și au luat industria de frumusete de furtuna. Genele false au fost vândute peste tot și ele nu costa mai mult de 10 €. Acum, puteți alege și alege gene false în orice culoare si tip. Dacă aplicarea în mod corespunzător, acestea pot arata foarte natural și măgulitoare. O pereche de gene false sunt mari alternative dacă doriți să aratati uimitoare la nuntă sau bal. Singurul dezavantaj este că referitor tipul de gene false, acestea trebuie să fie scoase înainte de a merge la culcare. Se poate, de asemenea, întâmpla ca lipiciul folosit pentru a păstra genele să poată provoca unele reacții adverse, cum ar fi înroșirea pielii sau mâncărimea. Ele pot face ochii plin de farmec într-o fracțiune de minut. Am auzit cu toții despre ele, dar nu îndrăznesc să încerc. Se poate arata îndrăzneț și artificial, dar, dacă vom învăța cum să lucram cu ele, putem realiza look foarte natural.Prima și cel mai important lucru atunci când vine vorba de gene false este alegerea corectă a setului. Cele mai populare gene sunt produse de compania de frumusete Ardell. Din păcate, acestea nu sunt disponibile pe scară largă și puține farmacii le au pe stoc. Un alt mod de a le obține este online.

  2. Extensii de gene

    zempillahosszabbítás1Efectul obținut prin extensii genelor este mai natural si cu siguranta mai de lunga durata decat genele false. Genele false vin în diferite lungimi, grosimi, si bucle. Extensiile sunt atașate unul de păr la un fir de păr. Tehnice ar trebui să fie în măsură să distingă genele și atașați par sintetic dvs. genele adolescente sau mature pentru a vă asigura că sunt suficient de puternice pentru a susține greutatea genelor false. Genele pentru copii sunt lăsate în pace, astfel încât acestea să poată continua să crească lungă și sănătoasă. Parul fals este lipit 1-2 mm de spațiu de linia genelor, astfel încât adezivul nu atinge pielea. Adezivul utilizat în tratamentul este chimic astfel încât clientul trebuie să aibă ochii închiși pe parcursul întregii proceduri.Deși adezivul nu este în contact direct cu pielea, unii oameni sunt hipersensibili și pot prezenta o reacție alergică. Dupa tratament, ar trebui să fie sfătuiți să nu folosească orice ulei pe bază de make-up Remover. Evitați orice creme uleioase în zona ochilor in momentul în care vei purta extensii. Cu atât mai puțin le atingi, cu atât mai mult genele vor dura. Nu folosiți rimel rezistent la apa si daca poate reține de la cea pe bază de apă.

  3. Ser de creștere a genelor

    mascaraasdasdExistă multe firme pentru crestere a genelor eficiente pe piață, dintre care cele mai populare sunt Latisse și Nanolash. Aplicarea sistematică este cheia succesului, atunci când decideti cu privire la tratamentul cu un produs de crestere a genelor. Serul pentru gene este cel mai eficient mod, care ne va permite să avem gene lungi și groase pentru mult timp. Ingrediente special combinate, inclusiv peptide și vitamine hrănesc foliculii de par facandu-le mai puternice si mai productive. Genele care cresc din rădăcină sunt foarte groase, lungi si mai putin probabil sa scada rapid. Atunci când se utilizează seruri ale genelor, cum ar fi Nanolash, ne putem aștepta la primele rezultate în termen de 4 săptămâni de la utilizarea de zi cu zi. Tratamentul în mod normal, durează aproximativ 3 luni, ca genele au nevoie de timp pentru a fi reconstruite. Costul tratamentului este mai mic de 10 € lunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *