Corp

De Ce Îmi Place Să Folosesc Scruburi? Benefițiile Unei Măști/ Scrub La Nivelul Pielii Feței Și Al Corpului

Scruburile sunt produse importante de îngrijire a pielii, de obicei se aplică pe fața și corpul nostru, și acționează ca un tratament pentru a reduce mitocondriile și pentru a combate inflamația. Scruburile sunt disponibile în două forme: exfolienți și mască de curățare. Exfolienții sunt produsi destinati sa dizolve și sa îndepărteze celulele moarte din pielea ta, în timp ce măștile sunt formulate pentru a puțin hidrata și îngriji în același timp. Aceste produse sunt create pentru a fi ușor de absorbit și sunt concepute pentru a fie ușor de folosit și de îndepărtat.

Acum, există multe avantaje ale folosirii scruburilor în rutina de îngrijire a pielii. Primul dintre acestea este că elimină straturile moarte ale pielii, astfel încât pielea ta să devină frumoasă și strălucitoare. Folosind un scrub, celulele moarte ale pielii și lăsate în urmă se vor aprinde și s dirijeze mai multe sânge și nutrienți la nivelul pielii. Acest lucru vă va ajuta să obțineți o piele luminoasă și catifelată. De asemenea, scruburile sunt, de asemenea, eficiente în îmbunătățirea texturii și a culorii pielii. Deoarece celulele moarte se vor îndepărta, datorită folosirii regimurilor de curățare, se vor obține rezultate remarcabile în privința hidratării și a luminozității pielii. In plus, datorită acidului glicolic și AHAs pe care le conțin aceaste produse scrub, vei obține rezultate excelente în ce privește reducerea porilor dilatați, blackhead-urilor si a punctelor negre, precum și în reducerea liniilor fine și ridurilor.

Un alt avantaj al folosirii scruburilor este că acestea sunt destinate pentru a vă ajuta să evitați inflamațiile și iritațiile pielii. Celulele moarte pot face ca pielea să devină mai sensibilă și mai predispusă la inflamații, așa că exfolierea pielii va ajuta la eliminarea acestor simptome. In plus, scruburile pot ajuta, de asemenea, la menținerea elasticității pielii și alte beneficii pot lua forma diminuarii inflamarii si iritatii cutanate. Acestea sunt eficiente și în cazul erupțiilor și iritațiilor pielii, cum ar fi eczema sau psoriazisul. Aceste produse pot reduce severitatea erupțiilor cutanate, mai ales dacă este folosit regulat.

Scruburile pot, de asemenea, să acționeze ca un tratament pentru excesul de sebum al pielii. Reducând acumularea de sebum, vei face ca tenul tău să arate mai neted și mai curat, iar porii să se strângă. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, la reducerea acneei și la imbunatatirea predictibilitatii pielii, aceasta îmbunatatire fiind vizibilă după mai multe folosiri. Excesul de sebum poate, de asemenea, să facă ca pielea sa fie mai susceptibila la imperfectiuni si iritatii. Scrubul actioneaza ca un exfoliant si ajuta pielea sa respire, iar in cazul acneei ai putea chiar sa reduci inflamatia, roseata si uscarea pielii.

Scruburile pot contribui, de asemenea, la îmbunătățirea circulației sanguine și la stimularea producției de colagen. În primul rând, exfolierea pielii va deschide pori, ceea ce vă va permite să aveți un flux mai bun de oxigen și nutrienți la nivelul pielii. In plus, aceste produse sunt formulate pentru a estimula producția de colagen, care este vitală pentru menținerea elasticității și vitalității pielii.

O alta cauza majora pentru care folosesc scruburi este ca acestea sunt destinate sa va ajute sa obtine un finisaj uniform al pielii. Exfolierea pielii va ajuta la uniformizarea culorii si a texturii, cu ajutorul rulării unui produs peste fata pentru a exfolia si pentru a indeparta orice urma de celule moarte. Acest lucru va ajuta la uniformizarea culorii și va face ca tenul tau sa arate mai curat si luminos.

In concluzie, folosirea scruburilor poate avea un impact pozitiv major asupra tenului tau. Scruburile nu numai că va înviora si va curata tenul, dar și va face ca acesta sa arate si sa se simta mai bine. Eliminarea celulelor moarte va ajuta, de asemenea, la obținerea unei piel mai luminoase și mai fina, în timp ce acidul glicolic și AHAs-ul vă vor ajuta să reduceți porii și punctele negre. Exfolierea cu scruburi vă va ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea producției de colagen și la reducerea ridurilor. Pe lângă toate acestea, produsele scrub pot preveni iritațiile și inflamațiile pielii, astfel încât tenul tău să arate proaspăt și sănătos. Acestea sunt câteva dintre principalele motive pentru care îmi place sa