Cumpărături

Funcționează Mavala Double Lash Serum?

Toata lumea ar dori să aibă gene lungi, de aceea vom încerca tot ce putem pentru a îmbunătăți starea lor. Uleiuri naturale, creme, iar în cele din urmă, serurile. Mavala Company a lansat Double Lash Serum care ar trebui să facă genele mult mai groase și mai dense. Datorită formulei special concepute, bogată în proteine și ingrediente active; poate accelera creșterea genelor.

Mavala Double Lash Serum vine într-un flacon de 10 ml cu un rimel ca bagheta. Aplicarea este ușoară și rapidă. Formula este lichidă și transparentă. Odată ce produsul este aplicat, lasă genele rigide, dar nu lasă reziduuri atunci când este uscat, chiar și după mai multe ore.

avaladoublelash3

Mavala Double Lash Serum a fost testat clinic și aprobat ca fiind sigur. Este important să știți însă, că acesta este doar pentru uz extern, și în cazul în care produsul intră în ochi, ar trebui să contactați imediat medicul.

Pentru a dovedi eficiența acestui ser pentru gene am efectuat un test pe doi voluntari. Am testat creșterea în volum și lungime în perioada de trei luni.

avaladoublelash1Rezultatele arată că Mavala Double Lash Serum a prelungit lungimea genelor voluntarilor cu doar 5%. Creșterea volumului a ajuns la 8%. Respondenții au observat o imbunatatire semnificativa a stării genelor. Potrivit acestora, genele sunt mai puternice și nu mai cad precum înainte. Ele sunt mai puțin predispuse la rupere, care a contribuit la densitatea genelor.

Genele apare, de asemenea, mai strălucitoare și sănătoase – rezultatul extractului bogat al uleiurilor esențiale. Rezultatul testului nu este satisfăcător atunci când am testat produsul al cărui rol principal a fost acela de a crește volumul și lungimea genelor. Există multe alte seruri pentru gene pe piață, să numim de exemplu Nanolash, care este mult mai eficient decât Mavala. Prețul acestui produs este accesibil și ar trebui să fie nu mai mult de 15 €, în funcție de magazinul de la care cumpărăm.Malva Double Lash funcționează ca un adevărat balsam de bază sau o bază sub rimel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *