Corp

Ghasel Maltese Honey Body Cream. O porție excelentă de hidratare pentru toată lumea

Un produs universal și versatil de îngrijire a pielii care funcționează pentru toată lumea, indiferent de tipul de piele, vârstă sau perioada anului. Acesta este Ghasel Maltese Honey Body Cream, un cosmetic bazat pe cea mai dulce miere din lume, mierea malteză.

Produsele Ghasel sunt o gamă de îngrijire a pielii de înaltă calitate, care oferă efecte biostimulatoare. Cosmeticul îmbunătățește aspectul și culoarea pielii, protejând-o de efectele nocive ale radiațiilor UV. Această cremă de corp unică de la Ghasel este bogată în vitamina E și B12, substanțe vegetale, ulei de avocado și multe alte ingrediente active care garantează o profundă hrănire și hidratare a pielii.

Maltese Honey Body Cream

Este o cremă care dă rezultate spectaculoase și lasă pielea hidratată timp de 24 de ore. După prima utilizare, se poate simți deja că pielea este mai catifelată și plină de strălucire naturală. Mierea malteză calmează iritațiile, iar calitățile sale anti-îmbătrânire au o influență bună asupra pielii foarte deteriorate și obosite.

Produsul de la Ghasel este bogat în ingrediente atent selecționate care sunt capabile să îngrijească foarte bine orice tip de piele. Acesta susține regenerarea, elimină inflamațiile și este crucial în lupta cu acneea și cu imperfecțiunile. Mierea accelerează regenerarea epidermei, fermitatea pielii și reduce apariția vergeturilor și a celulitei.

cremă de corp unică

Crema naturală pe bază de miere de la Ghasel

Ghasel Maltese Honey Body Cream are o formulă ușoară și se absoarbe rapid, fără să lase un strat gras pe piele. Aceasta este perfectă pentru hidratarea pielii mature și deshidratate.

În această cremă malteză unică puteți găsi multe ingrediente naturale active care influențează pozitiv aspectul nostru, astfel:

  • Mierea malteză – hidratează chiar și cea mai uscată piele, ajută la eliminarea leziunilor pielii, uniformizează nuanța pielii
  • Untul de shea – este un emolient natural care protejează pielea de pierderea apei din epidermă
  • Uleiul de avocado – regenerează echilibrul de apă din piele și o protejează de factori externi
  • Extractul de rădăcină de nalbă mare – are efecte antibacteriene și antiinflamatoare, calmează și relaxează iritația, lasă pielea netedă și plăcută la atingere
  • Extractele vegetale – protejează împotriva radiațiilor UV și condițiilor de mediu nefavorabile precum: frig, vânt, smog, praf, murdărie.

Ghasel Maltese Honey Body Cream are o mulțime de calități de hidratare, deoarece principalul ingredient este mierea de origine malteză. Aceasta este bogată în vitamine, minerale, flavonoide și tocoferoli care contracarează îmbătrânirea pielii. Parfumul dulce și subtil aduce un confort maxim.

Crema de la Ghasel a câștigat o mulțime de recenzii pozitive pe internet

„Aceasta este cea mai bună cremă pe care am utilizat-o vreodată. Pielea mea este hidratată 24 de ore, iar mirosul delicat de miere face ca utilizarea acestui produs să fie momentul meu preferat din fiecare zi. Acesta funcționează genial pentru pielea mea sensibilă și alergică. Recomand cu încredere!” – Luiza, 34 de ani

„Produsele Ghasel sunt foarte calmante pentru pielea mea. Crema de corp a funcționat deosebit de bine, deoarece corpului meu îi lipsea hidratarea instantă. Nu am avut niciodată un produs atât de bun și eficient pentru îngrijirea pielii.” – Alexandra, 29 de ani