Make-Up

Cum să-ți faci genele mai lungi, mai groase și mai curbate fără să pleci de acasă? Nanolash Lash Lift Kit este soluția!

Liftingul și laminarea genelor este un tratament care devine din ce în ce mai popular în rândul femeilor. Până în prezent, era efectuat doar în saloanele de înfrumusețare profesionale. Cu toate acestea, brandul Nanolash dovedește încă o dată că nimic nu este imposibil în domeniul frumuseții. Nanolash Lash Lift Kit îți oferă posibilitatea să efectuezi acasă un tratament de lifting de gene asemănător cu cel dintr-un salon de înfrumusețare.

Cui se adresează tratamentul de lifting de gene?

Liftingul de gene este unul dintre cele mai populare tratamente oferite în saloanele de înfrumusețare profesionale. În ciuda popularității sale, tratamentul ridică încă multe întrebări. Efectele, care apar imediat după tratament, includ:

  • gene considerabil mai lungi și mai definite;
  • gene vizibil curbate;
  • hrănirea și refacerea structurii genelor;
  • gene cu aspect mai gros, fără să-și piardă aspectul natural.

În același timp, apar multe întrebări: cui se adresează acest tratament? Ei bine, sinceri să fim, se adresează tuturor femeilor. Nu contează vârsta pe care o ai sau în ce stare sunt genele tale naturale în prezent. Literalmente oricine poate beneficia de liftingul și laminarea genelor, iar datorită setului Nanolash Lash Lift Kit, acum îți poți face acest tratament la tine acasă.

Liftingul genelor acasă cu kitul Nanolash

Nanolash Lash Lift Kit – o revoluție în materie de stilizare a genelor

Kitul de lifting Nanolash este o inovație și o revoluție pe piața frumuseții. Să începem cu faptul că marca Nanolash în sine este liderul actual al industriei. Este cunoscută în principal pentru produsele cosmetice și accesoriile sale de calitate care, de ani de zile, ne asigură pe toate că putem obține un aspect satisfăcător al genelor noastre.

Revenind însă la Nanolash Lash Lift Kit, putem spune cu siguranță că acesta este un kit de calitate superioară. Îți permite să efectuezi întregul tratament fără a supraîncărca genele. Mai mult, produsele incluse în kit conțin ingrediente naturale precum ulei din semințe de struguri și ulei de cocos. Acestea hidratează genele în profunzime și le protejează.

Kitul constă în 3 produse: Lift – Step 1, Fix – Step 2, Keratin Booster – Step 3. Ai 10 pliculețe a câte 0,5 mililitri cu care poți efectua 10 tratamente de lifting al genelor la tine acasă. În plus, kitul include și:

  • forme din silicon – le pui pe pleoape pentru a separa genele și a aplica produsele;
  • Lift Lash Glue – un lipici de 5 mililitri care ajută la fixarea formelor în poziție;
  • alte accesorii necesare pentru realizarea laminării genelor la domiciliu.

Toate produsele sunt concepute în așa fel încât, chiar dacă nu ai experiență anterioară, nu vei avea probleme în aplicarea întregului tratament. Bineînțeles, și tehnicienii de gene profesioniști vor putea folosi acest kit.

Cum poți să-ți laminezi genele acasă cu kitul de la Nanolash?

După cum am menționat, kitul pentru laminarea și liftingul genelor de la Nanolash este ușor de utilizat. Trebuie doar să îți cureți genele, să le separi cu ajutorul plasturilor și apoi să atașezi formele din silicon de dimensiunea dorită.

Produsele trebuie aplicate la aproximativ 1 milimetru de linia genelor. Fiecare trebuie să rămână pe gene timp de 7-10 minute. Înainte să aplici următorul produs, îndepărtează-l mai întâi pe cel anterior.

La final, este suficient să scoți formele din silicon – acest lucru nu ar trebui să cauzeze prea multe probleme. Efectele liftingului de gene la domiciliu vor fi vizibile aproape imediat.

Liftingul genelor acasă cu kitul Nanolash – rezumat

Efectuarea unui lifting de gene la domiciliu durează doar câteva minute. În schimb, efectele pot fi admirate timp de cel puțin 8 săptămâni. Nanolash Lift Kit este un produs unic, cu un efect unic.

Urmând instrucțiunile, orice femeie poate obține o privire definită și fermecătoare. Cu siguranță, Nanolash Lash Lift Kit merită o atenție deosebită. Testează-l și sunt șanse mari să nu mai ai nevoie de un ondulator de gene niciodată!