Make-Up

Nanolash – gene extrem de lungi

Ce ar trebui să știm despre gene? În ciuda faptului că ele arată bine, ele, pe lângă acest aspect, protejează ochii noștri de contaminarea care provine din mediul extern. Acest lucru este motivul pentru care trebuie să avem grijă de genele noastre. Există numeroase moduri prin care am putea avea grijă de gene. Una dintre cele mai bine-cunoscute tehnici de aplicare este aceea a uleiului de ricin sau a balsamelor pentru gene. În timp ce, primul produs poate irita și influența creșterea genelor într-o măsură destul de mică, însă balsamul produce efecte mai importante și de anvergură. Deci, ce balsam pentru gene ar trebui să alegi? În timpul cumpărăturilor merită să atragi atenția către următoarele caracteristici: compoziție naturală, mod rapid și ușor de aplicare, perioada de tratament, efecte. Unul dintre balsamurile care cuprind toate elementele menționate mai sus este Nanolash.

nanolash66

Balsamul pentru gene Nanolash este creat special pentru femei, deoarece femeile sunt cele care se concentreaza mai mult pe genele și ochii lor. Ele vor ca genele să arate bine, naturale și sănătoase. Din acest cosmetic pot beneficia, de asemenea, acei oameni care au avit parte de gene subțiri, scurte, fragile, luminoase și deteriorate. În plus, balsamul Nanolash este complet sigur, așa că din acest motiv, acesta poate fi utilizat de către persoane care poartă lentile de contact sau care au un ten fraged, în special în jurul zonei ochilor. Acest produs nu este destinat minorilor, femeilor însărcinate și care alăptează, precum și pentru cei care sunt supuși chimioterapiei.

nanolash-rewolucyjna-odzywka-fot-mat-prasoweBeneficiile folosirii balsamului Nanolash sunt ușor vizibile după câteva aplicări. Produsul stimulează foliculii și rădăcinile părului pentru a funcționa mai eficient; se întăresc, de asemenea, rădăcinile genelor. În plus, Nanolash accelerează creșterea noilor gene; restul sunt supuse procesului de alungire, îngroșare, densitate și întunecare. În timpul tratamentului, genele devin mai puternice, se regenerează și devin hrănite, hidratate și un pic curbate. Balsamul acordă o importanță deosebită și pielii pleoapelor. În plus, acesta nu produce iritații, dar oferă netezire și strălucire pentru zona pielii ochilor.

Balsamul Nanolash conține ingrediente naturale de origine vegetale. În acest balsam, se pot găsi substanțe active responsabile pentru creșterea de noi gene, precum și îngroșarea și întărirea lor acoperind pleoapele. Extractele din fructe și esențe de flori garantează îngrijirea total-inclusă a genelor și zonei ochilori. Ingredientele folosite în balsamul Nanolash nu cauzează nicio reacție alergică.

Aplicarea balsamului Nanolash este similară aplicării unui dermatograf. Înainte de fiecare aplicare ar trebui să fie realizată o demachiere totală a feței și ochilor – balsamul este capabil să intre adânc în gene numai atunci când procedura este urmată. Cu o perie, vopsiți o singură linie doar la baza genelor, pe pleoapa superioară și inferioară. Aplicarea trebuie să fie repetată în fiecare seară până ce efectul satisfăcător se vede. Apoi, balsamul Nanolash poate fi folosit la fiecare câteva zile.

Primele rezultate ale folosirii balsamului Nanolash vor fi vizibile după două sau trei luni de aplicare. Efectele finale sunt văzute abia după două sau trei luni. Tratamentul complex durează aproximativ șase luni – pentru acea perioadă de timp balsamul Nanolash (3 ml) rezistă. În timpul ultimelor luni de tratament, ceea ce înseamnă că, după obținerea efectelor dorite, cosmeticul ar trebui folosit de câteva ori într-o săptămână.

nanolash233

În ciuda faptul că balsamul Nanolash este 100% sigur, ar trebui supuse niște precauții în ceea ce privește utilizarea și stocarea. Nu trebuie să pui aplicatorul pe ochi din cauza iritației. Dacă o parte din balsam intra în ochi, clătește-l cu o cantitate mare de apă. Dacă iritația persistă, opriți tratamentul și consultați un doctor. Balsamul pentru gene Nanolash trebuie aplicat în pachetul original, închis cu capacul pus. Nu este recomandat să aplicați balsamul după data de expirare.

nanolash1-3321Consistența lichidă a balsamului Nanolash facilitează procesul de aplicare și de asimilare a cosmeticului. Balsamul aburește la ochi și hrănește rădăcinile genelor imediat după aplicare. În timpul aplicării, nu există nici un risc de iritare. Balsamul Nanolash nu cuprinde nici aromă, nici substanțe uleioase și coloranți care să sporească confortul de utilizare.
Balsamul pentru gene Nanolash este disponibil în vânzările online, numai pe site-ul www.nanolash.co.uk. Costul unui pachet este de 179 RON, care este unul dintre cele mai ieftine balsamuri disponibile pe piață. În plus, acest preț garantează originalitatea și calitatea înaltă a produsului. Nanolash este închis într-o cutie neagră, de carton; în partea de sus a pachetului sunt decorate inscripții de argint. Flaconul în care este stocat balsamul arată similar cu pachetul. Aplicatorul este o perie de culoare portocalie, cu un top subțire. În pachet există și un pliant cu informații importante cu privire la aplicarea și ingredientele produsului.

 

16 Comentarii “Nanolash – gene extrem de lungi”

 1. Herta

  după o lună, pot vedea clar că genele mele sunt mai lungi şi mai închise la culoare

  Răspunde
  • A.

   şi eu, şi după două luni, au devenit mai groase şi mai dese

   Răspunde
 2. Irina

  prietena mea îl foloseşte şi genele ei arată de parcă ar fi false D:

  Răspunde
 3. Nicoleta

  Am folosit revitalash mult timp şi sunt foarte mulţumită de rezultatele obţinute, genele mele sunt foarte lungi! singurul dezavantaj al produsului este preţul 😉

  Răspunde
 4. Mina

  Am aplicat ulei de ricin la nivelul genelor şi în afară că le-a întunecat, nu le-a alungit deloc. Nu am folosit niciodată un ser de gene şi mă întreb dacă ar funcţiona pentru mine

  Răspunde
 5. Lia

  după 3 luni de tratament, am încetat să aplic rimel! 🙂

  Răspunde
 6. Nora

  poate fi cumpărat online?

  Răspunde
 7. Cătă

  Un alt test şi doar recenzii pozitive! 🙂 Sunt foarte curioasă dacă este chiar aşa de eficient 😉

  Răspunde
 8. Ana

  După părerea mea, acest ser este, fără nicio îndoială, cel mai bun ser disponibil pe piaţă. Am încercat destul de multe deja şi toate m-am dezamăgit. Unul dintre ele chiar mi-a făcut genele să crească în toate direcţiile! Acesta este, cu siguranţă, cel mai bun!

  Răspunde
 9. Iuliana

  Nu sunt sigură dacă această sticluţă de produs ajunge pentru tot tratamentul

  Răspunde
 10. Sandra

  A fost suficientă pentru 6luni de tratament şi am folosit-o în fiecare zi

  Răspunde
 11. Ami

  Cred că, în final, m-aţi convins să îl cumpăr 😀

  Răspunde
 12. Rada

  Am cumpărat acest ser după ce am citit foarte multe recenzii pozitive. Este bun, dar nu aş putea spune că este diferit de revitalash

  Răspunde
 13. Livia

  Ei bine, pentru genele mele acţionează mai bine decât revitalash şi efectele sunt mai de durată

  Răspunde
 14. Mela

  un alt produs cosmetic care merită testat! abia aştept;)

  Răspunde
 15. Maria

  Tocmai l-am comandat online, abia aştept să-l primesc! 😉

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *