Frumusețe

Seruri de gene care chiar funcționează. Verificați clasamentul nostru!

Doriți să vă îngrijiți genele în mod corespunzător? Pentru această sarcină, aveți nevoie de un produs eficient și profesional care vă va facilita treaba. Merită să alegeți un ser de gene bun care, selectat corespunzător, poate face minuni. Un ser de gene bine selectat ar trebui să conțină ingrediente prețioase care stimulează creșterea genelor, astfel încât după doar câteva săptămâni de utilizare, genele devin mai groase și mai lungi. În plus, un ser de gene sigur acoperă deficiențele de ingrediente nutritive care le îmbunătățesc condiția. 

Cum să alegem un ser de gene?

Verificați clasamentul celor mai minunate seruri de gene realizat de noi pentru a-l putea alege pe cel mai bun. Am căutat cele mai eficiente și sigure produse pe care consumatoarele le aleg cu entuziasm. Astfel, genele voastre vor deveni mai lungi, mai groase și pline de strălucire naturală și, în plus, vor căpăta protecție împotriva căderii și factorilor nocivi.

Utilizați  sistematic produsul ales și veți obține primele rezultate mai repede decât vă așteptați. Genele lucioase vă sunt la îndemână! Folosiți un ser de gene în fiecare seară după îndepărtarea temeinică a machiajului pentru a obține o privire bine definită.

Ce deteriorează genele?

Firele de păr din zona genelor sunt foarte fragile și delicate și au nevoie de îngrijire corespunzătoare. Serul de gene este primul pas pentru a le oferi toate ingredientele necesare pentru o funcționare corespunzătoare. Un ser bine ales poate face minuni! De asemenea, este necesar să reduceți toți factorii care pot deteriora genele.

Ce factori sunt nocivi pentru gene?

Aceștia includ:

 • folosirea extensiilor și ondulatoarelor de gene
 • folosirea unui rimel de calitate slabă
 • produse necorespunzătoare de îndepărtare a machiajului
 • alimentația deficitară în vitamine, minerale sau acizi grași
 • administrarea anumitor medicamente
 • ser de gene inadecvat ales

TOP 5 SERURI DE GENE PENTRU CARE SĂ OPTAȚI

Nanolash Eyelash Serum ★

 • Cantitate: 3 ml
 • Preț: foarte încurajator pentru o calitate atât de minunată
 • Recenzii: se bucură de feedback și recenzii online minunate; lăudat pentru formula naturală și performanța excelentă
 • De unde poate fi achiziționat: www.nanolash.ro, precum și în magazinele de înfrumusețare online și obișnuite

Unul dintre cele mai bune seruri de pe piață. Are o formulă sigură, potrivită pentru oricine care dorește să-și îmbunătățească rapid aspectul. După doar 30 de zile de tratament, genele devin cu 50% mai lungi și mai groase. Puteți observa rezultatele inițiale după doar zece zile de utilizare. Formula complet naturală și sigură îngrijește perfect genele de la rădăcini până la vârfuri. Zi de zi, genele devin mai pline și mai întunecate. Aplicarea produsului este facilă și plăcută, totul datorită pensulei precise. După îndepărtarea temeinică a machiajului facial și de ochi, aplicați o cantitate mică de produs pe linia genelor de pe pleoapa superioară. Exact ca și cum ați folosi un tuș de ochi. Ingredientele serului de gene sunt activate rapid, acționând din interior. Acestea protejează împotriva factorilor nocivi, ruperii, fragilității și căderii genelor. Serul de gene de încredere și eficient Nanolash Eyelash Serum este preferatul femeilor din toată lumea!

Lashcode Eyelash Serum ★

 • Cantitate: 5 ml
 • Preț: accesibil, luând în considerare efectele excelente
 • Recenzii: consumatoarele îl apreciază pentru ingredientele de calitate superioară și rezultatele rapide
 • De unde poate fi achiziționat: disponibil atât online www.lashcode.ro, cât și în magazinele fizice

Un alt ser de gene care este ales cu entuziasm de consumatoare. Oferă gene voluminoase și lungi care vă vor uimi. Ingredientele perfect selectate asigură hidratare profundă, nutriția și regenerarea chiar și a genelor slăbite și fragile. Lashcode Eyelash Serum oferă rezultatele inițiale deja după două săptămâni de utilizare. Formula inovatoare conține extract de soia și de germeni de grâu cu proprietăți regenerative puternice, arginină, care hidratează eficient genele și îmbunătățește pătrunderea ingredientelor hrănitoare în structura lor, baicalein cu multe flavonoide prețioase care formează un filtru UV natural și un complex regenrativ de peptide. Cu serul de gene Lashcode, vă puteți îngriji genele ca o expertă. După îndepărtarea machiajului, folosiți aplicatorul precis, subțire pentru a aplica produsul la baza genelor superioare și inferioare. Niciodată nu a fost mai ușor!

★ RapidLash Eyelash Enhancing Serum ★

 • Cantitate: 3 ml
 • Preț: puteți achiziționa un produs mai eficient la acest preț
 • Recenzii: un ser pentru femeile nepretențioase; apreciat pentru aplicarea lipsită de efort și proprietățile regenerative
 • De unde poate fi achiziționat: îl puteți găsi atât online, cât și în magazine

Acest ser de gene stimulează creșterea naturală a genelor. Le protejează împotriva deteriorării și le lasă mai puternice și mai flexibile. Nu este de mirare că acest ser de gene a câștigat atâta apreciere în toată lumea. Siguranța produsului este confirmată de numeroasele cercetări oftalmologice și dermatologice și de recenziile consumatoarelor. După 21 de zile, genele devin mai puternice, mai sănătoase și mult mai lungi. Folosing cu regularitate acest produs, puteți obține gene de care să fiți mândre. Acestea devin hrănite, hidratate și regenerate, și vă puteți bucura de noul vostru aspect fabulos.

★ RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner ★ 

 • Cantitate: 1 ml | 1.5 ml | 3 ml
 • Preț: exagerat și încurajator, luând în considerare calitatea
 • Recenzii: face genele mai lungi și mai strălucitoare; utilizatoarele se plâng de preț; trebuie să așteptați mult timp pentru a observa efectele
 • De unde poate fi achiziționat: îl puteți găsi în magazine de înfrumusețare obișnuite și online

Un ser de gene dezvoltat de un specialist în oftalmologie. Asigură calitate superioară și atenție la siguranța fiecărei femei. Genele voastre sunt scurte, fragile și au nevoie de o transformare rapidă? Acest produs vă va ajuta să soluționați aceste probleme și să adăugați strălucire aspectului vostru. Formula avansată cu biotină, peptide, nano peptide și palmier sabal previne căderea părului, hidratează intensiv genele, le netezește structura și, în plus, are proprietăți antiinflamatorii și calmante. Serul RevitaLash este primul pas către gene sănătoase, puternice.

★ Xlash Eyelash Serum Conditioner ★

 • Cantitate: 3 ml
 • Preț: mediu, luând în considerare calitatea
 • Recenzii: utilizatoarele sunt de acord că face genele să crească mai lungi; produsul este echipat cu un aplicator incomod care colectează o cantitate prea mare de ser
 • De unde poate fi achiziționat: îl puteți găsi în magazinele online și fizice

Acest balsam de creștere a genelor a fost creat de doctori și esteticieni. Este o alternativă naturală la extensiile de gene. După doar 3-4 săptămâni de folosire zilnică, veți observa că genele voastre au devenit mai groase, mai puternice și pline de strălucire. Tratamentul recomandat durează 12-16 săptămâni, dar chiar merită urmat pentru aceste efecte. Acest ser de gene conține ingrediente prețioase: Extract de Folium Isatidis, care întunecă, îndesește și alungește genele, extract de Cacumen Platycladi, care promovează creșterea genelor și extract de Nigella Sativa cu proprietăți de îndesire și alungire.

Folosiți un ser pentru a obține gene frumoase!

Rețineți că cele mai frumoase gene sunt cele mai sănătoase, așa că nu renunțați la îngrijirea genelor. Optați pentru un ser de gene eficient care care funcționează! Folosiți un ser de creștere a genelor în fiecare zi până când obțineți rezultatele dorite. Apoi, folosiți cu regularitate un ser bun de gene pentru a intensifica rezultatele fenomenale.

Un ser de gene sigur asigură gene mai lungi, mai groase și mai rezistente la deteriorare. Produsele de îngrijire a genelor sunt recomandate în special pentru orice persoană cu o zonă de ochi sensibilă care nu-și permite extensii de gene la salonul de înfrumusețare. Folosit regulat, ingredientele active întăresc foliculii de păr și, drept rezultat, genele devin mai puternice și vizibil mai lungi. Nu trebuie nicidecum să cumpărați un rimel scump sau să folosiți gene false!