Frumusețe

Vopsire spectaculoasă a părului cu ColorCuts Highlighting Foam Strips

Vopsire spectaculoasă a părului cu ColorCuts Highlighting Foam Strips

Echipa experimentată și echipamentul profesional de coafură sunt elementele de bază pentru o vopsire uimitoare. Marca Maltese ColorCuts creează benzi termice de spumă pentru vopsirea în mai multe straturi – Highlighting Foam Strips. Aceste accesorii unice vă permit să efectuați cea mai bună vopsire în cel mai scurt timp cu grijă pentru mediul înconjurător.

Aceste accesorii practice eficientizează vopsirea, făcând procedura mai rapidă și mai precisă. Highlighting Foam Strips oferă estetică, confort și igienă maxime. Marca renumită a creat benzile de spumă pentru a înlocui folia inestetică de aluminiu. Folia este responsabilă pentru multe rezultate nereușite de vopsire și păr slăbit.

Benzile ColorCuts asigură siguranță maximă. Aerul poate circula liber printre straturi, astfel încât părul poate respira fără a se încălzi excesiv. Aceasta minimalizează riscul deteriorării și accelerează procesul de vopsire. Produsele de vopsire în contact cu folia de aluminiu rezultă în păr ars, culoare greșită, deteriorare și iritarea scalpului. Produsul unic, termic și ușor Highlighting Foam Strips vă permite să evitați toate aceste riscuri.

Benzile de spumă ColorCuts pentru vopsirea în mai multe straturi

Benzile din spumă de polistiren de calitate superioară pentru vopsirea în mai multe straturi sunt o senzație în domeniul coafurii. Acest bestseller oferă soluții moderne combinate cu ecologia și este preferatul profesioniștilor. Benzile sunt create din 80% materiale reciclate și se pot spăla la mașină de până la 3 ori!

Benzile individuale 10×30.5 cm pot fi îndoite și tăiate pentru a se potrivi oricărei lungimi de păr. Sunt suficiente pentru până la 800 de utilizări, un adevărat avantaj pentru salonul dumneavoastră de coafură. Aceste benzi de spumă ecologice sunt reciclabile.

Highlighting Foam Strips

Highlighting Foam Strips ColorCuts – proprietăți

  • aplicarea rapidă și confortabilă a vopselei de păr,
  • risc minim de deteriorare a părului,
  • material flexibil, semitransparent,
  • control 100% asupra procesului de vopsire,
  • retușări facile,
  • culorile diferite facilitează distingerea culorilor folosite,
  • potrivite pentru fiecare tehnică de vopsir,
  • reutilizabile și biodegradabile,
  • atractive și confortabile pentru cliente,
  • timpul de vopsire este redus la jumătate.

Aceste benzi unice oferă o soluție modernă și practică pentru salonul dumneavoastră de coafură. Le puteți folosi și spăla la mașină de câteva ori, acestea menținându-și calitatea superioară. Spuneți adio foliei de aluminiu foșnitoare care deteriorează părul clientelor. Oferiți confort și etetică procedurii de vopsire.

Materialul ușor și flexibil oferă control deplin asupra procesului de vopsire și un timp mai scurt de vopsire. Vopsirea în pași multipli poate fi facilă și rapidă, iar clientele dumneavoastră nu vor mai aștepta nerăbdătoare în scaun multe ore. Spuma din polistiten reduce riscul de deteriorare și nu trage părul sau deteriorează pielea.

Luați controlul deplin al fiecărei etape de vopsire cu produsul termic Highlighting Foam Strips de la ColorCuts! Alegeți inovația și ecologia pentru salonul dumneavoastră de coafură! Optați pentru soluțiile practice care pot eficientiza fluxul de muncă al întregii echipe și luați mai multe cliente pe parcursul zilei. Website-ul produsului: www.colorcuts.mt.