Frumusețe

SUCCES în îngrijirea părului! Descoperiți efectul mătăsii lichide din Masca de Păr Nanoil!

Aveți părul foarte uscat, deshidratat și procesat chimic în exces? Nu reușiți să oferiți părului un aspect frumos și natural? Mătasea lichidă este ideală pentru a ține sub control părul rebel! Cu ajutorul acestui ingredient, puteți controla firele de păr electrizate, adăuga strălucire și sigila cuticulele părului de-a lungul întregii sale lungimi. Mătasea hidrolizată, abundentă în Nanoil Liquid Silk Mask este cea mai prețioasă. Lăsați-vă fermecate de formula mătăsoasă și de puterea mătăsii din această mască profesională de păr.

Mătasea – cea mai bună substanță cu care vă puteți trata părul

Nu este exagerat să spunem că mătasea este o substanță uluitoare în îngrijirea părului: nimic nu înfrumusețează părul mai bine decât acest ingredient incredibil, bogat în substanțe esențiale. Mătasea este bogată în:

 • proteine (fibroine) – rețin apa în interiorul părului
 • sericină (proteină adeziv) – oferă strălucire uimitoare și creează un strat de protecție la suprafața părului
 • vitamine (A, F, H, B5, E) – vitamine de neînlocuit pentru înfrumusețarea părului
 • filtru UV – protejează împotriva efectului nociv al soarelui și factorilor externi
 • numeroași aminoacizi (glicină, alanină, fibroină, sericină, lisină) – au proprietăți similare proteinelor (elemente esențiale din structura părului)

Ce efect are mătasea asupra părului?

 • Datorită capacității de a reține apa, mătasea poate absorbi și reține mari cantități de apă pentru a hidrata și hrăni perfect părul.
 • Mătasea netezește structura părului și sigilează cuticulele. Efectul pe care îl obțineți – netezime mătăsoasă, păr impecabil, ușor de stilizat, care nu se încurcă sau electrizează.
 • Mătasea îmbunătățește incredibil atât structura părului, cât și a scalpului.
 • Mătasea conferă finețe părului. De asemenea, previne despicarea vârfurilor. Mătasea protejează părului împotriva deteriorării cauzate de razele soarelui și, în plus, revitalizează culoarea părului.
@nanoil.official#haircare #beautifulhair #nanoil #hairroutine

♬ original sound – NANOIL OFFICIAL

Mătase lichidă: un VIP între substanțele de îngrijire a părului

Mătasea lichidă este cea mai bună formă de mătase – masa moleculară redusă permite pătrunderea în structura internă a părului pentru a repara, hidrata și întări din interior. Această formă de mătase este concepută pentru îngrijirea părului uscat, deteriorat, tern, procesat chimic excesiv și vopsit, care necesită reparare.

Mască de păr cu mătase lichidă de la Nanoil – cea mai bună mătase pentru păr

Toată lumea cunoaște puterea măștilor de păr. Acestea reprezintă tratamentul perfect pe care îl putem aplica cu ușurință din confortul casei. Descoperiți o mască de păr care acționează ca un tratament profesional de salon. Nanoil Liquid Silk Mask oferă o doză mare de mătase de cea mai bună calitate. Conține ingrediente perfecte, netezește structura părului după o singură aplicare și sigilează apa în interior. Aplicarea regulată vă permite să vă reparați rapid părul și să-l hrăniți eficient.

Nanoil Liquid Silk Hair Mask este un remediu minunat pentru toate tipurile de probleme: repară deteriorarea cauzată de vopsirea, îngrijirea zilnică neadecvată și procesarea chimică a firelor de păr. 

De ce Nanoil Liquid Silk Hair Mask este cel mai bun produs?

 1. Ingrediente perfecte: concentrație ridicată de mătase.
 2. Formulă ideală pentru orice tip de păr: o mulțime de produse pe bază de mătase lichidă disponibile pe piață îngreunează părul, însă masca Nanoil are o formulă ușoară și lasă părul puternic și plin de vitalitate: părul nu își pierde volumul.
 3. Utilizare facilă: această mască acționează ca un tratament profesional, însă aplicarea este extrem de facilă. Nu vă plac căștile de duș, tratamentele de lungă durată, încălzirea prosopului cu uscătorul? Sunteți la locul potrivit! Aplicarea măștii Nanoil este simplă, rapidă și convenabilă: trebuie doar să aplicați masca la nivelul părului curat și umed și să clătiți după 10 minute.

Nanoil Liquid Silk Hair Mask – vă puteți aștepta la rezultate rapide

Masca profesională pe bază de mătase pentru aplicare din confortul casei este remediul ideal! Efectele vorbesc de la sine. După prima aplicare, părul are un aspect mult mai frumos. Mătasea din compoziția măștii Nanoil hidratează și repară eficient, protejând în același timp părul. Acestea sunt efectele pe care le veți obține:

 • Păr neted, moale și strălucitor, ușor de stilizat.
 • Păr sănătos și repararea structurii interne.
 • Podoaba capilară este mai puțin predispusă la deteriorare, deshidratare sau despicarea vârfurilor.
 • Păr puternic, care nu se electrizează sau devine static.

De ce nu încercați masca pe bază de mătase lichidă Nanoil, cel mai bine vândut și cel mai bine evaluat produs? Mai multe informații pe www.nanoil.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *