Frumusețe Sfaturi folositoare

Care Este Cel Mai Bun Kit de Ridicare și Laminare a Genelor? Consultați Clasamentul și Alegeți Produsul Favorit

Industria frumuseții oferă o mulțime de soluții pentru îngrijirea aspectului dumneavoastră. Acest lucru este valabil și pentru gene, care pot rămâne naturale, în timp ce impresionează cu o curbură și o înălțare remarcabilă. Cum este posibil așa ceva? Ridicarea și laminarea genelor o face posibilă. În ce constă laminarea genelor, cât durează și dacă merită să o încercați? Descoperiți cele mai bune kit-uri de ridicare și laminare a genelor, care pot fi utilizate și acasă.

Ridicarea și laminarea genelor – ce sunt și de ce ar trebui să le încercați?

Ridicarea și laminarea genelor au câștigat popularitate în ultima vreme. Acestea permit să valorificați la maximum frumusețea genelor naturale. Prin urmare, sunt adesea alese de femeile cărora le pasă de un efect natural și durabil.

Ce este un lifting de gene? Este un tratament similar cu permanentul de gene folosit cu ceva ani în urmă. Efectele unui lash lift sunt gene naturale curbate și ridicate. Cum este posibil acest lucru? Efectul asociat cu un lifting de gene provine din aplicarea combinației potrivite de formule. Prima dintre ele deschide întotdeauna cuticula firului de păr și îndepărtează legăturile de cheratină. Acest lucru face ca genele să aibă mai multe șanse de a fi remodelate într-un mod durabil. Odată ce genele sunt curbate corespunzător, se aplică un neutralizator. Acest produs, la rândul său, este conceput pentru a fixa noua formă prin crearea unor legături de cheratină complet noi.

Ce este laminarea genelor? Acest tratament este legat de ridicarea genelor ca etapă finală, ceea ce le conferă un plus de nutriție. Efectele implică, de asemenea, obținerea unor gene naturale mai întunecate și mai groase vizual. În urma unei laminări efectuate corect, genele devin, de asemenea, mai mătăsoase, mai puțin fragile și rețin mult mai bine rimelul.

Kit pentru laminarea genelor – clasamentul celor mai recomandate seturi

Este timpul să prezentăm cele mai interesante kit-uri de laminare a genelor de pe piață. Clasamentul include seturi recomandabile care funcționează foarte bine pentru uz casnic, iar multe dintre ele sunt, de asemenea, o alegere bună pentru saloanele de frumusețe. Mai mulți factori au fost luați în considerare la selectarea kit-urilor individuale. S-a ținut cont nu doar de preț, ci și de complexitatea acestuia, de numărul de aplicații, de dificultatea tratamentului și de calitatea produselor incluse în setul de laminare a genelor.

1. Kit de ridicare și laminare a genelor Nanolash

un set recomandat pentru ridicarea și laminarea genelor acasă

Kit-ul profesional de laminare a genelor de la Nanolash este una dintre cele mai reușite alegeri. Brandul vine cu un kit complet de ridicare a genelor, care poate fi folosit cu succes de orice femeie, indiferent dacă este implicată profesional în liftingul de gene sau dacă va face acest lucru pentru prima dată.

Aplicarea este super ușoară, iar acest set vă permite să efectuați un lifting de gene eficient, rapid și fără probleme. Rezultatele? Gene vizibil curbate, separate și înălțate timp de până la 8 săptămâni. În plus, genele sunt perfect hrănite, mai moi și mai puțin predispuse la rupere.

Kit-ul de laminare a genelor pentru uz casnic de la Nanolash include adeziv de lifting, 10 plicuri de activator, 10 plicuri de neutralizator, 10 plicuri de booster de cheratină și toate accesoriile necesare. Primiți 3 perechi de tije de silicon, care pot fi tăiate liber la lățimea dorită. În plus, există și 3 piepteni, care vă vor ajuta să îmblânziți genele. Conținutul său vă permite să efectuați până la 10 aplicații.

2. Set de ridicare a genelor Thuya

Un kit care va dura mult timp – așa se poate descrie succint setul de la brandul Thuya. Acesta se distinge printr-un număr cu adevărat mare de produse. Fiecare dintre cele 3 produse pentru ridicarea și laminarea genelor – gel permanent, neutralizator și adeziv – vine într-un tub de 15 ml. În plus, kit-ul include un bețișor din lemn și tije de silicon de mărimea M.

Ce vă permite kit-ul de ridicare a genelor Thuya? Acest set vă oferă posibilitatea de a vă curba și ridica genele timp de până la 8 săptămâni. În plus, produsele pot fi folosite pentru a ridica și a lamina sprâncenele. Acesta vă permite să remodelați chiar și cele mai indisciplinate sprâncene.

3. Kit de ridicare a genelor MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Ridicarea și laminarea completă a genelor – kit-ul de la MIYA conține absolut tot necesarul pentru aceste tratamente. Produsele incluse în kit pot fi manipulate cu ușurință atât de profesioniști, cât și de femeile care se vor apuca pentru prima dată de aceste proceduri.

Optând pentru kit-ul de ridicare și laminare a genelor de la MIYA LASH, vă puteți baza pe rezultate care durează până la 6 săptămâni. În acest timp, genele naturale vor fi puternic ridicate, curbate și hrănite. Setul conține produsele și accesoriile necesare pentru laminarea și ridicarea genelor. Acesta include, printre altele, bețișoare speciale, perii, plasturi pentru ochi și tije de silicon.

4. Protein Reconstruction System Zola – kit de laminare a sprâncenelor și de ridicare a genelor

Un kit pentru ridicarea genelor acasă nu trebuie să fie format dintr-o mulțime de produse și accesorii. De asemenea, poate fi foarte simplu. Setul oferit de brandul Zola este un exemplu perfect, deoarece brandul a optat pentru o abordare foarte minimalistă. Sistemul de reconstrucție proteică Brow&Lash Protein Reconstruction System este o modalitate de ridicare și laminare a sprâncenelor și genelor în doar trei pași.

Kit-ul marca Zola include 3 flacoane de soluții de lifting și laminare. Fiecare dintre aceștia este prezentat de un număr care simbolizează pasul spre sprâncene și gene frumoase. Primul flacon este Protein Strong Lifting. Al doilea este Protein Fixer, iar al treilea este Protein Care. Se afirmă că acest set oferă rezultate de lungă durată și că hrănește și hidratează genele fără prea mult efort.

5. Elleebana Lash Lift – kit începător de ridicare a genelor

Elleebana Lash Lift este un kit profesional de ridicare a genelor care ar putea fi descris ca o investiție pe termen lung. Prețul său vă poate descuraja la prima vedere, dar acest lucru se datorează capacității foarte mari de produse. Cu condiția să efectuați tratamentul unul după altul, setul de la Elleebana este suficient pentru 60 de laminări de gene. Fiecare dintre pliculețele de activator și neutralizator conține suficient produs pentru până la 4 aplicări. Setul conține15 pliculețe. Bineînțeles, situația este puțin diferită pentru utilizarea la domiciliu, deoarece pliculețele trebuie folosite imediat după deschidere și nu pot fi păstrate…

Setul de la Elleebana oferă rezultate de durată, care pot fi obținute în doar 20 de minute. Unul dintre avantajele sale este și faptul că fiecare element al setului poate fi achiziționat separat, dacă este necesar.

6. RefectoCil Eyelash Lift

Laminarea genelor în cel mai scurt timp? Este exact ceea ce face posibil setul Eyelash Lift de la RefectoCil. Acest set are o acțiune extrem de rapidă, datorită formulelor de Lashperm și neutralizator. Aceste două produse vă permit să obțineți efectul de gene ridicate și curbate în doar 13 minute. Ca urmare, ridicarea și laminarea genelor nu durează mai mult decât machiajul obișnuit.

Printre altele, produsele conțin colagen și cisteină, însă acestea nu sunt tot ceea ce este inclus în kit-ul de la RefectoCil. Mai conține un flacon de adeziv, două pensule cosmetice, două mini boluri cosmetice, un dispozitiv de ridicare a genelor și 3 perechi de tije de silicon de diferite dimensiuni. Astfel, este ușor să le asortați la tipul de curbură potrivit.

7. Kit de ridicare a genelor Fleeky Lashlift

O privire intens definită ca dintr-un salon de frumusețe? Kit-ul Lashlift de la Fleeky vă permite să obțineți acest lucru. El este, de asemenea, un produs complet, cu produse de lifting și laminare. Pe lângă acestea, producătorul a pus la dispoziție și cele mai necesare accesorii.

Printre accesoriile demne de remarcat se numără două perechi de tije de silicon (mărimile S și M), adeziv, perii pentru gene, pensule pentru aplicare și piepteni. Așadar, setul de la Fleeky permite o îngrijire completă a genelor. Un alt aspect demn de menționat este ambalajul, setul fiind livrat într-o cutie foarte plăcută din punct de vedere estetic. Din acest motiv, este o alegere excelentă nu doar pentru ridicarea genelor la domiciliu. Totodată, este o idee excelentă de cadou.

Ridicarea și laminarea genelor pas cu pas – cum să le efectuați corect?

După ce v-ați echipat cu un kit de laminare a genelor DIY, este timpul să treceți la acțiune. La început, cel mai bine este să extrageți toate elementele setului și să le așezați într-un loc ușor accesibil. Astfel, vă veți asigura că toate formulele și accesoriile necesare sunt la îndemână în timpul ridicării și laminării genelor. Este bine să aveți un demachiant fără ulei și un șampon special pentru gene.

Cu ajutorul acestora, curățați bine genele și pleoapele, astfel încât să nu mai aibă reziduuri de machiaj, praf și sebum. Aplicați tije de silicon de dimensiunea potrivită pentru a curăța pleoapele superioare la linia genelor. Dacă este necesar, acestea pot fi tăiate pentru a se potrivi formei ochiului. Este indicat să le fixați pe pleoape cu ajutorul unui adeziv. Adezivul trebuie aplicat și în partea de mijloc a tijei, astfel încât să puteți pieptăna genele pe suprafața ei.

Este important să piepteneți genele pe tijă cu grijă și să le separați cu precizie. În acest scop, puteți folosi un pieptene special. Pregătirea genelor în acest mod garantează că liftingul de gene este efectuat corect și că toate produsele individuale ajung la fiecare geană.

Odată ce genele sunt fixate pe tijă, puteți aplica produsele incluse în kit-ul dumneavoastră pentru laminarea genelor la domiciliu. Nu uitați să urmați întocmai recomandările producătorului în ceea ce privește ordinea de aplicare și cât timp trebuie să rămână formulele pe gene. Când toate produsele cosmetice incluse în trusa pentru laminarea genelor la domiciliu au fost folosite, trebuie să îndepărtați ușor tijele de silicon de pe pleoape și să vă bucurați de rezultate.