Make-Up

Cele mai recomandate stilouri pentru sprâncene – ALEGERILE NOASTRE – Faceți cunoștință cu cel mai bun stilou pentru sprâncene

De când sprâncenele au devenit cea mai importantă caracteristică pentru machiaj, tratamentul rafinat de micropigmentare a luat amploare. Cu toate acestea, micile incizii pe piele pentru pigmenți asemănători firelor de păr nu sună atrăgător pentru prea multe femei. Din fericire, există o altă modalitate lipsită de durere și mult mai puțin costisitoare pentru a obține #tattoobrow. Un bun stilou pentru sprâncene oferă un efect de micropigmentare nedureros! Care stilou pentru sprâncene este cel mai bun? Pentru a afla, consultați alegerile noastre de top.

Cum să alegem cel mai bun stilou pentru sprâncene?

Vă întrebați cum să găsiți un stilou bun și recomandat pentru sprâncene care vă poate oferi cel mai precis machiaj și să deseneze cele mai subțiri linii care se aseamănă firelor de păr? Am găsit unul perfect pentru asta. Am întocmit clasamentul cu cele mai bune stilouri pentru sprâncene în funcție de:

 1. Formulă durabilă
  Un stilou bun pentru sprâncene trebuie să fie de lungă durată și rezistent la apă, transpirație și întinare.
 2. Aplicator
  Vârful stiloului pentru sprâncene este un aspect foarte important. Cele mai populare se prezintă cu vârfuri asemănătoare unei pene subțiri care asigură cea mai mare precizie.
 3. Ergonomie și confort de utilizare
  Cel mai bun stilou pentru sprâncene ar trebui să fie suficient de subțire pentru a se potrivi bine în mână. Dacă este prea gros și greu, vă va împiedica din a desena o linie perfectă.
 4. Preț
  Asigurați-vă că alegeți un produs de cea mai înaltă calitate, la cel mai bun preț. Vă asigurăm că astfel de stilouri pentru sprâncene există!
 5. Culori și nuanțe
  Un stilou bun pentru sprâncene ar trebui să fie disponibil în culori neutre și rafinate care se potrivesc oricărui tip de sprâncene și de ten: culori calde și reci.

Cele mai recomandate stilouri pentru sprâncene – CLASAMENT – Faceți cunoștință cu cel mai bun stilou pentru sprâncene

Dacă sunteți în căutarea unei modalități mai convenabile și nedureroase pentru a vă stiliza perfect sprâncenele, un stilou bun este soluția perfectă. Acest produs unic este o inovație pentru machiajul sprâncenelor! Care stilou pentru sprâncene este cel mai bun? Pe care să îl alegeți? Nu mai este nevoie să vă confruntați cu aceste întrebări. Consultați selecțiile și recomandările noastre de top și alegeți-l pe cel care vi se potrivește cel mai bine.

1.Nanobrow
Microblading Pen

Mai multe informații: www.nanobrow.ro

NOTĂ 10/10

Dacă visați la sprâncene frumos definite, perfecționate până la cele mai mărunte fire de păr, atunci cu siguranță veți iubi stiloul de la Nanobrow. Fără dubii, acesta este cel mai bun stilou pentru sprâncene, disponibil la un preț excelent pentru o calitate șocantă! Am putea scrie o poezie despre cât de bine umple sprâncenele. Nu e de mirare că acest stilou are atât de multe recenzii pozitive și este atât de recomandat. Acesta este disponibil în cinci nuanțe minunate, toate cu aspect natural și neutru, care se vor potrivi oricărui ten. Formula sa este rezistentă la apă, iar stiloul este foarte rafinat și vă permite să creați linii foarte subțiri. Se potrivește bine în mână și funcționează grozav, așa cum susțin și artiștii de machiaj profesional. Acest stilou pentru sprâncene este rezistent la scurgeri și pete și oferă un machiaj perfect de fiecare dată – cel la care ați visat dintotdeauna! Puteți spune cu încredere că oferă efectul de sprâncene micropigmentate. Trebuie să îl încercați!

2. Anastasia Beverly Hills
Micro-Stroking Detailing Eyebrow Pen

NOTĂ 9/10

Conform multor artiști în makeup, acesta este cel mai bun stilou pentru sprâncene creat de Anastasia Soare. Până la urmă, titlul de „regina sprâncenelor” obligă. Din păcate, acesta vine la un preț ridicat, însă cu siguranță vă veți bucura de unul dintre cele mai bune vârfuri pentru a crea fire de păr prin mișcări precise. Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Brow Pen are o formulă de lungă durată care arată uimitor pe piele. Stiloul nu pătează și nu se întinde în timpul aplicării. Acesta este disponibil în nouă nuanțe, așa că alegerea celei care vi se potrivește nu ar trebui să fie dificilă. Nuanțele variază de la tonuri reci la tonuri calde, însă persoanele roșcate s-ar putea să nu aibă noroc, deoarece nuanțele se axează pe șaten și blond. Acesta este un stilou pentru sprâncene foarte recomandat, în principiu datorită numelui creatoarei care este foarte cunoscută în întreaga lume.

3. Urban Decay
Brow pen + waterproof pencil

NOTĂ 8/10

Acest stilou pentru sprâncene de la renumitul brand Urban Decay este de asemenea clasat în fruntea alegerilor noastre de top. Cosmeticele de la UD impresionează prin calitatea lor. Este oare cazul și acestui stilou? Putem afirma cu încredere că acesta este cel mai bun stilou pentru sprâncene? Un lucru este sigur, este unul dintre cele mai demne de remarcat și, de asemenea, neobișnuite. O surpriză plăcută este faptul că produsul are două capete, cu un stilou într-o parte și un creion în cealaltă parte. Nuanțele stiloului și creionului se completează reciproc, creionul având un vârf foarte bun, deși nu este cel mai subțire pe care l-ați putea găsi în farmacii. Este gândit mai mult pentru a defini liniile sprâncenelor decât pentru a desena linii. Dezavantajul acestui duo este că atât stiloul, cât și creionul, au jumătate din cantitate deoarece ambalajul găzduiește două produse. Stiloul de la Urban Decay este rezistent la apă și ușor pigmentat.

4. Tarte
Big Ego DIY

NOTĂ 7/10

Acesta este un produs bun de la un brand renumit și foarte respectat: nu e de mirare că este un stilou pentru sprâncene atât de recomandat. El se distinge prin vârful său neobișnuit, înclinat. Acest vârf conic este utilizat pentru mișcări ușoare care să creeze un efect de fire de păr reale. Funcționează? Părerile sunt împărțite și depinde de preferințele fiecăruia. Stiloul pentru sprâncene de la Tarte Big Ego este disponibil în trei nuanțe și este rezistent la apă, transpirație și întindere. Avantajul său cel mai mare, care este lăudat de mulți consumatori, este acela că are în compoziție ulei de arbore de ceai și vitamina E, care hrânesc sprâncenele și hidratează pielea.

5. Stila Cosmetics
Stay All DayBrow Color

NOTĂ 6/10

Stiloul pentru sprâncene Stila Cosmetics’ Stay All Day Brow Color vine cu un vârf rafinat și plăcut, perfect pentru crearea liniilor subțiri. Cu toate acestea, vârful ar fi putut fi puțin mai lung pentru a asigura o mai mare precizie și o aplicare mai ușoară, însă, cu toate acestea, este un stilou pentru sprâncene decent. Acesta este singurul produs cu o formulă îmbogățită cu miere hidratantă, aloe vera și extract de mușețel. Formula este rezistentă la apă și nu se întinde pe parcursul zilei, iar pentru acest motiv, acest stilou pentru sprâncene este foarte recomandat.

6. MAC
Shape + Shade Brow Tint Pen

NOTĂ 5/10

Un alt stilou recomandat pentru sprâncene care a obținut popularitate datorită unei caracteristici neobișnuite: la un capăt este echipat cu un stilou pentru umplerea sprâncenelor, pe când la celălalt capăt este inclusă o pudră satinată pentru sprâncene. Această caracteristică asigură că stiloul nu doar că poate crea mișcări asemănătoare firelor de păr, dar, le poate și umple cu ajutorul pudrei. Stiloul pentru sprâncene de la MAC este disponibil în șapte nuanțe drăguțe și naturale. Oare l-a făcut o astfel de inovație să fie cel mai bun stilou pentru sprâncene? Un lucru este cert, l-a făcut cel mai interesant. Păcat însă că pudra nu este foarte durabilă. Din fericire, stiloul va putea fi utilizat mai mult timp.

7. Benefit
Precisely, My Brow

NOTĂ 4/10

Un stilou pentru sprâncene foarte interesant și destul de recomandat, cu un micro-filtru special. Benefit Cosmetics a creat un stilou decent pentru sprâncene care vă permite să creșteți acoperirerea, în timp ce vârful său este diferit de toate celelalte: este un vârf cu 3 dinți care desenează 3 linii simultan în locul doar uneia. Aveți nevoie de destul de multă îndemânare pentru a vă umple sprâncenele cu acesta, deoarece la o apăsare prea tare pe piele sau un moment de neatenție, va determina liniile să se amestece, formând o singură linie groasă și neplăcută. Formula sa este rezistentă la apă și se usucă rapid, așadar dacă ceva nu merge bine, este relativ dificil să se retușeze. Stiloul pentru sprâncene Benefit este disponibil în patru nuanțe.