Corp

Cum ne putem îngriji genele pentru a le întări, a le face mai lungi și mai dese?

Știm cu toții că genele frumoase, mai lungi și voluminoase sunt adevărate chei pentru un machiaj minunat și un plus de farmec. De aceea toată lumea își dorește un look de invidiat cu gene dese, lungi și frumoase. Din fericire, există mai multe tratamente și metode de îngrijire a geneleor care pot îmbunătăți aspectul acestora și, mai presus de toate, să le ofere o protecție bună. Există multe produse pe piață care vă pot ajuta să obțineți gene mai strălucitoare, mai lungi și mai dese. Desigur, cea mai importantă parte a îngrijirii geneleor este folosirea metodelor și a produselor potrivite pentru a le menține într-o formă perfectă și a le întări.

Cum ne putem îngriji genele?

Există mai multe tratamente pentru a avea gene mai dese, mai lungi și mai rezistente și toate au un singur scop – să vă ajute să obțineți genele pe care și le doriți.

Tratamentul cu ulei de ricin

Uleiul de ricin este cunoscut ca unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru îngrijirea geneleor. Aplicarea acestuia pe gene are numeroase beneficii: hidratează genele, le întărește și le face mai frumoase. Uleiul de ricin are, de asemenea, o mulțime de antioxidanți și vitamine precum A, E și D care contribuie la elasticitatea și rezistența firului. Aplicarea uleiului de ricin se poate face în mod regulat de 2-3 ori pe săptămână. Se presară câteva picături pe vârful degetelor și se masează ușor pe gene. Apoi, clătiți bine cu apă caldă și spălați genele cu un săpun blând din când în când.

Tratamentul cu serul pentru gene

Serul pentru gene poate fi folosit pentru a vă oferi gene mai dese și mai lungi, fără a vă expune stresului cauzat de produsele de tăiere și coilire, care pot fi dăunătoare părului. Serul pentru gene se aplică de obicei pe gene, la baza firelor și la extremități. Utilizarea serumului poate ajuta la stimularea creșterii naturale a genele și îmbunătățește culoarea, textura, volumul și densitatea acestora.

Tratamentul cu aloe vera

Aloe vera este cunoscut ca unul dintre cele mai eficiente tratamente de îngrijire a pielii și, de asemenea, pentru gene. Aloe vera conține antioxidanți și vitamine care hrănesc și hidratează genele. De asemenea, acesta stimulează creșterea mai rapidă a lor, îmbunătățind aspectul și volumul. Puteți folosi suc de aloe vera aplicându-l direct pe gene și masându-le, sau puteți folosi produse pe bază de aloe vera, cum ar fi cremele și serurile special create pentru stimularea creșterii și îngrijirea genele.

Tratamentul cu vitamina E

Vitamina E este una dintre cele mai benefice vitamine pentru gene și poate fi folosită pentru întărirea și îmbunătățirea volumului și densității acestora. Vitamina E conține antioxidanți și vitamine care pot hrăni și revitaliza genele. Mai mult decât atât, aceasta poate reduce fragilitatea și căderea fără să interfereze cu creșterea. Vitamina E se poate aplica pe gene și se poate lăsa de multe ori pe zi. O altă metodă de a utiliza vitamina E este prin consumarea acesteia sub formă de suplimente alimentare sau prin aplicarea directă, în formă de capsule pe baza de ulei, pe gene.

Tratamentele cu ulei esențial

Uleiurile esențiale pot fi, de asemenea, folosite pentru îngrijirea geneleor. Uleiurile esențiale precum lemnul de trandafir, uleiul de ricin, uleiul de măsline, uleiul de lavandă, uleiul de jojoba și uleiul de cocos sunt toate excelente pentru creșterea și întărirea geneleor. Acestea conțin ingrediente nutritive precum acizi grași, vitamine și minerale care îmbunătățesc starea pielii și a părului. Aplicați câteva picături pe gene în fiecare seară și lăsați-o peste noapte pentru ca ingredientele să acționeze asupra firelor de gene.

Exerciții pentru gene

Exercițiile pentru gene sunt o altă opțiune pentru a vă ajuta să obțineți gene mai lungi, mai strălucitoare și mai dese. Acestea se bazează pe stimularea firelor de păr prin masare ușoară a scalpului și a geneleor. Exercițiile sunt recomandate de două ori pe săptămână și vă pot ajuta să obțineți gene mai frumoase și sănătoase.

Eliminarea gene vechi

Pentru a vă putea bucura de rezultatele îngrijirii