Frumusețe

HD Brows – Frumusețea în Formă Bună!

HD Brows modelează sprâncenele la nivel complet diferit. Această metodă inovatoare, unică a devenit cel mai nou tratament în Marea Britanie. HD Brows se concentrează în principal pe forma sprâncenelelor și nu pe eliminarea parului. Având forma sprâncenelor drepte pe fața ta, se poate face o mare diferență. Te poate face să arăți mai tânără, fața ta pare mai subțire, iar caracteristicile sale sunt atenuate. Tratamentul este potrivit pentru oricine, indiferent de vârstă, sex, colorarea pielii și este, de asemenea, recomandat pentru aproape toate tipurile de creștere a părului în zona frunții.

Puteti vedea HD Brows pe fețele multor staruri, cum ar fi Jenni Frost și Cher Lloyd. Kate Prince le iubește atât de mult încât a decis să se antreneze și în cadrul procedurii HD Brow.

HD Brow este tratamentul șapte pași și o combinație de diferite tehnici, inclusiv nuanțare, ceară pentru a crea forma finală a sprâncenei. HD-ul vostru stilat va analiza în primul rând forma feței și va lucra cu tine pentru a decide ce formă se potrivește personalității tale și caracteristici faciale mai bune. Nu există doi oameni care au aceleași sprâncene deci puteți avea orice stil de sprâncene doriți; de la subțiri, de culoare închisă sau foarte definite.

FHHH

Următorul pas în tratament este nuanța frunții. Nuanțele HD sunt folosite pentru a uniformiza sau întuneca culoarea sprâncenei. Apoi culoarea este definită, excesul de păr de pe frunte va fi cerat. Foarfece speciale sunt folosite pentru a tunde părul înapoi lung și indisciplina pentru a crea un look mult mai simplificat. Apoi este timpul pentru smulgerea părului cu firul special. Threading este o artă străveche de îndepărtare a părului originar din Est. Stilistul foloseste fir de păr să amestece zona frunții concentrandu-se pe zona de deasupra liniei de frunte.

Orice drept pe parul stângă va fi tweezed la prefect HD brows. Ultimul pas presupune liniștitor pielea care a fost închis pentru sprancenele cu calmant tonic. Pulberi minerale speciale sunt aplicate în zona pentru a calma și camufleze orice roșeață. HD Brow Beater este aplicat pentru a seta părul frunte în loc pentru o finisare imatur. Eleganta va utiliza apoi fie fruntea creion HD sau HD frunte palet pentru a umple eventualele lacune și vă sfătuim pe ingrijire. Finally dar important, ultimul pas este îngrijire la domiciliu și acest lucru este în jos pentru a vă. Pentru a vă asigura că sprancenele arata perfect între vizitele, veți fi informat cum să aibă grijă de acest domeniu sensibil fata.

hd-brows-manchester

Pentru cei dintre voi care ați smult sprâncenele, nu este posibil să vedeți imediat rezultatele tratamentului. Sprâncenele tale ar putea dura până la un an pentru a crește din nou. Pentru a accelera cresterea sprâncenelor folositi Serul Nanolash o dată pe zi pe pielea curată,. Acesta este dotat cu vitamine esențiale și agenți activi care cresc circulația foliculilor de păr. Serul Nanolash este de asemenea recomandat să crească mai mult și să îngroașe genele. Aplicați produsul pe orice zone rare ale genelor sau sprâncenelor, iar acestea se vor regenera în termen de 8 săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *