Make-Up

Extensii gene false – ieftin sau scump?

Extensiile genelor false reprezintă cel mai rapid tratament de înfrumusețare de creștere de peste tot în lume. Femeile le plac, pentru că nu mai trebuie să se ostenească în fiecare dimineață. De asemenea, este perfect pentru vară atunci când nu ne-am prefera să purtăm niște machiaje complicate, dar ne-ar merge mai degrabă sote. Genele semi-permanente face genele să pară mai lungi si mai groase prin aderarea unei gene false cu cea naturală, cu un adeziv sigur, testat clinic. Genele false vin în diferite lungimi de la 9 la 14 mm, formă și grosime.

predlžovanie rias3

În funcție de fiecare ciclu al genei în parte, genele semipermanente pot dura până la trei luni. Pentru a păstra genele, iar acestea să arate complete și dense, este recomandat să să facă întreținerea cu umplutură la fiecare trei săptămâni. După tratament, este esențial să se evite orice fel de produse pe bază de ulei de make-up, deoarece acestea pot dizolva adezivul care rezultă în genele false care se încadrează. Toate tipurile de gene sintetice bune sunt foarte ușoare și nu ar trebui să fie mai ușoare decât cele naturale. Dacă se întâmplă asta înseamnă că tehnicianul de frumusețe a aplicat gene care sunt fie prea grele sau prea multe.

A doua opțiune este creșterea genelor lungi, cu ajutorul serului. Formula bogată în agenți activi hrănește foliculii genelor și promovează creșterea sănătoasă a părului. În termen de câteva săptămâni de consum regulat, genele sunt mai lungi și mai dense. Nanolash și Latisse sunt doar câteva mari Seruri Lash, care pot crește lungimea genelor cu 60%. Genele,la fel ca parul, au nevoie de hidratare corespunzătoare și hrană, astfel încât acesta să poată crește lungi si puternice.

Studiile au arătat că femeile care au folosit seruri genelor au mai puține gene care se încadrează atunci când se demachiază. Genele atunci cand sunt tratate cu ser genelor cresc cu 5 mm medie mai mult. Cea mai mare parte a produselor de creștere a genelor trebuie sa fie utilizate sistematic pentru cel puțin 2 luni. După această perioadă, este suficient să se aplice serul genelor de două ori pe săptămână pentru a menține rezultatele. Aceste produse sunt sigure pentru zona sensibilă a ochilor și nu provoacă nici o iritație sau roșeață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *