Make-Up

Machiaj în stilul Twiggy

Cea mai mare lovitura din următoarea toamna este stilul Twiggy. Cine a fost Twiggy? A fost un model de moda și o cântăreață care a luat incendiat lumea în 1960. Ea a fost văzută în toate podiumurile celor mai importanti designeri peste tot în lume. Twiggy a fost bine cunoscuta ca fiind foarte subțire, cu părul scurt și ochii mari. Când a devenit celebra, ea avea numai 17 si multe femei tinere au încercat să urmeze stilul ei. Nu purta niciun machiaj în afară de ochii negri puternice, cu gene extrem de lungi. Primul lucru pe care doriți să il faceți este să aplicati fondul de ten. Este important ca fondul de ten să aibă acoperire luminoasă. Crema hidratanta colorată a cremei BB poate fi alternativa perfecta pentru fondul de ten regulat si lichid.

twiggy2

Anii 1960 a fost momentul în care pielea palidă a fost foarte la modă, așa cum a fost totul despre tinerețe. Dacă aveți pistrui să le arate prin make-up ca ta va arata măgulitoare cu acest aspect Twiggy. Utilizați concealer pentru a acoperi orice decolorare a pielii. În acest fel veți obține o acoperire completă în zonele care nu sunt perfect, dar va tine lumina make-up și luminoase. Set totul cu pulbere presată și este timpul pentru a trece la ochi.

dasdsadEvitați orice blush sau bronzer ca anii 1960 au fost toate despre ochii. Pentru a crea ochi uimitoare tot ce aveti nevoie de un întuneric ochi umbra, un contur lichid, și un rimel. Construi linia socket folosind umbra in coltul exterior al ochiului și să aducă tot felul au fost cutelor este. Tamponați ușor umbra în piele, deoarece este cea mai întunecată zona acestui make-up. Ia, perie ochi moale si se amesteca toate liniile dure din cutelor. Se va crea iluzia de mari, ochi papusa copil, care au fost atat de popular la acea vreme. Folosiți aceeași umbra a umfla pleoapa inferioară chiar sub linia genelor. Aplicați conturul lichid incepand din interiorul ochiului, trage linie peste, și scutura-l. Lashes trebuie să fie foarte lung și gros. Folosiți un rimel ultra-negru și acoperi genele iubitul cu ea. Aplicați două sau trei straturi pe genele de jos și lipici perechea de falsies a genelor superioare pentru a obține aspectul Twiggy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *