Corp

Surprindeți-vă prietenii cu un aspect elegant și profesional al unghiilor dumneavoastră

Unghiile tale sunt imaginea ta. Ele vorbesc despre tine, despre gusturile tale și despre atenția pe care o acorzi aspectului tău personal. Dacă esti in cautare de sfaturi despre cum să îți menții manichiura pentru mai mult timp și în cea mai bună condiție, sunteti în pagină potrivita!


1. Evitati Produsele Agresive

Primul sfat pentru a menține unghiile manichiurate este de a evita produsele agresive. Produsele chimice pot afecta unghiile și pot duce la deteriorare.

2. Protectia Unghiilor

Daca muncesti cu mainile, foloseste manusi de protectie. Exista protectie pentru unghii in forma de un gel transparent ce se aplica ca si top coat.

3. Consumati Alimente Bogate in Vitamine si Minerale

Mâncând mai multe alimente bogate în vitamine și minerale, unghiile tale vor fi mai puternice și mai sănătoase. Alimente care contribuie la sănătatea unghiilor includ oua, ciuperci, spanac, cereale integrale, linte, fasole și nuci.

4. Evitați Roșul

Ați deschis vreodată o cutie de vopsea roșie și ați constatat că vopseaua era imposibil de îndepărtat? Același lucru se întâmplă dacă vă vopsiți unghiile cu oja roșie. Oja roșie este probabil cea mai dificilă de îndepărtat dintre toate culorile de oje.

5. Evitați Taierea Cuticulelor

Cu toate că este o practică comună în saloanele de înfrumusețare, tăierea cuticulelor rănește țesutul din jurul unghiei și poate duce la infecții și alte probleme. Dacă doriți să aveți un aspect îngrijit, mai bine împingeți cu grijă cuticulele înapoi cu un tampon de bumbac înmuiat într-un ulei sau într-un produs special conceput pentru a înmuia cuticulele.

6. Folosiți Produsele Corecte

Toate produsele de care aveți nevoie pentru a vă îngriji unghiile pot fi achiziționate la un magazin de cosmetice sau la un salon de înfrumusețare. Un kit de manichiură conține de obicei o pilă de unghii, o piatră ponce, o pensulă pentru cuticule și o cremă hidratantă. Folosiți-le corect pentru a menține unghiile în formă bună.


Concluzie

Un manichiura impecabila necesita constanta si atentie. Daca aveti grija de unghiile dumneavoastra, o sa va bucurati de un aspect frumos si sanatos. Deci, urmați aceste sfaturi pentru a vă asigura că aveți mereu unghii de invidiat!