Make-Up

Top 5 alegerile noastre: clasamentul celor mai bune mascare pentru sprâncene

Top 5 alegerile noastre: clasamentul celor mai bune mascare pentru sprâncene

Poate este un clișeu, dar totuși, 100% adevărat: sprâncenele sunt responsabile de forma întregii fețe – ele accentuează ochii și atrag atenția. Fiecare femeie visează la sprâncene frumoase și stilizate perfect: machiajul pentru sprâncene este un pas obligatoriu în rutina zilnică. În zilele noastre, machiajul natural este predominant deoarece evidențiază frumusețea naturală, motiv pentru care mascara pentru sprâncene devine din ce în ce mai populară. Am întocmit acest clasament pentru a-i ajuta pe ceilalți să găseasca cea mai bună mascara. Aruncați o privire și alegeți-vă favorita!

Ce efecte oferă mascara pentru sprâncene?

O mascara bună pentru sprâncene vă permite să obțineți efecte incredibile pentru machiaj! La ce vă puteți aștepta de la o mascara ideală pentru sprâncene?

 1. Volum maxim pentru sprâncene.
 2. Definiție îmbunătățită pentru fiecare fir de păr mărunt.
 3. Sprâncene accentuate cu o culoare naturală aleasă corect.
 4. Fire de păr așezate și stilizate perfect.
 5. Performanță de lungă durată până la îndepărtarea machiajului.
 6. Procesul de demachiere este blând, fără frecarea pielii. 
 7. Firele de păr sunt hrănite datorită ingredientelor de îngrijire.
 8. Machiaj frumos al sprâncenelor, neaglomerat și non-lipicios.

Mascara bună pentru sprâncene – pe care să o aleg?

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune mascara pentru sprâncene, clasamentul pe care l-am pregătit poate fi foarte util: nu este nevoie să pierdeți timp căutând cu orele și citind o mulțime de recenzii și comentarii online. Am făcut asta în locul dumneavoastră și am ales câștigătoarea! Vă prezentăm mascare care, conform utilizatorilor, sunt cele mai bune alegeri pe piața frumuseții. Selecția de mascare pentru sprâncene este foarte vastă. Care sunt cele mai potrivite pentru a obține un machiaj cu aspect uimitor și natural? Fiecare mascara menționată este caracterizată de diferite calități, nuanțe, performanță și de către tipul baghetei. Cu siguranță le veți găsi și pe cele care conțin ingrediente pentru îngrijirea sprâncenelor. Cu următorul clasament, orice fană a machiajului poate găsi cu ușurință cea mai bună mascara.

Top 5 alegerile noastre: clasamentul celor mai bune mascara pentru sprâncene

Locul 1. Nanobrow Shape Mascara – cea mai bună mascara pentru sprâncene!

 • Cantitate: 7ml
 • Preț: corect în raport cu capacitatea și performanța
 • Opinii: mascara de la Nanobrow a obținut cele mai strălucitoare recenzii

Nu poate fi decât o singură câștigătoare, iar mascara de la Nanobrow este fără îndoială uluitoare! Nu am putut găsi niciun defect! Cosmeticul este de calitate premium, deoarece asigură un machiaj pentru sprâncene excelent, indiferent de grosimea, culoarea sau densitatea sprâncenelor.

Produsul maschează zonele rare și le completează cu culoare, oferind volum fiecărui fir de păr astfel încât sprâncenele să fie îmbunătățite vizual, pline, groase și mai accentuate. Stilizează, fixează și dă formă impecabilă sprâncenelor, totul datorită baghetei unice, rafinate și dense. Formula sa inovatoare cu adaos de siliciu lasă firele de păr netede și incredibil de moi. Nuanțele sunt foarte naturale și dau firelor de păr rezultate catifelate uimitoare și definiție – fără efecte lipicioase. Nanobrow Shape Mascara garantează perfecțiune 100% și performanță de lungă durată în machiajul sprâncenelor!

Locul 2. Dior Diorshow On Set Brow

 • Cantitate: 5ml
 • Preț: puțin ridicat în comparație cu cantitatea
 • Opinii: mascara de la Dior a obținut numeroase recenzii pozitive

Diorshow On Set Brow este o mascara pentru sprâncene care conține 90% ingrediente naturale. Colorează foarte bine și mărește volumul sprâncenelor într-o clipită, asigurând un rezultat natural și un aspect fixat timp de 24 de ore. O veți iubi, în special dacă acordați atenție formulei rezistente la apă și lipsei senzației de păr aspru. Nuanțele sunt relativ bune și se vor potrivi cu majoritatea culorilor naturale ale sprâncenelor. 

Locul 3. Lancome Sourcils Styler Brow Mascara

 • Cantitate: 6,5ml
 • Preț: puțin costisitor
 • Opinii: mascara de la Lancome a obținut o mulțime de recenzii pozitive

Această mascara devedește a fi o alegere populară, deși prețul său lasă de dorit. Lancome Sourcils Styler Brow Mascara a fost concepută în colaborare cu Lisa Eldridge, una dintre cele mai experimentate și respectate artiste de machiaj profesionist. Această mascara îngroașă vizual sprâncenele, le accentuează culoarea și evidențiază ochii. Fixează machiajul destul de bine: rezistă până la 14 ore, iar bagheta neobișnuită se adaptează cu succes sprâncenelor, făcând machiajul să fie o sarcină ușoară. Cu toate acestea, există și un dezavantaj: nu am reușit să găsim o nuanță suficient de închisă, care să se potrivească celor cu sprâncene negre, aproape negre sau maro foarte închis.

Locul 4. Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara

 • Cantitate: 7,7ml
 • Preț: foarte ridicat
 • Opinii: mascara de la YSL a obținut un număr moderat de recenzii pozitive

O altă mascara care a fost concepută de către un artist în makeup renumit și foarte apreaciat – Lloyd Simmonds. Este una dintre cele mai durabile mascara menționată aici: rezistă pe sprâncene până la 45 de ore, deși nu suntem siguri cine ar dori să poarte machiaj atât de mult timp. Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara este destul de dificl de îndepărtat și necesită timp, deoarece implică frecarea pielii. Cu toate acestea, un machiaj atât de durabil este fără îndoială util pentru prezentările de modă și ședințele foto, acolo unde modelele trebuie să arate impecabil, iar machiajul ar trebui să reziste în orice condiții. Din păcate, această mascara este disponibilă în doar două nuanțe.

Locul 5. BENEFIT Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel

 • Cantitate: 3ml
 • Preț: ridicat
 • Opinii: mascara de la Benefit a obținut păreri bune

Această mascara nuanțată este echipată cu un aplicator mic, clasic, care nu murdărește pielea, însă are tendința de a aglomera și de a lipi firele de păr. Mascara mărește fără îndoială volumul sprâncenelor și le stilizează relativ rapid. Conține microfibre care aderă la firele de păr, oferind un efect de sprâncene mai groase și mai expresive. Un alt avantaj este rezistența la apă și durabilitatea. Mascara oferă de asemenea o aplicare foarte ușoară. BENEFIT Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel este disponibil în zece nuanțe. Unele persoane consideră acest aspect un plus deoarece asigură o selecție perfectă a nuanțelor, în timp ce alte persoane, consideră ca o gamă largă de nuanțe face dificilă alegerea culorii corecte, deoarece se aseamănă prea mult.