Cumpărături Frumusețe

Cel mai bun ulei de păr? În sfârșit, Nanoil este aici!

“Acest balsam de păr nu funcționează”

“Aceasta face ca parul meu să fie banal”

“ Nu văd’ nici o diferență”

“ Acest produs mi-a făcut părul deshidratat”

“ Acest produs mi-a încărcat părul”

“ L-am’ folosit-o timp de patru săptămâni, si parul meu inca arată… lipsit de luciu”

Dacă ’ ai am spus oricare dintre aceste propoziții, înseamnă că n-ai găsit produsul de îngrijire a părului potrivit încă (la fel ca cele mai multe femei). Fiecare femeie știe din experiență că nu e ’ ușor. Fiecare dintre noi este diferit si are nevoi diferite atunci când vine vorba de îngrijirea părului. Cele mai multe companii care vând produse pentru păr par să ignore acest fapt.

Între timp, alegerea de îngrijire adecvată ar trebui să înceapă cu determinarea celui mai important criteriu: ce (și de ce) îi place parul nostru. porozitatea parului este acest tip de criteriu. Aceasta caracterizează starea și aspectul coafurii noastre. Vei verifica daca parul tau este sanatos sau foarte deteriorat prin identificarea porozitatea părului. Acesta nu e ’ greu de făcut, deoarece forma și aspectul părului nostru de multe ori ne permit să se determine în mod corespunzător porozitatea.

Porozitatea părului – de ce este atât de crucială?

Porozitatea părului – în termeni simpli – este determinată de mărimea golurilor dintre tulpina părului și cuticule. Părul deteriorat are cuticule mai ridicate (numit păr cu porozitate ridicată). Părul cu porozitate scăzută are cuticule care se țin de tulpina părului. Acest tip de păr arată sănătos, gros și rezistă la deteriorare și deshidratare dar totodată este ușor să devină încărcat sau să deterioreze scalpul.

Porozitatea afectează modul în care coafura arată și modul în care părul reacționează la îngrijirea părului. Părul stresat are cuticulele ridicate care au nevoie de diferite substanțe față de părul cu porozitate scăzută și cuticule închise.

Uleiul de păr Nanoil – de ce este cel mai bun?

Uleiul de păr Nanoil satisface  nevoile tuturor tipurilor de porozități ale părului. Este un produs inovator disponibil în 3 versiuni. Fiecare dintre ele este potrivită pentru un tip diferit de păr.

Lista ingredientelor conține uleiuri naturale corect alese care au fost folosite cu succes pentru repararea p[rului ;i protec’ia acestuia de decenii. Uleiurile naturale sunt făcute din diferite particule, așadar sunt potrivite pentru starea cuticulelor părului. De aceea, uleiul de păr Nanoil are cel mai bun echilibru de uleiuri care se potrivesc cu toate tipurile de porozitate. Vei fi plăcut surprinsă de cantitatea de uleiuri inclusă în fiecare versiune. În afară de uleiurile prețioase ce au din abundență acizi grași saturați și nesaturați, uleiul de păr Nanoil conține ingrediente naturale, inovatoare care protejează, înfrumusețează și repară deteriorările de pe suprafața părului și totodată contribuie la creșterea mai rapidă a părului și oferă volum(complex unic de kerastim și baicapil care stimulează rădăcinile părului, așadar, dacă ungem părul și scalpul regulat, ne putem bucura de o creștere a unui păr nou, așa numitul păr de bebeluș).

Cum arată fiecare versiune a uleiului de păr Nanoil?

Trebuie să alegei uleiul de păr Nanoil potrivit pentru părul tău. Nu este complicat. De obice, tot ce trebuie să faci este să-ți analizezi în detaliu coafura.

Păr gros, rigid, fără volum, gras: alege Nanoil pentru păr cu porozitate scăzută.

Va facilita aranjarea, îl va proteja împotriva deteriorării, va ridica rădăcinile, spori volumul, îmbunătăți aspectul părului oferim finețe. Datorită uleiului Nanoil, părul tău va deveni mai gros, va crește mai rapid și scalpul nu va mai fi gras.

Volum și grosime medie, tinde să se deshidrateze (în special vârfurile), încrețire excesivă, devine adesea banal, începe să cadă: alege Nanoil pentru păr cu porozitate medie.

Această versiune a Nanoil conține șase uleiuri naturale de foarte bună calitate și un complex de ingrediente de condiționare (mătase și vitaminele A și E) și substanțe care stimulează creșterea părului și crește volumul (kerastim și baicapil). Uleiul de păr Nanoil înfrumusețează imediat prin sporirea luciului și al eleasticității. Asigură un nivel adecvat de hidratare, face aranjarea mai ușoară, repară, împuternicește și protejează părul de la rădăcină până la vârf. Ungerea regulată a scalpului cu Nanoil va lăsa scalpul curat și sănătos. De asemenea va fortifica rădăcinile părului și va spori funcționarea acestora.

întinerirea părului cu ulei Nanoil

Păr extrem de deshidratat, deteriorat datorită vopsirii și oxigenării, se rupe ușpr, fragil și fără luciu: alege Nanoil pentru păr cu porozitare ridicată.

Nanoil pentru păr deteriorat (porozitate ridicată) oferă îngrijire complexă, face părul puternic și îl repară. Nanoil va reconstrui structura de cheratină a părului și va restaura vitalitatea și sănătatea. Nanoil pentru păr cu porozitate ridicată constă în șase uleiuri exotice foarte apreciate. Particulele din aceste uleiuri se potrivesc perfect între solzii ridicați ai cuticulelor.

Cum să folosești uleiul de păr Nanoil?

Unul dintre beneficiile de necontestat ale Nanoil este faptul că fiecare din cele trei variante pot fi folosite într-o varietate de feluri, în funcție de ceea ce părul nostru are nevoie. Uleiul va funcționa ca un elixir reparator și reconstructor și ca un ser de înfrumusețare și de sporire a luciului. Te va ajuta să-ți aranjezi părul, să-l protejezi de încrețire și aranjarea la cald. Uleiul conține loțiune de plajă pentru ca soarele să nu fie o problemă. FIecare versiune poate fi folosită ca ser pentru vârfuri despicate, balsam pentru clătire sau cu acțiune lentă, o adiție la masca ta de păr preferată. Metode de aplicare infinite – luxul pe care nici un alt balsam nu il poate oferi. Nanoil este un produs de nelipsit din baia ta! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *