ICONSIGN Brow Lamination

Clasamentul celor mai bune seturi de laminare a sprâncenelor nu ar fi complet fără un set destul de popular, mai ales datorită aplicării sale relativ facile și recipientelor de tratament numerotate. Setul de lifting și laminare a sprâncenelor ICONSIGN conține tot ce aveți nevoie pentru a vă lamina sprâncenele acasă. Producătorul vă asigură că 10 tratamente sunt suficiente, deși, în realitate, lucrurile pot sta diferit. Efectele probabil că nu vor rezista la fel de mult ca în cazul celorlalte produse listate aici, dar prețul acestui set de laminare este ceva mai scăzut. ICONSIGN Brow Lamination Home Lamination Kit conține: 1  Perm, 2 Fixativ, 3 Nutriție, 4 adeziv și pensula Y. Acest set facilitează laminarea sprâncenelor acasă și se dovedește a fi o opțiune bună pentru novice.

Recenzii ICONSIGN Brow Lamination: acest set de laminare a sprâncenelor are un dezavantaj și anume lipsa unui film osmotic necesar tratamentului.

Cum se folosește setul de laminare a sprâncenelor Icosign?

Rețeta pentru laminarea sprâncenelor acasă cu setul Icosign decurge după cum urmează:

 1. Degresați pielea și îndepărtați machiajul.
 2. Aplicați un pic de Vaselină în jurul sprâncenelor.
 3. Aplicați un strat subțire de adeziv în jurul sprâncenelor. Apoi, folosiți periuța pentru a vă stiliza sprâncenele și oferi forma dorită, apoi așteptați 1 minut.
 4. Aplicați #1 Perm la nivelul sprâncenelor, acoperiți sprâncenele cu folie (nu este disponibilă în set) și așteptați 5-8 minute.
 5. Îndepărtați produsul de pe sprâncene folosind pensula specială Y, apoi aplicați #2 Fixation la nivelul sprâncenelor și acoperiți sprâncenele din nou cu folie. Așteptați până la 8 minute.
 6. Îndepărtați reziduurile cu pensula Y. Apliați uleiul hrănitor #4 la nivelul sprâncenelor.
 7. Nu vă spălați fața cu apă fierbinte timp de 8 ore după tratament.

Setul de laminare a sprâncenelor Iconsign

BENEFICII
 • Un preț destul de bun.
 • Instrucțiuni clare și relativ facile.
DEZAVANTAJE
 • Efecte de scurtă durată.
 • Nu foarte eficiente.
 • Folia nu este inclusă în set.

De unde se poate achiziționa setul de laminare Iconsign

Drogherii fizice și online, saloane de frumusețe și distribuitori locali.