Nanobrow Lamination Kit

Întrebați: ce set de laminare a sprâncenelor recomandați? Pe acesta! Nanobrow Lamination Kit este perfect rafinat și extrem de facil de utilizat pentru a se asigura că laminarea sprâncenelor acasă decurge rapid și impecabil! Este foarte practic: conține tot ce aveți nevoie pentru stilizarea sprâncenelor și toate recipientele sunt corespunzător numerotate și etichetate cu precizie. Astfel, știți exact de produs să folosiți pas cu pas și cât timp să-l lăsați să acționeze la nivelul sprâncenelor. Nanobrow Lamination Kit vă permite să vă stilizați și modelați sprâncenele rapid și ușor exact așa cum doriți, asigurând sprâncene impecabile timp de multe săptămâni! Nanobrow oferă un set de laminare a sprâncenelor profesional care va satisface chiar și cele mai exigente consumatoare. Acest set de laminare este potrivit atât pentru utilizare în saloane, cât și acasă! Ar trebui, de asemenea, să știți că Nanobrow Lamination Kit nu doar stilizează, ci și îngrijește sprâncenele. Printre altele, soluțiile sunt îmbogățite cu ulei de floarea soarelui, care hrănește, înfrumusețează și protejează sprâncenele. De aceea, setul de laminare a sprâncenelor Nanobrow este atât de bine evaluat și ales cu entuziasm de consumatoare. Setul de laminare a sprâncenelor Nanobrow conține: Adeziv sprâncene (7ml / 0.24 fl oz), loțiune StepOne Lifting (5ml / 0.17 fl oz), StepTwo Fixer (5ml / 0.17 fl oz), precum și 10 aplicatoare de unică folosință, 1 periuță și 1 pensulă.

Recenzii Nanobrow Lamination Kit: foarte pozitive și elogioase

Set practic de lifting și de laminare a sprâncenelor

Cum se folosește Nanobrow Lamination Kit?

Setul de laminare a sprâncenelor este ușor de folosit. Aflați cum să efectuați laminarea sprâncenelor acasă cu acest set:

 1. Îndepărtați temeinic machiajul folosind un demachiant fără ulei. Sprâncenele trebuie să fie degresate.
 2. Luați recipientul cu eticheta GLUE și aplicați produsul la nivelul sprâncenelor cu un aplicator. Așteptați 25-50 de secunde.
 3. Folosiți o pensulă pentru a aplica soluția de ridicare a sprâncenelor (recipient Step 1). Lăsați-o să acționeze 5-8 minute, în funcție de susceptibilitatea și grosimea părului. Îndepărtați soluția de ridicare a sprâncenelor cu o dischetă uscată din bumbac.
 4. Folosind o periuță, aplicați ultimul produs (recipient Step 2) la nivelul sprâncenelor. Stilizați și modelați sprâncenele pentru a va asigura că arată așa cum doriți. Lăsați să acționeze 5-8 minute și îndepărtați soluția cu o dischetă umedă din bumbac. Gata! Nanobrow Lamination Kit asigură sprâncene frumoase până la 8 săptămâni!

Nanobrow Lamination Kit

AVANTAJE
 • Un set complet de laminare a sprâncenelor: conține tot ce aveți nevoie pentru tratament.
 • Soluții de cea mai bună calitate.
 • Foarte facil și simplu de folosit, recipiente numerotate.
 • Efect de sprâncene precis modelate fără nevoia de retușări până la 8 săptămâni!
 • Sprâncene frumos definite, mai pline și mai voluminoase.
 • Set de laminare a sprâncenelor recomandat cu entuziasm.
 • Set de laminare a sprâncenelor foarte eficient și perfect pentru saloanele profesionale și acasă!
 • Nu necesită folosirea unei folii aderente!
DEZAVANTAJE
 • Tratamentul de laminare implică câțiva pați, prin urmare citiți broșura cu atenție înainte de utilizare.

De unde se poate achiziționa Nanobrow Lamination Kit

Online, din magazinul oficial al magazinului, diferite platforme de piață, drogherii celebre, saloane de înfrumusețare și distribuitori locali.