Brow Lamination Set – Noble Brow

Setul de laminare a sprâncenelor Noble Lashes este un alt produs care merită atenție. Setul complet conține toate dispozitivele de care aveți nevoie pentru a efectua acasă proceduri non-invazive de lifting și laminare a sprâncenelor. Setul facilitează stilizarea și modelarea sprâncenelor, chiar și cele groase și dezordonate, redându-le forma dorită. Un set bun de laminare a sprâncenelor acasă face sprâncenele mai flexibile și mai rezistente. În acest caz, soluțiile de laminare sunt îmbogățite cu ingrediente de hrănire pentru a îngriji sprâncenele în timpul tratamentului. Efectele laminării sprâncenelor cu Noble Lashes durează până la o lună, care este ceva mai scurtă decât cele oferite de celelalte produse.

Setul Noble Lashes conține: degresator de sprâncene, balsam de laminare, balsam de fixare, ulei hrănitor, film osmotic, dischete de bumbac x 10, pensule de sprâncene x 10, bețe de bumbac x 10.

Recenzii Brow Lamination Set: laminarea cu acest set

Cum se folosește setul de laminare Noble Brow?

  1. Curățați-vă sprâncenele și periați-le cu o periuță pentru a le oferă direcția și forma potrivită.
  2. Aplicați balsamul de laminare la nivelul sprâncenelor, apoi acoperiți-vă sprâncenele cu un film osmotic și așteptați 5-8 minute. Îndepărtați cu un aplicator uscat.
  3. Aplicați balsamul de fixare, acoperiți sprâncenele cu folie și așteptați 5-8 minute, apoi îndepărtați produsul cu un aplicator uscat.
  4. Curățați sprâncenele cu produsul de curățare. Aplicați uleiul și lăsați-l să acționeze 2 ore pentru un efect de sprâncene sănătoase și strălucitoare.

Noble Brow Laminating Kit

AVANTAJE
  • Facil de utilizat.
  • Set destul de eficient de laminare a sprâncenelor.
DEZAVANTAJE
  • Calitate destul de slabă a accesoriilor incluse.
  • Efecte de scurtă durată.
  • Uleiul de sprâncene trebuie lăsat să acționeze 2 ore.
  • Preț foarte ridicat.

De unde se poate achiziționa setul de laminare Noble Brow

În magazin și online, platforme de piață, drogherii, saloane de frumusețe și distribuitori locali.