RefectoCil Brow Lamination Eyebrow Laminating Kit

Următorul produs din clasamentul nostru este un set de laminare a sprâncenelor destul de frecvent recomandat de la RefectoCil. Marca este recunoascută în numeroase saloane de frumusețe. Deși setul RefectoCil este conceput pentru laminarea profesională a sprâncenelor, multe femei susțin că poate fi folosit acasă. Tubul practic conține toate soluțiile și accesoriile necesare pentru tratamentul de laminare. Chiar și dispozitive precum un vas cosmetic și paduri speciale de ochi nu au fost neglijate aici, deși sunt mult mai utile pentru laminarea genelor. RefectoCil Brow Lamination Kit include, de asemenea, 2 recipiente de Refill Lash & Brow Perm și 2 pensule. Producătorul asigură efecte de laminare care durează până la 1.5 luni.

Recenzii RefectoCil Brow Lamination: destul de bune, dar acesta este un set profesional de laminare a sprâncenelor și nu este pentru persoanele neexperimentate.

Cum se folosește RefectoCil Brow Lamination Kit?

Laminarea sprâncenelor acasă cu setul RefectoCil nu ar trebui să fie o problemă și deși setul este conceput pentru profesioniști, puteți efectua tratamentul singure după cum urmează:

  1. Curățați sprâncenele și aplicați Lash & Brow Perm la nivelul firelor de păr periate, apoi așteptați 6 minute. Îndepărtați cu o dischetă uscată din bumbac.
  2. Apoi, aplicați Neutralizer la nivelul sprâncenelor. Așteptați 4 minute, apoi îndepărtați produsul cu o dischetă umedă din bumbac.
  3. Folosiți RefectoCil Saline pentru a îndepărta orice reziduuri ale produselor de laminare de pe sprâncene (nu este inclus).

The RefectoCil Brow Lamination Kit

AVANTAJE
  • Un set rafinat de laminare a sprâncenelor.
  • Calitate superioară, performanță minunată.
  • Conține aproape toate accesoriile necesare pentru laminarea acasă.
  • Efectul durează timp de câteva săptămâni.
DEZAVANTAJE
  • Preț foarte ridicat.
  • Lipsa sării recomandate de producător.

De unde se poate achiziționa serul de laminare RefectoCil

Online, diferite platforme de piață, drogherii, saloane de înfrumusețare și distribuitori locali.