Fleeky eyebrow lift kit

Laminarea sprâncenelor acasă? Fleeky are un mod de a o face! Aceasta este o altă poziție în clasament și un set popular pentru laminarea sprâncenelor acasă, care la un moment dat a fost incredibil de popular. Este disponibil în două dimensiuni.

Setul Maxi conține: 1 x Fleeky Cleanser 50 ml, 5 x săculețe duble Browlift, 1 x adeziv Browlift 4 ml, 5 x pensule de gene, 10 x aplicatoroare, 1 x Y-Tool, and 2 x piepteni.

Setul Mini conține ceva mai puține accesorii: 2 x săculețe duble Browlift, adeziv sprâncene 1 x 4 ml, 2 x pensule, 4 x aplicatoare, 1 x Y-Tool și 2 x piepteni. Dezavantajul este că soluțiile vin în săculețe și fiecare săculeț conține produs suficient pentru 2 aplicări și trebuie folosit în termen de 24 de ore de la deschidere. Conform multor utilizatori, este nerezonabil deoarece nimeni nu efectuează un lifting de sprâncene la 24 de ore de la primul tratament. Prin urmare, fie irosiți săculețul folosit pe jumătate, fie căutați o prietenă dispusă să încerce liftingul de sprâncene acasă cu dumneavoastră.

Recenzie laminare sprâncene  Fleeky: săculețe nepractice, dintre care jumătate sunt deseori irosite sau nefolosite.

Cum se folosește setul de laminare a sprâncenelor Fleeky?

Este un set potrivit pentru laminarea sprâncenelor acasă? Conform multor utilizatoare, instrucțiunile sunt destul de complicate. Prin urmare, merită că menționăm cum se folosește în mod corespunzător setul Fleeky:

 1. Curățați-vă sprâncenele folosind produsul Cleanser inclus. Aplicați adezivul Browlift la nivelul sprâncenelor și stilizați-le pentru a căpăta forma dorită cu un pieptăn.
 2. Folosind aplicatorul, aplicați cu atenție Browlift Lotion 1 la nivelul sprâncenelor. Dacă este posibil, asigurați-vă că loțiunea vine în contact doar cu firele de păr și nu cu pielea. Acoperiți sprâncenele cu folie pentru a permite loțiunii să se absoarbă.
 3. După 8 minute, îndepărtați temeinic și cu atenție Step 1 Browlift Lotion de la nivelul sprâncenelor cu o dischetă uscată din bumbac fără a îndepărta soluția Browlift. Dacă este necesar, reaplicați Browlift Glue pentru a fixa sprâncenele în forma dorită.
 4. Repetați procesul de aplicare Step 2 Browlift Lotion cu o nouă pensulă de aplicare. După 8 minute, îndepărtați Step 2 Browlift Lotion cu o dischetă uscată din bumbac. Curățați-vă sprâncenele cu o dischetă umedă din bumbac și îndepărtați adezivul pufos Browlift. Îndepărtați orice adeziv rămas cu ajutorul unei periuțe de gene.

Setul de laminare a sprâncenelor Fleeky

AVANTAJE
 • Este suficient pentru câteva săptămâni.
 • Oferă rezultate bune.
 • Soluții numerotate.
DEZAVANTAJE
 • Pachet nu foarte bine gândit (săculețe).
 • Preț ridicat.
 • Ușor de irisit produsul nefolosit.
 • Instrucțiuni destul de complicate.

De unde se poate achiziționa setul de laminare Fleeky

Online, platforme de piață, drogherii, online și în magazin.