Elevate The Beauty Eyebrow and Lash Lamination Kit

Elevate The Beauty este un alt set complet de laminare care oferă efecte de sprâncene mai pline. Este potrivit pentru utilizare acasă? Este un set recomandat de laminare a sprâncenelor? Cu siguranță îl veți descoperi când veți căuta produse de sprâncene pe Internet. Este recomandat pentru schimbarea direcției și formei sprâncenelor. Tratamentul face arcurile să arate mai lungi și mai stufoase, rezultând în sprâncene cu aspect mai voluminos. Deși este destul de rafinat, nu este unul dintre cele mai ieftine seturi de laminare, în special luând în considerare eficiența sa scăzută. Conform utilizatoarelor, este suficient pentru maximum 8 laminări, iar efectele durează până la 6 săptămâni. Merită să achiziționați setul de laminare Elevate The Beauty? Vă lăsăm pe voi să decideți, dar clasamentul nostru indică faptul că există seturi mai rafinate și mai rentabile ca preț care vă pot oferi cu ușurință efectul de sprâncene ridicate.

Recenzii The Eyebrow și Lash Lamination: deoarece nu include niciun film osmotic, setul este incomplet conform multor utilizatoare.

Cum se folosește setul de laminare a sprâncenelor Elevate The Beauty?

Laminarea sprânenelor acasă cu setul Elevate The Beauty cu siguranță nu este foarte complicată. Un astfel de tratament ar trebui să se dovedească a fi un succes chiar și pentru cele fără experiență în laminare.

 1. Folosiți produsul de curățare și curățați-vă sprâncenele
 2. Folosiți pensula pentru a aplica produsul de lifting la nivelul sprâncenelor și lăsați-l să acționeze între 8 și 13 minute. Acoperiți sprâncenele cu o folie (trebuie achiziționată separat). Clătiți cu ajutorul unei dischete din bumbac.
 3. Aplicați produsul de laminare a sprâncenelor Fixation cu o pensulă. Lăsați să acționeze 8-13 minute.
 4. Îndepărtați produsul cu o dischetă din bumbac și îngrijiți-vă sprâncenele cu ulei.

Setul de laminare a sprâncenelor Elevate The Beauty

AVANTAJE
 • Un set celebru de laminare a sprâncenelor.
 • Destul de ușor de folosit.
DEZAVANTAJE
 • Preț ridicat raportat la calitate.
 • Eficiență foarte scăzută.
 • Efectele tratamentului durează mai puțin decât cele ale celorlalte seturi.
 • Necesită film osmotic, care nu este inclus în set.
 • Timp lung de așteptare pentru ca soluția să acționeze, ceea ce poate slăbi părul sprâncenelor.

De unde se poate achziționa setul de laminare Elevate The Beauty:

Drogherii online și fizice, platforme de piață sau distribuitori locali.