Thuya Eyebrow Lift Kit

Acest set de laminare a sprâncenelor este deseori descris ca un set de lifting al sprâncenelor datorită rezultatelor oferite de tratament. Dacă doriți să ofectuați tratamentul de laminare acasă singure, vă puteți aștepta la rezultate excelente. Setul de laminare acasă a sprâncenelor Thuya este conceput nu doar pentru stilizarea, ci și pentru nuanțarea sprâncenelor. Alegeți-l dacă sunteți interesate să adăugați culoare sprâncenelor în plus față de efectul vizual de lifting. Thuya conține produsele necesare pentru laminarea chiar și a celor mai rebele sprâncene. Cutia conține 12 pliculețe de neutralizator, un produs de netezire prealabilă a sprâncenelor – o soluție specială care pregătește și protejează sprâncenele, un produs din argan-cheratină de nuanțare a sprâncenelor și un activator într-o cremă. Setul este, de asemenea, echipat cu pahar mic pentru amestecarea produsului nuanțator și o pensulă profesională pentru aplicarea sa, precum și un film special osmotic – esențial în timpul tratamentului. O adiție minunată în acest set de laminare este crema de argan Thuya, care se aplică după tratament.

Sună complicat? Poate că de aceea nu este cel mai recomandat set de laminare a sprâncenelor. Totuși, cu puțină practică, rezultatele tratamentului pot fi foarte satisfăcătoare.

Recenzii ser de ridicare a sprâncenelor Thuya: instrucțiunile sunt cam complicate și forma pliculețelor de lifting al sprâncenelor nu acționează atât de bine.

Cum se folosește setul de laminare a sprâncenelor Thuya?

Laminarea sprâncenelor acasă cu setul Thuya decurge după cum urmează:

 1. Curățați sprâncenele folosind soluția specială Thuya. Aplicați soluția de netezire prealabilă a sprâncenelor și clătiți-o după 5 minute.
 2. Aplicați gelul permanent pentru a schimba direcția naturală a creșterii părului. Acoperiți zona cu un film osmotic și un prosop. După 2-3 minute, verificați dacă sprâncenele sunt aranjate în direcția potrivită și periați-le. Verificați efectul la fiecare 2-3 minute. Timpul de așteptare pentru gel diferă și depinde de grosimea și condiția sprâncenelor.
 3. Aplicați neutralizatorul pentru a neutraliza efectul gelului permanent și hrăniți sprâncenele. Din nou, acoperiți zona cu un film osmotic și un prosop. După timpul specificat, îndepărtați soluția de lifting a sprâncenelor neutralizatoare cu o dischetă umedă din bumbac.
 4. Aplicați un strat de cremă specială de protecție în jurul sprâncenelor, dar evitați să atingeți părul. După tratamentul permanent de stilizare a sprâncenelor, se recomandă aplicarea produsului nuanțator Thuya.

Setul de laminare a sprâncenelor Thuya

AVANTAJE:
 • Foarte profesional.
 • Un set bine echipat.
 • Include un produs de nuanțare a sprâncenelor și o cremă de sprâncene.
 • Vă permite să obțineți rezultate bune de laminare a sprâncenelor.
DEZAVANTAJE:
 • Preț ridicat.
 • Instrucțiuni complicate.
 • Foarte dificil de folosit.

De unde se poate achiziționa setul de laminare a sprâncenelor Thuya

Online, platforme de piață, drogherii și distribuitori locali.